....BUNLARDA BENDEN....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alabadem22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

alabadem22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
RAŞİT TERLEMEZ
Meslek
İŞÇİ
İlgi Alanı

Paylaşım için teşekkürler, bu türün artmasını canı gönülden istiyorum. Çok güzel görüntüsünün yanında uçumunun da iyi olacağını düşünmekteyim. Uçuruyorsanız bize genel performans yapılarıyla ilgili bilgiler verebilir misiniz? Eminim bu bilgiler türün albenisini artıracaktır. Allah ağız tadıyla besleyip-uçurmayı nasip etsin.

orta yüksekliKte uçuyorlar,şuan uçurduklarım makara yapmıyor fakat kayık çapçaplama dediğimiz hareketleri yapıyor bende çakal ve trakya yerlisi ile beraber uçuruyorun işallah makara özelliklerinide tekrar kazandırırım çocukluk yıllarımda çok güzel makara yapanlarını görmüştüm,buarada çok neşeli eğlençeli insanları seven bir ırk kostüm özelligi ilede bence EDİRNENİN gururu.

Merhaba
Sevgili Raşit paylaşım ve bilinçli yetiştirici yetiştiriciliğin olmazsa olmazı bu ırk güvercinleri tel salmalar içinden çıkardığın için teşekkürler... Ayrıca kuşlara da maşALLAH...
Genelleme yapar isek;Tam randımanlı uçamasalar dahi en azından ayaklarının toprağa değmesi de bir gelişimdir.
Alabadem ırkının tam olarak uçabildiğinde daha doğrusu uçurulabildiğinde makara yapabildiğini çocukluğumuzdan hatırlıyoruz,biliyoruz.
Eski kafalara rahbet etmeden yeni yetiştiriciler olarak ne kadar güzel 4x4'lük olsa dahi bu ırkı tel salmalar içine hapsetmemek sanıyorum (aslında sanmaya gerek yok ya (: ) en doğrusu.
Güvercinlere uyarlanmış meşhur bir deyim var; Gökyüzünde ölen kuş cennete,kümeste ölen kuş çöpe gider... (:
Kanaryaakbaşlardan bir takım yavru istiyorum bilgin olsun arkadaşım.(:

Selamlar,Sevgiler...

Maaşallah çok güzeller.. Allah daha çok versin...
Çok seviyorum alabademi ama devamlı kafeste beslendiği için kuşlar dışarda gezmeyi, uçmayı unutmuş.. Bir kaldırıyorsun herkes kuş oynatıyor bu da hemen iniyor onlara... Bu huyu dışında gerçekten çook sevdiğim bir ırk...

..........SİNAN ÖZTEKİN............

Maşallah Mercan Alabadem kaç eder sennkinin aynısı (ALINTI İLE CEVAPLARMISIN?)

Maşaallah ne güzel şeyler onlar nazar değmesin güle güle besle.

slm kuşlarının maşallahı var bu cinsten bendede var bir dişi fotosunu koyuyorum sence nasıl elden çıkarıcam onu.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0314.webp
    Fotoğraf0314.webp
    274.3 KB · Görüntüleme: 1,623
Maşallah kuşlarınız çok güzeller,inşallah güle güle besler çoğaltırsınız.Saygılar.

Geri