Bunlarda Benden Yorum Sizin.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Reis_11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Reis_11

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Turgay
Meslek
Dövüş Sporları Antrenörü
İlgi Alanı
Kuşların çok güzel ve sağlıklılar maşallahları var beyazlar araplar ve beyaz başlı kırmızılar çok hoşuma gitti. Fakat yerler fazla pis değilmi :))

Maşşallah kuşlar çok güzel fakat yerlere taban ızgarası koyabilirdin (: bu arada şekeri alalar çok hoş (:

KUŞLAR GAYET SAĞLIKLI GÖRÜNÜYOR. YERLER OLDUKÇA PİS TEMİZLENMESİ GEREKİYOR FOLLUKLAR DA AYNI DURUMDA SULUĞUNDA TEMİZLENMESİ GEREKİYOR ONUN HARİCİNDE MAŞALLAH HERŞEY GÜZEL. :slm: :slm:

Hepinize Teşekkür ederim temizlik konusnda haklısınız. 2 aydır yurt dışında olduğum için perk ilgilenemedim erkek kardeşimde pek anlamaz oyüzden temiz halinide atarım :)

Kuşlarınızı ALLAH hayırlısı ile beslemek nasip etsin.Yuvaya diğer arkadaşlarında dediği gibi güzel bir temizlik şart.Ayrıca temizlik sonrası dezenfaktanda kullanmak şart.Keyifli beslemeler...

Allah'ın izniyle döndük vatana artık herşeyini yapacağız en iyi şekilde .) Saolun hepiniz Allah daha iyilerini size nasip etsin.

kuşların güzel ama yer biaz kirlenmiş kuşların hastalık kapabilir

Hastalıkta sıkıntı yok aşılıyoruz. Hepinize teşekkür ederim.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O3FWiRfGD4M[/youtube] buda videosu ilk geldiğim gün çektim. Yuvayı temizlemek 2 günümü aldı ama başardık gerçekten çok kirlenmiş videodada belli oluyor içeride bir kar yağısı var sanki bu yüzden anladım ki kuş konusunda babanın oğluna güvenmeyeceksin. Yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla Reis.!

Hiç bir düşünceniz yokmu bu kadar bekliyorum pc başında.

Maşallah Turgay,
Sağlıklı ve hareketli kuşlara sahipsiniz. Özellikle sarı alalarınız göz okşuyorlar.
Ağırlıkla kostüm kuşları besliyorsunuz galiba.
İnşallah kuşları uçurma imkanınız oluyordur.
Güzel günlerde uçurup, seyretmeniz temennisiyle...
Khalid

Eyvallah,
Bu kümes kostüm ağırlıklı tabiri caizse yerde gezdiriyoruz.Lakin bir kümesim daha var oyun ve dönek onlarıda çekeceğim Allah nasip ederse. Allah daha iyilerini sana versin kardeşim sağolasın. Saygılarımla.

Kuşlar güzel ama Temizle istersen :) temizlik imandan gelir.

Temizledim kardeşim ilk geldiğim gün çektiğim video bu :) Allah daha iyilerini sana nasip etsin :)

Kalan resimler.

Ekli dosyalar

• 20130320_165527.webp
    20130320_165527.webp
    782.6 KB · Görüntüleme: 790
  • 20130320_165517.webp
    20130320_165517.webp
    502.8 KB · Görüntüleme: 809
  • 20130320_165513.webp
    20130320_165513.webp
    807.7 KB · Görüntüleme: 824
  • 20130320_165510.webp