bunlar corum cıplagıdır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozancan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ozancan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ozan saglam
Meslek
ogrencı
İlgi Alanı
Kemirgenler
bu kuslarda yavru yumurta garantı oyun ful.

Ekli dosyalar

• Görüntü060.webp
    Görüntü060.webp
    312.3 KB · Görüntüleme: 2,761
  • Görüntü047.webp
    Görüntü047.webp
    65.6 KB · Görüntüleme: 2,749
  • Görüntü058.webp
    Görüntü058.webp
    291.1 KB · Görüntüleme: 2,704
selamlar bu kuşlar çorum çıplağı değil belki kırnası olabilir .selamlar.ŞEREF

peki bu kuşların marifeti nedir.Yani nasıl bir oyun yapar.Performansları nasıl???

guzel ucuyolar.kuslar pacasız ve oynda var.yavru yumurtada garantı

Kardeşim ben sana bu kuş cinsini tam bilmediim için hareketini soruyorum.Yani bu kuş ne yapar takla mı atar veya kelebek gibi midir yada baska gibi midir benim öğrenmek istediim bu....

s.a kardeşm kuşların oyunun nasıl olduğunu bilmiyorum ama bu kuşlar çorum çıplağı değil, çorum çıplağında dirsekten aşağı paça olmaz .. ÇORUM GENCLİK (h)

Ben de çorum çıplağı olmadığını düşünüyorum.

ozanturgay' Alıntı:
bn msnımı vereyım daha ıı konusurz bu arada eklemek ısteye varsa ekleye bılırle onlara da yardımcı oluruz:xxxx@@hotmail.com ekleyın konusalım ıstersenız.

arkadaşım sürekli her mesajında yumurta garantilidir yardımcı oluruz falan diyerekten msn ve tel no nu vermektesin.
Biliyorsun ki bunlar yasak.
Forumun bu bölümlerinde kuş alım-satımı,msn vermek,tel vermek yasak.
Ayrıca sen ve arkadaşın konuşmalarınızda msn dili ,chat dili kullanıyorsunuz.sesli harfleri de yamıyorsunuz bu da yasak.
Sizi uyarıyorum bir sürü konu açıyorsunuz saçma sapan kurallara aykırı.
Sizin konularınızı düzenlemek zorunda değiliz uyarıma rağmen aynı hataları yaparsanız konularınız silinecek ve üyeliğiniz iptal edilecektir.

arkadaslar bıze kuslar boyle geldı yanı bız kusları aldıgımızda corum dedıler ama bız corum bakamlarda var onlara gosterdıgımızde corum kırması dedıler yanlıs bılgı verdıgımız ıcın ozur dıler.

nsl bi kuş bu ya ben anlamadım bilgi weren yokmu?
KUBİLAY saygılarımla......

Kubilay kardeş, bunlar bildiğin takla kuşlardır. Geniş bilgi için bir çok yerde yer almış makaleler var. Onları okuyabilirsiniz.

bu kuslar corum kırmasıdır arkadaslar zaten kndılerını bellı edıolar..saygılarımla ozan

YOK BE KARDESIM BUNLARIN ÇORUM ÇIPKAĞIYLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK BU KUSLAR NORMAL VASIF SIZ KIRMA KUSLAR

selamlar.bu kuşlar çorum değil kesinlikle.havada oynuyorlarmı .tatmin ediyorlarmı çorum gibi.ediyorlarsa beslenebilir çorum niyetine.renkleri güzel.fakat zevk meselesi tabii.birkaç saat uçuyorlarsa takla özelliği varsa sağa sola atmıyorsa bence beslenebilir.neden olmasın yani.illaki süper kuşlar beslemek zorunda değiliz.

Geri