Buldum Ve Endişeliyim Fotoğraflı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deeppoint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

deeppoint

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cnyt Cnyt
Meslek
Serbst
İlgi Alanı
Merhaba Arkadaşlar Daha Önce Muhabbet Beslemiş Şuan Sultan Papağanı Besleyen Biriyim. 2 Saat Önce Bu Arada 9. Katta Oturuyorum Balkonda Güvercin Buldum Yanına Gittim Kanat Cırptı Fakat Yükselmedi Bende Uçar Düşer Dİyerek Geçici Olarak Papağan Kafesine Koydum. Burada Kargadan Başka Balkona Konan Olmaz Ama Bu Balkonun İçindeydi Şimdi Sorularım Şöyle

1.Bulgur Koydum Yesin Die Yiyor Ne Vermeliyim Başka
2.Salmalımıyım(Bu Sorumun Sebebi Uçamama Ve 9. Kat Olması)
3.Baksam Balkonda Bakabilirmiyim Kafes Sultan Kafesine Koydum Şimdilik Tabi CIKARICAM YAZIK
4.Balkonda Kaça Kaç Bir Kafes Yapmam Lazım
5.HASTA OLDUGUNU NASIL ANLARIM
6.TÜRÜ Nedir
fo2moh.jpg

2ahw3tk.jpg

ao03r.jpg

Merhaba, kus yavru gıbı gozukuyor cevrenızde kus besleyen bırısı kacırmıstır dıye dusunuyorum, eger beslemek ıstıyorsanız, bugday verebılırsınız, bulgur da sorun cıkarmaz ama uzun vadede yem almalısınız, papagan yemını de verebılırsınız onu da yer.

balkonda beslemek ıstıyorsanız, es almanızı onerırım, en az 1 m2 bır kumes yapmalısınız yukseklıgıde 1 m olmalı en az yanı kısaca 1 m3 bır alana ıhtıyacınız var bır cıft kus ıcın.
eger beslemek ıstemıyorsanız, kusu cevrede kus besleyen bırıne vermelısınız, salarsanız muhtemelen baska bır balkona konacak orda kalacak ve basına bırsey gelıcek.

kus arka tepe taklacı ırkına ait.

KaRaCaKMaKLi' Alıntı:
Merhaba, kus yavru gıbı gozukuyor cevrenızde kus besleyen bırısı kacırmıstır dıye dusunuyorum, eger beslemek ıstıyorsanız, bugday verebılırsınız, bulgur da sorun cıkarmaz ama uzun vadede yem almalısınız, papagan yemını de verebılırsınız onu da yer.

balkonda beslemek ıstıyorsanız, es almanızı onerırım, en az 1 m2 bır kumes yapmalısınız yukseklıgıde 1 m olmalı en az yanı kısaca 1 m3 bır alana ıhtıyacınız var bır cıft kus ıcın.
eger beslemek ıstemıyorsanız, kusu cevrede kus besleyen bırıne vermelısınız, salarsanız muhtemelen baska bır balkona konacak orda kalacak ve basına bırsey gelıcek.

kus arka tepe taklacı ırkına ait.
İlginiz İçin Tşkr Ederim
Dediğiniz Ölçüleri Daha Genişletip İçinde Sultan Papağanı İle Güvercini Beslesem Olurmu _?!
Güvercinler Tek Beslenmiyor Anladıgım Kadarı İle ? Eş Önerisi Bu Yüzden Dimi ?
Cinsiyeti Nedir Peki ?!

Dışkısını Gördüm Şimdi Bir Dışkısı Kabarcıklı Dİğeride Yeşili Normal Sarısı Biraz Sulu Sanki.Güvercine Taş Almak Lazım mı Yemesi İçin _?! Dışkılar Normal mi

Cinsi arka tepe Şebab Çakmaklı. Güvercinleri yalnız beslerseniz genellikle kümes de durmazlar diğer güvercin kümeslerine giderler o yüzden eş almalısınız. Eş almak içinde elinizdeki güvercinin dişimi erkek mi olduğunu anlayan birine sormanız lazım ve ona göre eş almalısınız.

Güvercinler kümes de beslenir ve genellikle kümesleri evin dışında(bahçe,balkon.çatı vb) ucup geri gelebilecekleri açık hava bir yerde yapılır. Papağan muhebbet kuşu vb kuşlar kafes de beslenir. yani ikisi aynı yerde olmaz gibime geliyor.

twetyynet' Alıntı:
Cinsi arka tepe Şebab Çakmaklı. Güvercinleri yalnız beslerseniz genellikle kümes de durmazlar diğer güvercin kümeslerine giderler o yüzden eş almalısınız. Eş almak içinde elinizdeki güvercinin dişimi erkek mi olduğunu anlayan birine sormanız lazım ve ona göre eş almalısınız.
İlk Olarak Yardımlarınız İçin Teşekkürler.Salonda Saldım Baya Güzel Uctu Ve Sanki Daha Önceden Evi Tanıyormuş Gibi Perdeye,Saatin Üstüne ,Vitrinin Üstüne Rahatca Kondu Ayrı Bir Güzellikleri Var Bu Güvercinlerin

MErhaba tekrardan, ecvın ıcınde cok sorunlu olur kesınlıkle tavsıye etmıyorum, papagan turu kuslarla bırlıkte beslenmesı ımkansız cunku papaganlar ozunde yırtıcı ve saldırgan hayvanlar kesınlıkle guvercınle kavga edecektır.

KaRaCaKMaKLi' Alıntı:
twetyynet' Alıntı:

Arkadaşlar Bu Güvercinden Bulamadım Bu Taraflarda Ve Şuanda Tek Başına Bu Türden Bakmak İstiyorum Sadece. Kafesini Yada Kümesini Siz Nasıl Telaffuz Ediyorsanız Yaptım Karacakmakli Arkadaşımızın Dediği Ölçülerde Belki 5-10 cm fazladır Size İlk Mesajda Dediğim Uçurduğumun Videosunu Yolluyorum.Bu Videodan Beri 2 Ay Oldu Bilginize.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dLCK5xsSiHI[/youtube]

Şimdi Şöyle ;
2 Ay Oldu Cinsiyeti Belli Olmamış mıdır? Olduysa Fotoğrafını Atabilirim .!

Bir Diğer Konu Aynı Türden Bakmak İstiyorum.Nerden Nasıl Temin Edebilirim.(Karacakmakli Yardımcı Olabilirim Demiştiniz Bir Başka Paylaşımda)

deeppoint' Alıntı:
Arkadaşlar Bu Güvercinden Bulamadım Bu Taraflarda Ve Şuanda Tek Başına Bu Türden Bakmak İstiyorum Sadece. Kafesini Yada Kümesini Siz Nasıl Telaffuz Ediyorsanız Yaptım Karacakmakli Arkadaşımızın Dediği Ölçülerde Belki 5-10 cm fazladır Size İlk Mesajda Dediğim Uçurduğumun Videosunu Yolluyorum.Bu Videodan Beri 2 Ay Oldu Bilginize.

Şimdi Şöyle ;
2 Ay Oldu Cinsiyeti Belli Olmamış mıdır? Olduysa Fotoğrafını Atabilirim .!

Bir Diğer Konu Aynı Türden Bakmak İstiyorum.Nerden Nasıl Temin Edebilirim.(Karacakmakli Yardımcı Olabilirim Demiştiniz Bir Başka Paylaşımda)
Kuşun cinsi çakmaklı Şebab dişi, video çekildiğinde gözleri tam açılmamış gibi görünüyor, yani yeni erişkin olmuş bir kuşmuş. Anadolu yakasında kuş pazarı varsa oradan alabilirsin, ama dikkat etmek lazım kenarda duran pusmuş hareketsiz bir kuş olmasın, çünkü hasta olabilir ve bu kuşa da bulaştırabilir. En sağlamı başkasının kümesinden sağlıklı kuş almakdır, sitede Şebab besleyenlerden temin edebilirsin, kümesin içinin fotoğraflarını gönderirsen eksiği varsa üyeler yardımcı olacaklardır.

Buradaki ilandan Saya almıştım, arada güzel kuşlar bulunabiliyor, kuş genç olduğu için alınacak eş de onun kostümüne uygun ve genç olmalı.
http://www.guvercin.com/sebap.htm

scutaro' Alıntı:
Kuşun cinsi çakmaklı Şebab dişi, video çekildiğinde gözleri tam açılmamış gibi görünüyor, yani yeni erişkin olmuş bir kuşmuş. Anadolu yakasında kuş pazarı varsa oradan alabilirsin, ama dikkat etmek lazım kenarda duran pusmuş hareketsiz bir kuş olmasın, çünkü hasta olabilir ve bu kuşa da bulaştırabilir. En sağlamı başkasının kümesinden sağlıklı kuş almakdır, sitede Şebab besleyenlerden temin edebilirsin, kümesin içinin fotoğraflarını gönderirsen eksiği varsa üyeler yardımcı olacaklardır.

Buradaki ilandan Saya almıştım, arada güzel kuşlar bulunabiliyor, kuş genç olduğu için alınacak eş de onun kostümüne uygun ve genç olmalı.
http://www.guvercin.com/sebap.htm

Kuş Seçimi İle Verdiğiniz Bilgiler İçin Teşekkür Ederim. Peki Fiyat Aralıkları Nedir Bu Türler İçin ? Genci Veya Erişkin Fiyatları Bir Değildir Sanırsam _?!

Aynısından alıcam dersen biraz el yakardır ama bence bir erkek miski alırsan fazla fark olmaz 40 50 60 tl ye erkek miski bulabilirsin diye düşüyorum ustalar daha iyi bilir

Geri