Buna Atmacayi ben tuttum ! + RESIM+

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
biliyorum belki bagzilarinin tepkisi olacak ama bu alcak en az 20 tane kus tuttu... !

Fotoraf Kirsehirden...! slmlar

29wi9h.jpg

Atmacayı ben vurmadım. Resmi internetten buldum alıntıdır.

herkesin tepkisi bunlara dostum meraketme =) güvercinlerde bizim evlatlarımız gibi onları buyutup egıtıyoruz ve biri öldürdümü cılgına donuyoruz kim olsa aynısını yapardı =) imkanım olsa bende vurcam ama cooook yukarda ucuyorlar ve bende ucanlar şahin =) atmaca arada gelıyor

Rahşan affıyla para vermeyiz :haha:

selamlar sorun şu bizler kuş beslemeye başladığımızdan bu yana kadar olan zamanı göz önüne koyalım sanırım yaşı büyük olanlar için cok uzun zaman olmuştur. peki bizim hatamız bizim ögomuz bizim yemsiz bırakmamız bunun gibi bir sürü olaydan kapalıda tuttugumuzdan agzına tüy kaçıp fark etmemiz gerektiğinde fark etmememizden v.s gibi olaylardan tedavi edebileceğimize etmeyip bir salmada ölüme terk ettiklerimiz v.s öldürdüklerimiz yırtıcı hayvanların aldıklarından cok azdır peki kafamıza sıkıyormuyuz yada kendimizi vuruyormuyuz ama Allahın yaradılışında bu şekilde karnını doyuran bir hayvanı cok sucluyoruz her şeyi tek taraflı değil birde doğanın öbür yönüyle düşününderim. kuşlarınız içinde ayrıca üzgününm.

tengelli amca...cok okkali bir laf söyledin cok haklisin ama... mecbur du.... kusura bakma yoksa bende öylesine keyifden atmaca veya baska bir hayvani vurmam öldürmem! slmlar

bir hayvana kin besleyip vurmak bana ters ama avcilik kostumu icin vurduysan eyvallah yabana gitmemistir umarim...

bir arkadas isini gördü bosa gitmedi ;-) tolgahan bey size özel bir mesaj attim okursaniz sevirnirim ! slmlar

gökay' Alıntı:
Atmaca, şahin vb. benzeri hayvanları vurmanın cesası 6.500 lira.

Bu hıc onaylamadıgımız bır goruntu bız guvercınseverlere hıc yakısmayan bır hareket sıddetle kınıyoruz.
Bunu neden kınadıgımızı uzun uzun yazmayacagım gereklı bolumde mantıklı acıklamaları defalarca yazıldı.

Sımdı bu resım ve beyanatınızla bırlıkte ıp adresınızden mesaajın gonderıldı pc bulunur ve ısmınızden cısmınızden sıkayet edebılırız su an farkındasınız dımı

kendinizi ihbar ettiğinizin farkındasınızdır umarım

''guvercınseverlere yakışmayan hareket'' dıyorsunuz ama bu hayvan güvercinlere yakısır bir hareket yapmıyor zaten.. insanlar birbirini öldürüyorda bunu mu kınıcaz allah aşkına..

kardeşim sadece uyarıyoruz.ihbar etme kendini diye.nasibiyse gelir alır hepimiz sinir oluyoruz ama doğanın kanunu bu kimi avcıdır kimi av. kıymetli kuşunu uçurma almasın.

neyse kusu ben vurmadim ! .....!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaslar bir yanlis anlasilma var...kusu ben vurmadim ama hadi neyse ! .....

Kahra' Alıntı:
biliyorum belki bagzilarinin tepkisi olacak ama bu alcak en az 20 tane kus tuttu... !

Fotoraf Kirsehirden...! slmlar

29wi9h.jpg

Hassas bir konuya temas etmişsin. Aslında bunun farkında olduğunu da belli ederek... Sanırım yurt dışındaydın ve Kırşehir'de ki atmacayı vuran yakınından bu resmi alıp sitede paylaştın. Yurt dışında olman münasebetiyle ve yaşın münasebetiyle korkmana gerek olmadığını bilmeni isterim.

Milletvekiliyken ailece bu ülkenin milyarlarca dolarını çalıp yurt dışına kaçanlarla evlerinde röportaj yapıp beyfendi-hanımefendi diye saygı gösterilerinde bulunulan bir ülkede yaşıyoruz. 10binlerce insanını öldürenlerin-öldürtenlerin "sayın" ifadesiyle ananların hiçbir hukuki müeyyideye çarptırılmadığı hatta milletvekili,belediye başkanı olabildiği bir ülkede yaşıyoruz. Ülkemizde kıçıkırık bir atmacanın hukuki mücadelesini verecek tek bir devlet çalışanı olacağını sanmıyorum. İçin rahat olsun. Hukuk insanların ortaya koyduğu yaşam kurallarıdır. Örneğin avcılara kimi zaman bazı hayvanları öldür kimi zaman öldürme diyebilen kurallardır. Doğanın kanunları insanların ortaya koyduğu hukuk kurallarıyla olmamıştır, çevrenin kendini şekllendirebilmesine müdahale olmaması ile olmuştur. İnsanların nüfusunun artmasıyla zaten doğa kanunları işlemez durumda... Bir türde hızla artan bir nüfus varsa da yine insan eliyle müdahale edilmesi de kaçınılmazdır.

Keşke toplum olarak hassaslığımız artsa ve hassaslığımızın davasını güdebilecek samimiyette olabilsek...

Selamlar Kuşcular.org

Konunun başlığı ile konu içindeki açıklamalar birbirini tutmadığı ve kaynağının belirsizliği nedeni ile site üyelerinden özür dileyerek konuyu kitleyerek geri dönüşüme kaldıracağımızı bilgilerinize sunarız.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri