Ozdemir59
Üye
- Ad Soyad
- Bülent ÖZDEMİR
- Meslek
- Kamu çalışanı
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rica ederim güvercin beslemek bir hobidir önemli olan bu işin güzel yanlarını paylaşmaktırÖmer ÖZKURT' Alıntı:bülent bey zaman ayırıp bizm için böyle güzel bir paylaşım hazırladığınız için çok teşşekkür ederim.
Ozdemir59' Alıntı:Arkadaşlar yaz aylarında sağlıklı yavrular almak istiyorsak herkeze tavsiye ederim bu tip salmaları yanlız güvercin hırsızlarına dikkat edelim
Ozdemir59' Alıntı:Hüseyin ben yaz kış kullanıyorum kışın üzerini ve rüzgar alan tek tarafını kapatıyorum kuşlar cereyanda kalmadığı sürece bir problem olmuyor hem bu ortamda yetişen kuşlar daha sağlıklı oluyorlar
liman2' Alıntı:BÜLENT ABİÇİM BEN ARANIZA YENİ KATILDIM KUŞLARIN COK GÜZEL BENDE TAKLACI BESLİYORUM.VE TEKİRDAĞLIYIM ESKİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ALYANAK TORUNUYUM ŞARKÖYDE BAKIYORUM GÜVERCİNLERİ SARI TEPELİ COK VAR MARDİNDE COK BEYAZ ÖNTEPELER SABUNİ MERMERİ BUNLAR COK FAZLA OLDULAR BUNLARI NASIL SATICAZ BANA YARDIMCI OLURMUSUN ABİ YOLUN DÜŞERSE GEL ABİ
yalçın' Alıntı:bende t.dağ dan ım abi tanışmak isterim yalçın
saygılar
gemlik16avci88' Alıntı:Maşallah ustam kafasınde kuslarında güzel.Allah nazardan saklasın.Atmacasız ,bol yavrulu bir sezon geçirmem dileğiyle.
saygılar...
cnbc1980' Alıntı:Merhaba Bülent bey hatırlarsanız bir süre önce size erkek tepeli siyah için özelden msj yazmıştım,ne yaptınız bulabildinizmi?