bunlar da benim kargalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maskeler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

maskeler

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan arslan
Meslek
işsiz
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_1062.webp
    IMG_1062.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,341
  • IMG_1068.webp
    IMG_1068.webp
    3.3 MB · Görüntüleme: 1,357
MAŞALLAH SİNAN KARDEŞİM ÇOK GÜZELLER YAVRULARDA BÜYÜMÜŞ BAHARA UÇURURSUN ARTIK GÜLE GÜLE BESLE SELAMLAR
sinan kanatları çekik gök benekliye düzenli antremanla bir uçur o kuş da bir baglayıcılık var gibi

[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_1074.webp
    IMG_1074.webp
    3.1 MB · Görüntüleme: 1,428
  • IMG_1080.webp
    IMG_1080.webp
    3.4 MB · Görüntüleme: 1,334
  • IMG_1081.JPG
    IMG_1081.JPG
    5.4 MB · Görüntüleme: 1,311
devam.

Ekli dosyalar

• IMG_1082.webp
    IMG_1082.webp
    3.1 MB · Görüntüleme: 1,313
  • IMG_1084.webp
    IMG_1084.webp
    3.3 MB · Görüntüleme: 1,330
  • IMG_1086.webp
    IMG_1086.webp
    3.4 MB · Görüntüleme: 1,277
devam..

Ekli dosyalar

• IMG_1114.webp
    IMG_1114.webp
    2.6 MB · Görüntüleme: 1,296
  • IMG_1115.webp
    IMG_1115.webp
    3 MB · Görüntüleme: 1,305
  • IMG_1117.webp
    IMG_1117.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,342
devam...

Ekli dosyalar

• IMG_1124.webp
    IMG_1124.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 1,319
  • IMG_1119.webp
    IMG_1119.webp
    3.7 MB · Görüntüleme: 1,240
  • IMG_1132.webp
    IMG_1132.webp
    3.3 MB · Görüntüleme: 1,324
yakışıklıyla hatunu yeniden

Ekli dosyalar

• IMG_1088.webp
    IMG_1088.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,311
  • IMG_1089.webp
    IMG_1089.webp
    3.2 MB · Görüntüleme: 1,285
  • IMG_1099.webp
    IMG_1099.webp
    3.4 MB · Görüntüleme: 1,332
kuscu_marik' Alıntı:
MAŞALLAH SİNAN KARDEŞİM ÇOK GÜZELLER YAVRULARDA BÜYÜMÜŞ BAHARA UÇURURSUN ARTIK GÜLE GÜLE BESLE SELAMLAR
a. s. muharrem abi bunlar da benim kuşlarım işte beğenmene sevindim . hep resimlerini koymak aklımdaydı şimdi kısmetmiş .
teşekkürler abim saygılar...

kuscu_marik' Alıntı:
sinan kanatları çekik gök benekliye düzenli antremanla bir uçur o kuş da bir baglayıcılık var gibi
abi o kuş soyu belli bir gök akkuyruk erkek ve bozdumanlı perçemli dişinin yavrusu tüye girmeden önce uçurdum oyun söktü havada fişekte 3.5 direğe kadar 11 12 taklaya kadar uzattı kümese indirince de 2 direk 1.5 direk kadar oynayıp taklayı da 6 ila 8takla arası yapmaya başladı tüye girince düzeni bozuldu biraz makasladım . ben tepeye boş araziye uçuruyorum umarım fotoğraflarım bu dişinin abi bence en iyi yönü ne olursa olsun 1 metre karelik yemlendiği yere taklasını vurara vurar iniyor . bakalım kardeşi de gök perçem onunda stili biraz farklı o da yerine hakim ve gezme dahah çok ama o daha yere indirmemişti o da tüğde şu an o nuda fotolarım bi ara daha yavru yumurta görmedilir

Sağlıkla besleyin ,kuşlarınız fena gözükmüyorlar maşalah .. Yanlız kuyrukları -ayakları biraz kirli gibi .. Ortamlarını temiz tutarsanız daha sağlıklı , daha verimli olurlar . SelamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Sağlıkla besleyin ,kuşlarınız fena gözükmüyorlar maşalah .. Yanlız kuyrukları -ayakları biraz kirli gibi .. Ortamlarını temiz tutarsanız daha sağlıklı , daha verimli olurlar . SelamlarŞEREF
teşekkürler şeref bey . dikkat ettiyseniz damızlıklar biraz kirli görünüyorlar malum havalar nemli ve ayrı salmada tutuldukları için yavrular falan hep kirletiyor her sabah temizliyorum . banyo da veremiyorum soğuk. gökbenekli dişide eşlemek için attım e haliyle erkek biraz hırpalamış...

DELIYUREK41' Alıntı:
masallah guzel kuslarınız var
teşekkürler ilginiz için...

arkadaşlar maşallah diyorum sadece...allah hayrlarını kısmet etsın...hele çırnaklı karaoğlan şahane görünüyor....tabi hepsi de çok güzel belli...hayırlı yavrular ve uçurmalar dilerim..saygılar

mehmet21' Alıntı:
arkadaşlar maşallah diyorum sadece...allah hayrlarını kısmet etsın...hele çırnaklı karaoğlan şahane görünüyor....tabi hepsi de çok güzel belli...hayırlı yavrular ve uçurmalar dilerim..saygılar
hocam teşekkür ederim .yanlız çırnaklı karaoğlanı çıkaramadım :)

MRB. SİNAN KARDEŞ.. KANATLARI JİLETLİ DUMAN İBİKLİ ERKEK İLE GÖZ BENEKLİ (ERKEK SANIRIM) ÇOK BEĞENDİM.. SAĞLIKLA UÇURMANIZ DİLEĞİYLE..

filo' Alıntı:
MRB. SİNAN KARDEŞ.. KANATLARI JİLETLİ DUMAN İBİKLİ ERKEK İLE GÖZ BENEKLİ (ERKEK SANIRIM) ÇOK BEĞENDİM.. SAĞLIKLA UÇURMANIZ DİLEĞİYLE..
merhaba. teşekkür ederim gök benekli dişi bu arada dumanlı perçem erkek güzel bir kuş ben de çok beğeniyorum fakat ne olduğunu bilmiyoruz görünce dayanamadım aldım yakalama bir kuş gök benekli kendi yavrum ...

Geri