BÜLENT ÖZDEMİR (TEKİRDAĞ 2010)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozdemir59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Değerli Bülent Kardeşim,kuşların gerçekten hoş.Değişik zamanlarda farklı ortamlarda görüşme fırsatı bulduk seninle.İnşallah en kısa zamanda ziyaretine geleceğim.Lüleburgazdan selamlar

çakmak oto' Alıntı:
Değerli Bülent Kardeşim,kuşların gerçekten hoş.Değişik zamanlarda farklı ortamlarda görüşme fırsatı bulduk seninle.İnşallah en kısa zamanda ziyaretine geleceğim.Lüleburgazdan selamlar

Teşekkür ederim Nejat abi her zaman beklerim ziyaretinizi en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

bulent masallah dıyeyım bu senekı uretım gayet ıyı gecıyor gıbı allah daha cok versın saygılar

nebi' Alıntı:
bulent masallah dıyeyım bu senekı uretım gayet ıyı gecıyor gıbı allah daha cok versın saygılar

Teşekkür ederim Nebi dediğin gibi bir taraftan üretiyoruz bir taraftan atmacaları besliyorum resimleri çektikten az sonra resimdeki dişi sarıyı kafamın üzerinden KARTAL aldı almaca alsa üzülmezdim o kadar :ckmk: kendine iyi bak görüşürüz

Bülent bey, kuşları yetiştirmede ne kadar emek harcadığınız belli oluyor.Soyların devamı için renk renk ayrılmış kümesler.Nazar değmesin.

Bülent Abi, Kaplanlarda üretim yok sanırım. Her dönem herkes tarafından beğenilen bir tür'dür aslında. Bir kümeste kaplanlara ayırmanı tavsiye ediyorum kardeşin olarak. Saygılarımla..

gökay' Alıntı:
Bülent bey, kuşları yetiştirmede ne kadar emek harcadığınız belli oluyor.Soyların devamı için renk renk ayrılmış kümesler.Nazar değmesin.

Teşekkür ederim Gökay kuşçuluk,balıkçılık,avcılık işi zevk işi , zevkinde hesabı yapılmaz diye düşünüyorum eğer böyle bir şey yapacaksak en iyisini yapmaya çalışmalıyız yada maddi olarak ağır geliyorsa hiç yapmamalıyız.Sevgiler saygılar :tamam:

C39' Alıntı:
Bülent Abi, Kaplanlarda üretim yok sanırım. Her dönem herkes tarafından beğenilen bir tür'dür aslında. Bir kümeste kaplanlara ayırmanı tavsiye ediyorum kardeşin olarak. Saygılarımla..

Yok tam tersi üretim epey fazla bu yıl ama ya arkadaşlara hediye ediyorum yada atmacalar alıyorlar resimlere ekliyemedim kümesten kaçırdım resim çekerken bir çift yavruyu kümes kümes her taraf kümes onlardan önce döneklere bir kümes yapacağım sonra onlara sevgiler saygılar :slm:

Maşalah güzel kuşlarınız var.
bülent abi senin bir çift yavrularına talibim ben istanbulda beslediğimden dolayı biraz zor buluyorum orjinal bursaları
sezon bitimine doğru sizden bir çift yavru istiyorum.Nasıl oradan yolayacaksınız bilmiyorum ama korgo felan nasıl olacaksa bütün masrafları ben karışılarım.

Saygılarımla...

Bülent kardeşim seni tebrik ediyorum çizginden hiç sapmıyorsun trakya yerlilerine verdiğin önemi iyi biliyor ,seni bu konuda taktir ediyorum çalışmalarını takip ediyorum .Kuşların gerçekten çok güzel sağlıkla yetiştir .LÜLEBURGAZDAN
Ö PAPATYA

kuşçu_özcan' Alıntı:
Bülent kardeşim seni tebrik ediyorum çizginden hiç sapmıyorsun trakya yerlilerine verdiğin önemi iyi biliyor ,seni bu konuda taktir ediyorum çalışmalarını takip ediyorum .Kuşların gerçekten çok güzel sağlıkla yetiştir .LÜLEBURGAZDAN
Ö PAPATYA

Teşekkür ederim Özcan abi L.Burgaz'a sevgiler saygılar

tayfun.akar' Alıntı:
Bülent bey emeklerinize sağlık, kazasız belasız bol yavrulu sezonlar gecirmeniz dileğiyle.

Teşekkür ederim Tayfun ilk festivalde görüşmek dileğiyle Çerkezköy'e selamlar sevgiler :slm:

selamlar kuşlar cok güzel ama resimleri cekerken aynı kümeste cekmişsiniz ışık anlamından uygun olduğundanmı ben küllülere meraklıyım gördüğüm kadarıyla güzeller nerde besliyorsunuz yada küllüler nezamandır uğraşıyorsunuz bendede küllü var kısmetse görmek isterdim Bülent abi

eren küllü' Alıntı:
selamlar kuşlar cok güzel ama resimleri cekerken aynı kümeste cekmişsiniz ışık anlamından uygun olduğundanmı ben küllülere meraklıyım gördüğüm kadarıyla güzeller nerde besliyorsunuz yada küllüler nezamandır uğraşıyorsunuz bendede küllü var kısmetse görmek isterdim Bülent abi

Eren teşekkür ederim ışık anlamında resimleri çektiğim kümes diğerine göre daha iyi bu yüzden böyle bir tercih yaptım diğer soruların cevabını özeline yazdım sevgiler saygılar

abi maşallah allah nazardan saklasın.abicim ben bir takım ednmek istiyorum çnkü nesli tehlikede olan bir tür.ne kadra mal olur abicim bi yardım edersen. ?

CoCo StaR' Alıntı:
abi maşallah allah nazardan saklasın.abicim ben bir takım ednmek istiyorum çnkü nesli tehlikede olan bir tür.ne kadra mal olur abicim bi yardım edersen. ?

teşekkür ederim rangi renkten bahsediyorsun önce onu bilmeliyim sevgiler saygılar

teşekkür ederim rangi renkten bahsediyorsun önce onu bilmeliyim sevgiler saygılar[/quote]

abi fark etmez bna arka tepeli olsun yeter. bzim buralarda pek yok 1 çiftte bnde olsun istiyorum.

28jicrk.jpg

2888eo2.jpg

Geri