Bull Terrier Arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
Sevgili arkadaşlar Bull Terrier cinsi erkek veya dişi fartk etmez köpek almak istiyorum bu cins köpek besleyenlerden yardım ve yönlendirme bekliyorum.''ACİL''.

İletişim: [email protected]

Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar bull terrier ''bulll bulllabilirsen''oldu gibi duruyor:)))Bu ırk köpek nerden bulabilirim bilenler yardımcı olursa çok makbule geçer.

sentez' Alıntı:
http://www.pitbullturkiye.com sitesınden kopek arıyanlar bolumune not dusersen rahatlıkla bulabirsin yada sahibinden.com a göz at dostum

Teşekkürler bahsettiğiniz yerlerde de ilanım var arayışlarım devam ediyor.

selam kardeş aradığın cinste bir cok ilan var.yalnız yavruları çok pahalı.ve bu köpeği yavrudan alıp beslemeni tavsiye ederim.çünkü bu tür köpekler karma genlerle yapılmış köpeklerdir.yavrudan eğitmez isen çok tehlikeli oluyorlar.çene yapısı ve dövüşme yeteneği mükemmel.nette bir cok ilan var.

battalınoğlu' Alıntı:
selam kardeş aradığın cinste bir cok ilan var.yalnız yavruları çok pahalı.ve bu köpeği yavrudan alıp beslemeni tavsiye ederim.çünkü bu tür köpekler karma genlerle yapılmış köpeklerdir.yavrudan eğitmez isen çok tehlikeli oluyorlar.çene yapısı ve dövüşme yeteneği mükemmel.nette bir cok ilan var.

İlgilenen arkadaşlara ve verdiğiniz bilgilere çok teşekkürederim bir çok ilan var hepsini değerlendiyoruz sağloun.

benimde üye olduğum bir site tavsiyeedeyim pittbull ,için

www.pitbullx.com

İlan ile ilgilenen herkese teşekkürederim.İlan sonuçlanmıştır yönetimimiz ilanı silebilir.''ilan Sonuçlanmıştır''.

Geri