Bunlarda Ankaradan Benim Taklacılarım-2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aurora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

aurora

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim nil
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaslar kumesimi yeni getirdigim ve besledigim kuslarim.Umarim begenirsiniz yorumlarinizi bekliorum..

Saygılar...

Ekli dosyalar

• DSC01531.webp
    DSC01531.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,427
  • DSC01532.webp
    DSC01532.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,423
  • DSC01530.webp
    DSC01530.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,406
DEvami

Ekli dosyalar

• DSC01528.webp
    DSC01528.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,376
  • DSC01535.webp
    DSC01535.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,432
Beyazlarınız güzel görünüyor.Sağlıklı,bol yavrulu kümesler dileğiyle.Saygılar...

slm ala ve eşi boz güzelmiş bol yavru alman dileğiyle..

SAYGILAR....

UFUK NEŞE....

slm kuşların güzel tiplerinden belli oluyo ne oldukları umarım preformanslarıda düşündügüm gibidir..

SAYGILAR..
UFUK NEŞE

O altında Araplar diye yazan kuşlar arap değil. Onlara Kayseri 'de tahinli denir. Sadece takla kuşlara mahsus bir renktir. Siz kahve veya çikolata rengi diyebilirsiniz.

maaşallah yha bitiyorum şu beyazların duruşuna, bütün beyaz taklacılar dik duruyo.Maaşallah duruşları çok güzel...

Kayseriyi bilmem ama Ankarada silik arap derler sizin kahve yada tahinli dediklerinizde yanardöner sanırım.güle güle besle arkadaşım herkese selamlar saygılar :slm:

yanlız ogüzelim bozada ala vurulurmu :unlem: keşke başka bir ala vursaydın, genede bozu yavruda kırıyormu renk olarak sen daha iyi bilirsin güle güle besle :slm:

Slm kardes,

bende Diyarbakirlari begendim umarim oyunlarida iyidir ama harbi diyarbakirsa sakin kaybetme beyazlardan bahsediyorum sevgiler

göksal balcı' Alıntı:
yanlız ogüzelim bozada ala vurulurmu :unlem: keşke başka bir ala vursaydın, genede bozu yavruda kırıyormu renk olarak sen daha iyi bilirsin güle güle besle :slm:
o ala dedigin kuşlar daha güzel oyun yapıyor gördügün kuşlar bir soy benceeee

maşşallah

Geri