Bunlarda Benden Yorumlarınızı Bekliyorum ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NobleBlooD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

NobleBlooD

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
oktay Yilmaz
Meslek
Bilgisayar Donanım
İlgi Alanı
Kediler
22060379943231315480.jpg

22873701020905221102.jpg

78649131557793564667.jpg

67688423804702146639.jpg

99006041313344497617.jpg

Maşallah kuşlar gerçekten iyimiş ..

GÜZEL KUŞLER MAŞALLAH..

MASALLAH ÇOK GÜZELLER OKTAY KARDESİM GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ

SAYGILAR

Maşaallah güle güle besleyin

Şu kuşlara iyi kötü Yorum yok mu arkadaşlar ...

S.A

Kuslariniz kostüm olarak cok güzel massallah hayrini görün..

Izniniz olursa sorum olacak..

Miro..Musul..Kuvveyt.Mussul araplari bu tür kuslar dan ben beslemedim daha dogrusu kostum kusu hic beslelemedim ve hic merakta etmedim ama tanidigim bir cok kiside bu tip kuslardan mevcut ve oynayanini hic görmedim peki bu kuslar bizim oyun kuslarimiz gibi oynayanini yada ona yakin oynayanini göreniniz bileniniz varmi yoksa sadece kümesde süs olsun görüntü yapsin diyemi besliyorsunuz..

Saygilarimla

Valla ben arkadaşıma Mardinli olduğu için kendisi Mardinde şuan 1 çift kuş yollamasını istedim güzel oyunlu . Akrabalarından almış bu bir çift yollamış adam kanadına makas atmış alsın bunların yavruları ister uçursun ister kostum olarak beslesin.. Yavrularını ucurmayı istiyorum ama istanbulda değil yazlıkta...

Bu kuşlar adı üzerinde kostüm kuşu , yani daha çok görüntü güzellikleri için tercih ediliyor .. Soy olarakta çoğu dışarıdan gelme .., Makbül olanlarıda galiba yine dışarıdan gelmiş olanları kan özellikleri daha az kırılmış olduğu için dışarıdan gelenlerini birazdaha fazla tercih ediyor insanlar ..
Bu kuşlarda uçurulunca elbetteki takla atar , neticede taklacı ırkı kuşlar .. Ancak perpormans kuşu değiller .. Üretilirken renkleri ve fizik özellikleri daha çok ön pilanda tutulduundan , oyun özellikleri daha geride , içlerinden oynayanlar mutalaka çıkıyordur ..
Birde bukuşları uçuran çom az uçurup deneyip oyun yaptığını söyleyen birkaç kişide illaki var Denk gelende oluyordur elbette .. ..
Eğer tercihiniz oyunkuşundan yan ise bu tür kuşlardan uzakdurmanızı önweririm nacizane .. selamlarŞEREF

Bende çok iyi oynadıklarını duydum ve kuşların sahibinin çok güzel oyun yaptıklarını söylediği için bende uçurucam inşaallah

Geri