Bülent ÖZDEMİR Salma ve güvercin resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozdemir59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
bülent bey zaman ayırıp bizm için böyle güzel bir paylaşım hazırladığınız için çok teşşekkür ederim.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
bülent bey zaman ayırıp bizm için böyle güzel bir paylaşım hazırladığınız için çok teşşekkür ederim.
rica ederim güvercin beslemek bir hobidir önemli olan bu işin güzel yanlarını paylaşmaktır

SELAMLAR
Bülent bey Maşallah kuşlarınız ve salmanız çok güzel allah nazardan saklasın paylaşım için tşk ederim...

mahşallah kuşlarınız çok güzel hastayım bu kuşlara araplara özellikle. allah bol ve kaliteli yavrular aldırsın.

slm arkadaşımsalmalar gerçekten güzel olmuş herkesin yapa bilecegi kadar kolay ama ne yazıkki bizim buralarda öyle salma yapamayız kuşları aynı gün yok ederler salmadan vicdansız hırsızlar

Kardeş Eline Sağlık.Ben Daha Çok Acemiyim Ama Sayende Böyle Resimlerden Öğreniyoruz.Resimli Anlatım Çok Güzel Oluyor.Kuşların Çok Harkika ALLAH uzun ömür sağlık versin. :heyo:

Salma güzel olmuş havalandırma çok bol yavrular alman dileğiyle..

Bursalı Kral Kuşçu...

Ozdemir59' Alıntı:
Arkadaşlar yaz aylarında sağlıklı yavrular almak istiyorsak herkeze tavsiye ederim bu tip salmaları yanlız güvercin hırsızlarına dikkat edelim

Bülent abi merhabalar salmaların önemi gerçektende yazdığın gibi tavsiyeediliyor.Bu tip salmalar sadece yaz ayları için mi daha sağlıklı olur yoksa kış aylarında pek iyi olmaz mı?sakıncaları nelerdir? bu arada her zaman ki gibi kuşlar güzel paylaşımın için teşekkürler.

Hüseyin ben yaz kış kullanıyorum kışın üzerini ve rüzgar alan tek tarafını kapatıyorum kuşlar cereyanda kalmadığı sürece bir problem olmuyor hem bu ortamda yetişen kuşlar daha sağlıklı oluyorlar

Ozdemir59' Alıntı:
Hüseyin ben yaz kış kullanıyorum kışın üzerini ve rüzgar alan tek tarafını kapatıyorum kuşlar cereyanda kalmadığı sürece bir problem olmuyor hem bu ortamda yetişen kuşlar daha sağlıklı oluyorlar

Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler Bülent abi sabit vücut sıcaklığını koruyan canlılarla uğraşıyoruz cereyanın bu tip sıcaklıklarını sabit tutan hayvanlara etkisi büyük olabiliyor ayrı bir detayı daha belirttiğin için teşekkürler abi sağolasın.

BÜLENT ABİÇİM BEN ARANIZA YENİ KATILDIM KUŞLARIN COK GÜZEL BENDE TAKLACI BESLİYORUM.VE TEKİRDAĞLIYIM ESKİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ALYANAK TORUNUYUM ŞARKÖYDE BAKIYORUM GÜVERCİNLERİ SARI TEPELİ COK VAR MARDİNDE COK BEYAZ ÖNTEPELER SABUNİ MERMERİ BUNLAR COK FAZLA OLDULAR BUNLARI NASIL SATICAZ BANA YARDIMCI OLURMUSUN ABİ YOLUN DÜŞERSE GEL ABİ

Tekirdağda her pazar günleri saat 13:00 da mezat yapılmaktadır eğer uygun olduğun bir hafta sonu buraya yolun düşerse haber ver buraya mezata çıkarabiliriz kuşları
liman2' Alıntı:
BÜLENT ABİÇİM BEN ARANIZA YENİ KATILDIM KUŞLARIN COK GÜZEL BENDE TAKLACI BESLİYORUM.VE TEKİRDAĞLIYIM ESKİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ALYANAK TORUNUYUM ŞARKÖYDE BAKIYORUM GÜVERCİNLERİ SARI TEPELİ COK VAR MARDİNDE COK BEYAZ ÖNTEPELER SABUNİ MERMERİ BUNLAR COK FAZLA OLDULAR BUNLARI NASIL SATICAZ BANA YARDIMCI OLURMUSUN ABİ YOLUN DÜŞERSE GEL ABİ

bende t.dağ dan ım abi tanışmak isterim yalçın

saygılar

bulent abı bu salmayı yenımı yaptın ben senın sayfanı gezmıstım ama bunları gormedım yıne harkulade olmus .havadar olmus massallah

Daha çok tırakya da yetiştirilen kuşlar . Güzel ve sağlıklı gözüküyorlar maşallah emeğinize sağlık .selamlar.ŞEREF

buradakı herkes deılde kendı cevremle ılgılı konusıyım bulent arkadasımız kumesı cok harıka yapmıs ustude tel orgulu ama bızım kumeslerımızın ustu hep kapalıdır tebrık edıorum bulent arkadasım

Bülent bey paylaşımınız için teşekkürler salmanız çok orjinal elinize emeğinize sağlık kuşarınızında maşallahı var allah can pekliği versin saygılarımla

Arkadaşlar yorumlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim salmamı geçen yaz yaptım kışın üzerini kapatıyorum yağmur kar girmesin diye yazın üstünü bir parça kapatıyorum gölgelik yapması için imkanı olan bütün arkadaşlara buna benzer salmalar yapmasını tavsiye ediyorum

Maşallah ustam kafasınde kuslarında güzel.Allah nazardan saklasın.Atmacasız ,bol yavrulu bir sezon geçirmem dileğiyle.
saygılar...

usta kuşların ve salman cok güzel olmuş emeyine saglık ALLAH can pekliyi versin kuşlarına saygılarla !!!!

tüm kuşçu arkadaşlara bol yavrulu bir sezon dilerim yanlız atmacalar benim orada epey fazla kuşları uçururken yavrulu kuşları uçurmamaya özen gösteriyorum saygılarımla
gemlik16avci88' Alıntı:
Maşallah ustam kafasınde kuslarında güzel.Allah nazardan saklasın.Atmacasız ,bol yavrulu bir sezon geçirmem dileğiyle.
saygılar...

Merhaba Bülent bey hatırlarsanız bir süre önce size erkek tepeli siyah için özelden msj yazmıştım,ne yaptınız bulabildinizmi?

ya buldumda tepeleri normal tepe öyle aman aman bir siyah değil sıradan bir siyah o yüzden yazmadım
cnbc1980' Alıntı:
Merhaba Bülent bey hatırlarsanız bir süre önce size erkek tepeli siyah için özelden msj yazmıştım,ne yaptınız bulabildinizmi?

Bülent bey haftaya salı günü şarköy'e abimi ziyarete gideceğim sizin kümesinizide gömek isterim bu ziyaret aşamasında . saygılarımla Özcan papatya .Bende trakya yerlisi bakıyorum LÜLEBURGAZ'DA yerli arayan bana geliyor ,belirtmek isteyimi luzumlu gördüm . Güzel kuşlar yetiştirmişsiniz elinize sağlık.tekrar teşekkür ederim.

Geri