Bugün kuşumdaki acayiplik vardı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 4facan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

4facan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer kalaycıoğlu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle merhabalar,yaklaşık 2 ay önce güvercin beslemeye başladım ilk olarak aldığım beyaz yavru güvercinim vardı 2 ay içinde hem uçurdum hemde açılmaya başladı kuşum taklalar oyunlar felan bugün uçurmak için attığımda kuş durmadan takla atmaya başladı makara gibi uçarken durmadan takla atıyor normal 2 m uçmuyor takla atarak uçuyordu sonra bir anda ilk defa kayboldu kuşum 2 saat sonra geldi yine takla atarak geldi neyse indi kuş baktım bir gariplik yok kuşun hareketlerinde sonra sopayla dürttüğüm de yerden 10 cm de takla atıp yere düşüyor tekrar havalanmadan bi takla yerde çok kısa mesafede acaba kuşumda hastalık yada başka bir şey mi var lütden yardım edin.Teşekkürler

ayrıca şunuda eklemek isterim kuşumu yeni uçmaya başlamış yavru olarak aldım bugünde kuşum fazla yükselmeden bi anda kayboldu etrafa epey baktım bulamadım sonra nerden geldiğini görmedim

Kus eger cokk fazla takla atiyorsa sıka girmisdir. Yavruyu tek ucuruyorsan yerini bulmasida biraz zor olabilir. Baska kusunuzda varsa onlarida ucurun gelier tanir iner. Kuslar genelde geziyorlar. Bir kayboluyor saatler sonra cikiyor felan. Ama bir iki uc geldiyse daha hep gelir bazi istisnalar disinda. Kusu tek ucurmayın kaybolma riski var. Ve kalktigi an hemen taklaya giriyorsa hayvan ya cokk fazla oyunlu yada sıka giriyor. Sıka girerse forumda cozumu var

kış çok fazla takla atıyor 2 aydır bende kuş kümesimin en eski kuşu kümesimi en iyi tanıyan kuş tahmini olarak sıka girdi

Hayvanin kuyrugu bantli olarak ucur paşa. Veya birsure kusu yatir.

Geri