Bugün başıma çok güzel birşey geldi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pvpone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

pvpone

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
umut asd
Meslek
webmaster
İlgi Alanı
Diğer
Selam, 3gün önce bi tane dişi mavim iki kanadıda sıkıca bantlıyken karşımızdaki marketin çatısına attı kendisini. Atar atmaz gidip marketteki görevliden izin istedim çatıya çıkmak için ama izin vermedi, bende akşam patronları gelince birde ona sordum o hainde izin vermedi bende sinirlenip eve gittim. Diğer gün çatıma çıktım ve marketin çatısına baktım kuş pusmuş bekliyo hala orda sonra akşam tekrar gidip izin istedim kuş ölücek falan dedim ama yine izin vermediler sanki çatıyı söküp götürücez. Bende diğer gün dayanamadım yanındaki binanın çatısından marketin çatısına atladım ama kuş orda değildi :S bide market görevlisinden azar işittik üzgün bi durumda evet gittim sabah tekrar çıktım çatıma bi baktım kuş kümesin yanında :D kanatlarındaki bantları nasıl olduysa açmış ve 2tarafdanda 1er kanadı eksilmişti çok mutlu oldum :D vitamin takviyesi falan yapıyorum şuan o kuşa

süper bi olay peşinden koştur koştur sonra bi bak kuş çatıda hainlere rağmen :)

OLUYOR BAZEN ÖLE TATLI SÜPRÜZLER GÜZEL KUŞMUŞ Kİ GİTMEMİŞ BAŞKA YERİ SEVİNDİM SENN ADINA KARDEŞ

pvpone' Alıntı:
Selam, 3gün önce bi tane dişi mavim iki kanadıda sıkıca bantlıyken karşımızdaki marketin çatısına attı kendisini. Atar atmaz gidip marketteki görevliden izin istedim çatıya çıkmak için ama izin vermedi, bende akşam patronları gelince birde ona sordum o hainde izin vermedi bende sinirlenip eve gittim. Diğer gün çatıma çıktım ve marketin çatısına baktım kuş pusmuş bekliyo hala orda sonra akşam tekrar gidip izin istedim kuş ölücek falan dedim ama yine izin vermediler sanki çatıyı söküp götürücez. Bende diğer gün dayanamadım yanındaki binanın çatısından marketin çatısına atladım ama kuş orda değildi :S bide market görevlisinden azar işittik üzgün bi durumda evet gittim sabah tekrar çıktım çatıma bi baktım kuş kümesin yanında :D kanatlarındaki bantları nasıl olduysa açmış ve 2tarafdanda 1er kanadı eksilmişti çok mutlu oldum :D vitamin takviyesi falan yapıyorum şuan o kuşa

İşte güvercin beslemek böyle birşey.. Bir gün önce çok sinirli, üzgün birisisindir ama sonraki gün 1 kuş seni dünyanın en mutlu, en huzurlu insanı yapar... Sen de bu duyguların hepsini yaşamışın anlaşılan.. Gözün aydın demek düşer bize..

.........SİNAN ÖZTEKİN.........

ben olsam o çatıya market kapanınca çıkardım:)bu arada senin adına sevindim yediği yemin hakkını vermiş kuş:)

58che58' Alıntı:
ben olsam o çatıya market kapanınca çıkardım:)bu arada senin adına sevindim yediği yemin hakkını vermiş kuş:)

Market kapanınca çatıya çıksam geri nasıl inicem :D

teşekkürler yorumlarınız için

şimdi marketin nasıl bi mevkide olduğunu bilmediğimden:)tek katlı bir market sanıyorum:)

haha güzeldi..

senin adına sevindim sonu güzel biten bi türk flmi gibi olmuş:)

kuş kendi kanadını çekmiş bunda şaşılacak bişey yok ve kaç günlük bantlıydı oraya ve geldiyse tek nedeni aç olmasıdır geçmiş olsun

üzüntüler olmasa neye sevinecektik

sonu güzel bitmiş ama biraz daha dikkatli olablirsin senin adına çok sevindim

Geri