BUGÜN BUNU ÖGRENDİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kara64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

kara64

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
HüseyiN SoySal
Meslek
yok
İlgi Alanı
HERKEZE MERHABA BUGÜN BASIMDAN GECENLERİ ANLATACAGIM

mavi bi taklacım var erkek bunların 1. agız yavruları büyüdü 2. agız yavruları yeme düsecek neredeyse az kaldı.
ben 1 agızlardan 1 tane yavruyu ucurmak için cıkardım attım onu uçtu öteki yavruyu yakalayamadım ve dedim bizim mavi baba yı uçurayım hep uçuruyorum zaten kuşu ucurdum çatıya kondu. ve birden bire birseyler oldu kuş kendini yere attı ve kuş yere çakıldı hemen koştum kuş ayak gitmiş 1 tırnagı olmayan ayagına birseyler olmuş
agızından sular akıyor ve 1 tane agızının ucunda bugday tanesi var hemen kuşu içeri aldım yattı biraz bütün kuşları dısarı cıkardım onuda tabi kuş yürüyemiyordu.
yavas yavas düzeldi en sonunda bundan önce ilk agızı alırkende eşini uçurmustum oda ucmadan yere cakıldı o düzeldi bakalım buna ne olacak

VE ANLADIM Kİ [ YAVRUYA KUSAN KUŞU UÇURMAYACAKSIN] CÜNKÜ YORGUN OLUYORLAR

SAYGILAR

Benim bildiğim kanatları tutuluyor yelleniyor yani.

Yavruya kurmasıyla alakası yok demekki kusun bi rahatsızlığı vardı ondan olmuştur belki de yumurtaya yatmaktan kus uçmaya uçmaya da olmuştur yoksa yavruya kurmasıyla alakası yok herkesin kuşu yavruya kusuyo ve ucuranda var ozaman onların kusunada öyle olur oluşun bi rahatsızlığı vardı demekki .

GökMavi' Alıntı:
Yavruya kurmasıyla alakası yok demekki kusun bi rahatsızlığı vardı ondan olmuştur belki de yumurtaya yatmaktan kus uçmaya uçmaya da olmuştur yoksa yavruya kurmasıyla alakası yok herkesin kuşu yavruya kusuyo ve ucuranda var ozaman onların kusunada öyle olur oluşun bi rahatsızlığı vardı demekki .

bende yavruya kusarken ucuruyordum sorun yoktu ama kusa kusa yoruluyor galiba onun icin

Geri