bulgar kısa gagaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler

bulgar kısa gagalısı özellikleri

bunlar bulgar deil mısıri be kardeş

admini bizim burda mısıri bango

nskyigit' Alıntı:

senin yörende ona koyduğun isim beni ilgilendirmez.
sen kısa gagalı kuşların hepsine mısıri diyorsun ama onlar yani kısa gagalılar kendi aralarında o kadar çok isimlere ,türlere ayrılıyorlarki.

Bulgar bangoları güzel görunuyo, bende bangocu olarak kanat kuyruk besliyorum ve kesinlikle bu kuşlarla eşleştirmiyorum ,kuyruklarda elif yapıyo.

slm kuşların güzel bir çift saalmak isterim başataki kırmızılar gibi olabilir fiyet yazarsan sevinirim......meil adresim .........srknn_izmir35@hotmail...şimdiden tşkr

Merhaba arkadaşlar hersez yöresine göre yorumda bulunmuş ırk olarak ismi ne olursa olsun kostüm itibarıyla mükemmel kuşlar.paylaşım için sağol.saygılar
ÖMÜR DENİZ.

Arkadaşlar, kuşlar satılık değil tanıtım amaçlı kondu siteye, elimdeki bulgar bangosundan bir örnek te benden ;

nizam bey kuşlarınız çok güzel ama bunların bakımlarını nasıl yapıyosunuz:) zor olmuyormu

Mert,bakım olarak diğer kuşlardan farklı bir bakım programı yok, yalnız yavru büyütmek için bakıcım yok, bugun bir cift beyaz filibe hediye geldi arkadaştan, bakıcı olarak, kısmet cıkan yavru olursa paylaşırım forumda.

kuşların saglıklı vegüzel görünüyor bol yavru alman dilegiyle

ömer kardeş elinde fazla kırmızı kanat dişi varmı ben izmirden tuncay bol sağlıklı yavrular

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
nskyigit' Alıntı:

senin yörende ona koyduğun isim beni ilgilendirmez.
sen kısa gagalı kuşların hepsine mısıri diyorsun ama onlar yani kısa gagalılar kendi aralarında o kadar çok isimlere ,türlere ayrılıyorlarki.

ömer bey bende istanbuladanım biizm yöremizde hiç bir kısa gagalıya mısısri denmez ve bu sitede herkez yanlış biliyo mısıri diye bir kuş kalmadı artık yok nesli tükendi bitti yapmayın allahşkına ya ömer bey siz o arkadşada bakamyın istanbulda falan hiç bir kısa gagalıya mısri denmez sizinde bulgar kısa gaglıları dediğinizde bulgar bangosudur.lütfen tüm arkadaşalr bilsin mıssıri kuşunun soyu tüknemiştir ve cep kadardır boyu lütfen herkes araştırsın ondan sonra konuşsun.saygılarımla

serkan bu kuşların guzeli yada dahada guzelini almak istersen bir hafta diyarbakırda kal orada kuş bazlar sana bulurlar ama emin olki en ucuzu 120 den başlar 800 ytl kadar vardır kesin sana soyluyum ha sen sizin dedinizi bango azman bizim dediğimiz ise puskilli onların çiftli ise 30 ytl ben başlar en fazla 150 ytl kadardır

Geri