Bunlarda Ankaradan Benim Taklacılarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aurora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

aurora

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim nil
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kediler
Herkese selamlar arkadaslarım abilerim.Taklacılarım fotoğraflarini sizinle paylasmak istedim.Bir cift arabım var fakat yumurtaya yattıkları icin kaldırıp fotograf cekmek istemedim.Yorumlarınızı bekliyorum..

Saygılar..

[attachment=0]

Ekli dosyalar

• DSC01500.webp
    DSC01500.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,172
  • DSC01501.webp
    DSC01501.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,115
  • DSC01502.webp
    DSC01502.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,143
Devami

Bozlarım..

Ekli dosyalar

• DSC01522.webp
    DSC01522.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,160
  • DSC01525.webp
    DSC01525.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,137
  • DSC01524.webp
    DSC01524.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,119
masallah cok güzel kuslarınız var allah saglıklı günlerde beslemeyi nasip etsin

Maşallah beyazlarınızı ozellıkle cok begendım, oyunları hakkında bılgı verırmısınız?

Devami

Sari erkek

Butun Kuslarim

Ekli dosyalar

• DSC01512.webp
    DSC01512.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,148
  • DSC01493.webp
    DSC01493.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,079
yemlik biraz ufak gibi:)

Arkadaslar daha ucurmak nasip olmadi kuslari daha 13 gun oldu inş ucurcam en yakın zamanda yemlik bi tane daha var :tamam:

yeni aldıysan bence yavrularını almadan uçurma arkadaşım yavru aldınmı en azından gidenin arkasından o kadar üzülmezsin sonuçta kuş bu kaçma ihtimali daima vardır.

Kuslarin neredeyse hepsi eşli ayrıca ucurdugum bi tane arap erkek var yuvasına baya alıstı ama ben işimi garantiye alıyorum ve ucurmuyorum kuslari fakat performanslarını cok merak ediyorum n yapcam pufff :?

beyazları begendim duruşları belli edior kuşları bana da bi çift bunlardan lazım ne dersin vere bilirmisin fiyet ne

Kuslar satılık diğildir arkadaslar ilginize tesekkurler

maşallah kardeşim allah güle güle beslemeyi nasip etsin

slm kuslariniz gercekten cok güzel arkadaslarin dedigi gibi beyazlarin bir baska güzel görünüyor allah gönlüne göre kuslar versin

beyazlar iyi poz vermiş maşallah .::) bakımlı duruyolrar emeğinize sağlık .selamlar.ŞEREF

güle güle besle angaralı kardeşim inşallah beklediğin oyunu bulursun sincandan saygılar.

bende beyazları çook beğendim ama diğer kuşlarda cok güzel allah bol yavru almayı nasip etsin sağlıcakla

Maasallah emegine saglik,gercekten iyi görünüyorlar birde havadaki performaslarini görünce bizimle paylasirsan sevinim,yada biliyorsan bize anlatabilirmisin.

kuşlarınız mükemmel ama benim anlamadıım beyazlar hiç kirlenmemiş süperler, mavilerin paçaları kirli :heyo:

maşşallah kuşların çok güzel bolyavrular alırsın inşallah

Maşallah kilim de kuşlar da süper görüntü oluşmuş. Kuşların hayrını gör...

Geri