Bülent ÖZDEMİR TEKİRDAĞ (Yeni Resimler )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozdemir59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Maaşallah Bülent Bey...Çok sağlıklı görünüyorlar.Güle güle besleyin.Bizim Trakyada son zamanda makaracıya dönüldü herhalde tamamen.Taklacı cinsine pek ilgi kalmadı sanıyorum.Yerli ırkların yaşatılmasının önemli olduğunu ben de kabul ediyorum.Güzel bir şey.Ama taklacı cinsinin tamamen terkedilmesini anlayamıyorum.Perfonmans ırklarını sevenler (Çakal, makaracaı, dönek vb.) oyun kuşlarına da ilgi duyar diye düşünüyorum.İlginin artması dileğiyle...

maviboncuk' Alıntı:
Maaşallah Bülent Bey...Çok sağlıklı görünüyorlar.Güle güle besleyin.Bizim Trakyada son zamanda makaracıya dönüldü herhalde tamamen.Taklacı cinsine pek ilgi kalmadı sanıyorum.Yerli ırkların yaşatılmasının önemli olduğunu ben de kabul ediyorum.Güzel bir şey.Ama taklacı cinsinin tamamen terkedilmesini anlayamıyorum.Perfonmans ırklarını sevenler (Çakal, makaracaı, dönek vb.) oyun kuşlarına da ilgi duyar diye düşünüyorum.İlginin artması dileğiyle...
Özkan bey yorumun için teşekkür ederim yaşımızı bilmiyorum ben 37 yaşındayım kendimi bildim bileni yerli kuş besliyorum onlardan aldığım zevk,haz bambaşka eski kuşları bulmak çok zor bu zamanda bizde onları yerine getirmek amacı ile çalışıyoruz ben güvercinin her çeşidini severim kim ne bakarsa baksın ama aynı özelliklerde olsun örneğin makaracı bir kuşla mardin yada dönek bakılmasın bakılırsada ayrı kümeslerde bakılsın benim fikrim bu bakan kişilerede saygı duyuyorum saygılar sevgiler...

1001194w.jpg

Geri