bunlar taklacımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kosavali4545
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 571
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
koray rebii geniş
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kemirgenler
iyi bayramlar öncelikle kuşçuluga başladıgımı duyan dostlarım kendi sevdikleri cinslerden veriyorlar sagolsunlar bir çift taklacı diye verdiler pek anlamam ama nasıl sizce

Ekli dosyalar

• 100_0990.webp
    100_0990.webp
    943 KB · Görüntüleme: 316
Evet arkadaşım elindekiler Mavi mardin Çakmaklı Bazıları Çok iyi oynar Yani takla atar ama Takla atmayanlarıda Çıkabilir..

Kuşlar taklacı arkadaşım.Ama 2 side dişi gibi geldi bana.Ayrıca bu renk kuşlardan iyi oyun performansı alırsan pek şaşırma derim.Saygılar...

Evet resimdeki kuşlar taklacı kuşlardır ve renklerine bakılırsa iyi performanslarının olması kuvvetle muhtemel.

Renkten performans tahlili yapmakta yeni moda galiba. BALIK TAVADA, TAKLACI HAVADA BELLİ OLUR.

Hoca' Alıntı:
Renkten performans tahlili yapmakta yeni moda galiba. BALIK TAVADA, TAKLACI HAVADA BELLİ OLUR.

Selamlar Hocam...

Aşağıda daha önce sizin bir konuda (ÇİRKİN KUŞLAR GÜZEL KUŞLARA GÖRE DAHA FAZLA PERFORMANS SERGİLERLER) yazdığınız yorumdan alıntı yaptım.

Re: ÇİRKİN KUŞLAR GÜZEL KUŞLARA GÖRE DAHA FAZLA PERFORMANS SERGİLERLER.
Hoca 10 Ekim 2008 16:05

Arkadaşlar kuşun uçurulup uçurulmamasıyla, daha sonraki nesile aktaracağı genetik yapı arasında bir bağ yoktur. Ancak başlığa katılıyorum çünkü doğrudur. Bunu bir örnekle anlatacak olursak taklacı güvercinler orijinleri olan mavi kaya güvercinlerine daha yakın bir görüntüdedirler. Ancak form güvercinleri göze daha güzel görünen renk ve özelliklere sahiptirler. Zaman içerisinde takla güvercinler de güzel görünsünler diye form güvercinleriyle kırılmışlardır. Böylelikle ortaya güzel görünen fakat performans yönünden zayıf kuşlar çıkmıştır.

BALIK TAVADA, TAKLACI HAVADA BELLİ OLUR.

Gördüğünüz gibi benim resimdeki kuşların performanslarının iyi olması kuvvetle muhtemel (kesin değil) dememin sebebini siz açıklamışsınız daha önce. Yani yeni bir moda akımı başlatmamışım...

Saygılar...

KONU TARAFIMDAN KİLİTLENMİŞTİR YETİŞTİRİCİNİN VE PAYLAŞIMCININ YETERLİ BİLGİ VE YORUMU DUYDUĞUNA EMİNİM.aÇILAN KONU BAŞLIĞNDA BENİMDE GEÇMİŞTE KOSTÜM VE PERFORMANS IRKLARI ADLI BAŞLIKTA KONUŞALACAKLAR BURDA KONUŞULUYOR ADAM BURAYA KUŞALR NASIL SİZCE DEMİŞ AMA KONU KOSTÜM VE PERFORMANSLA DEVAM EDİYOR.VE KONU KALABALIĞI YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM KİLİTLEDİM GEÇMİŞTE Kİ BENZER KONULARIN TARTIŞILMASI GEREKMEKTEDİR ASIL KİLİTLEME SEBEBİM BUDUR.
TAŞIMA SEBEBİMDE YİNE AYNI BENZER KONULARIN SONUÇLANMADAN FARKILI BAŞLIKLAR ALTINDA KONUŞULMASIDIR.bU TÜR KONULARIN BİR EN FAZLA 3 BAŞLIKTA KONUŞULMASI GEREKMEKTEDİR.

bİLGİLERİNİZE SUNARIM. H.H.A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri