buhara ırkı resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler

bende bunların hastasıyım bir çift sarı buhara bir çift siyah beyaz tepeli bir tek kahverengi bir çiftte beyaz buharam var bir çift siyahım vardı öldü

akbas olanlar sanırım buhara degıl.yanlısım yoksa buharayı demkeş den ayıran ötümü dısında,percem(yada gül)udur.buhara dakı sıyahda oldugu gıbı yuvarlak bır gul bulunur.demkesınkı ıse gerıye dogru basık degıldır.one dogru mardın basık gullulerı gıbıdır...saygılar

bu kuşlar süs kuşundan başka ne işe yarar acaba uçucu özelleliği varmı bu kuşların hep merak etmişimdir.bilen varsa bizi aydınlatırmı
saygılar

bu kusların ucucu ozellıgı yoktur.catıya ıner cıkar sadece.ama demkesler guzel oter.bırkac sesı aynı anda cıkartarak rıtmık bır otus tarzları vardır.ıyısı yaklasık yarım saate yakın kesıntısız otebılır.ozellıkle aksam vaktı kumesten gelen sarkıları dınlemek ayrı bır keyıftır...

teşekkürler....demkeşlerin özelliğide ötüşlerimidir?ben duymuştum biri uçuyormuş die ama buharamı dediler demkeşmi dediler hatırlamıyorum.

demkeş de buharada ucucu kus degıl form kusudur ama demkes aynı zamanda otucu bır kustur...ucmaz dedıysem de hıc degıl catının ustunde bır ıkı tur atar ama okadar baska yok..zaten bu tuy yapısıyla fazlası mumkun degıldır..

arkadaşlar bu ırrklardan bende arıyorum ama bulamadım satıcak olan varsa eyer düzgün buhara benimle özel msj la iletişime gecsin

Cok Güzeller ya

Bu güzel paylasım için tesekurler emeğinize sağlık guzel resimler usta.
Bu kuslar süs kusu ve bildiginiz gibi bır surude cesidi var sizi bilmem ama cok hosuma gidiyor bu kuslar imkanım olsa bır kafes beslerim.Bu kuslar fazla ucmaz guzel guzel yemlerini yerler yerlerine cekilirler.
Saygılar...

Paylaşım için teşekkürler.Emeğinize sağlık besleyen arkadaşlara hayırlı olsun.

Selamlar kuşlar çok güzel ama en son resimde galiba çilli olan ayrıca süper

Geri