sonkebuter
Üye
- Ad Soyad
- Halid Aslan
- Meslek
- Münekkid
- İlgi Alanı
- Kediler
[No message]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ediyorum. Aynı dileklerle. Selamlar.Sibo.' Alıntı:kuşlar gerçekten çok güzel tuylerı kadar yavruları ola
Çok teşekkürler. Acemiliğe sayın. Selamlarbelhal' Alıntı:Şimdi oldu işte kuşların süperler Sağlıklı kümesler dilerim.
Yaklaşık 20 senedir aynı damar, aynı kan diyor babam... Asla başka kuş sokmuyoruz yuvaya. Hani kuşta ne aradığınız önemli derler ya sanırım cevap da bunun içinde. Seri uçuş, tok ses, taban tokadı (taklası)... İlk gün ne ise aylar yıllar sonra da o olması... Atmacalardan fırsat buldukça bizim yüreğimizi serinletiyorlar.belhal' Alıntı:Şimdiye kadar gördüğüm kuşlar içinde görüntü ve kostüm itibariyle gerçekten mükemmeller oyunlarıda güzeldir umarım.
Teşekkürler. Selam ile.RadiKEL' Alıntı:Maşallah güle güle besleyin .)
sonkebuter' Alıntı:Yaklaşık 20 senedir aynı damar, aynı kan diyor babam... Asla başka kuş sokmuyoruz yuvaya. Hani kuşta ne aradığınız önemli derler ya sanırım cevap da bunun içinde. Seri uçuş, tok ses, taban tokadı (taklası)... İlk gün ne ise aylar yıllar sonra da o olması... Atmacalardan fırsat buldukça bizim yüreğimizi serinletiyorlar.belhal' Alıntı:Şimdiye kadar gördüğüm kuşlar içinde görüntü ve kostüm itibariyle gerçekten mükemmeller oyunlarıda güzeldir umarım.
Selam ile.
belhal' Alıntı:sonkebuter' Alıntı:Yaklaşık 20 senedir aynı damar, aynı kan diyor babam... Asla başka kuş sokmuyoruz yuvaya. Hani kuşta ne aradığınız önemli derler ya sanırım cevap da bunun içinde. Seri uçuş, tok ses, taban tokadı (taklası)... İlk gün ne ise aylar yıllar sonra da o olması... Atmacalardan fırsat buldukça bizim yüreğimizi serinletiyorlar.belhal' Alıntı:Şimdiye kadar gördüğüm kuşlar içinde görüntü ve kostüm itibariyle gerçekten mükemmeller oyunlarıda güzeldir umarım.
Selam ile.
Maşallah diyelimde aman nazar değmesin güzellere gerçekten kalite oldukları herhallerinden belli.