Bunlara Bakmalısınız..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DarkLion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

DarkLion

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kuscu
Meslek
kuscu
İlgi Alanı
Arakadaşlar kürenk ve miskilere olan aşkımdan çoğunlukla onların duvarkağıtalrıyla uğraşıyorum :hungur: daha önce yaptığım duvarkağıdına pek rabet olmadi buda biraz çalışma isteğimi azallti kaliteli resim bulmak cok zor. :banane: buyuzden bana yardım eden arkdaşlara veya kuşçu arkdaşların özel kuşlarının resimlerinin elimde olmasi lazım. 5 tane daha yaptım Eleştiri yorum v.s bi şekilde ilgilendğinizi belirtirseniz daha iyileride gelir. :? Duvar kağıtları 1440x900 wide-screen olarak yaptım...Sadece Siyah yapmamın sebebi kuşları çok iyi göstermesi diğer renklerde boğuluyorlar. Umarım beyenirsiniz Saygılar... :hmm:

usta sipariş alırmısın.... :heyo:
kelebek resimlerinden de yaparmısın

dushekimi' Alıntı:
usta sipariş alırmısın.... :heyo:
kelebek resimlerinden de yaparmısın

yaparm ama düzgün resim kaliteli olması lazım bu resimdeki kuşların resimleri yuksek cozunurluklu oldugu için güzel oluyor. bana yollayın resimlerini güzel kaliteli ben yaparım.

2. resime gaussian blur 3.0 uygulasanız bence daha güzel olur böyle biraz değişik olmuş.Ama zevkler ve renkler tartışılmaz :) ellerinize sağlık.

ellerine sağlık çalışmalarını bekliyoruz.

S.A Güray kardesim....

Emegin icin cok tesekkür ederim,calismalarinin devamini ister basarilar dilerim....

ALLAHA EMANET OL....

Geri