bunlarda benden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sabırlı006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
GÖKHAN ELİTOK
Meslek
GEMİ İNŞAA TEKNİKERİ
İlgi Alanı
Kediler
[attachment=2]yuv.jpg[/attachment][attachment=2]yuv.jpg[/attachment][attachment=0]basma.jpg[/attachment][attachment=1]çak.jpg[/attachment]

Ekli dosyalar

• yuv.webp
    yuv.webp
    501.1 KB · Görüntüleme: 1,435
  • çak.webp
    çak.webp
    362.4 KB · Görüntüleme: 1,358
  • basma.webp
    basma.webp
    399.1 KB · Görüntüleme: 1,414
MASALLAH GÖKHAN ÇOK GÜZELLER GÜLE GÜLE BESLE TAM TAKIM OLMUSLAR

SAYGILAR

[attachment=2]beyaz.jpg[/attachment][attachment=1]mavi.jpg[/attachment][attachment=0]ar.jpg[/attachment]

Ekli dosyalar

• beyaz.webp
    beyaz.webp
    401.6 KB · Görüntüleme: 1,429
  • mavi.webp
    mavi.webp
    435.9 KB · Görüntüleme: 1,386
  • ar.webp
    ar.webp
    420.5 KB · Görüntüleme: 1,359
[attachment=2]dum.jpg[/attachment][attachment=1]genel1.jpg[/attachment][attachment=0]16022010499.jpg[/attachment]

Ekli dosyalar

• dum.webp
    dum.webp
    383.2 KB · Görüntüleme: 1,436
  • genel1.webp
    genel1.webp
    963 KB · Görüntüleme: 1,412
  • 16022010499.webp
    16022010499.webp
    503.1 KB · Görüntüleme: 1,376
iyi günler;
Çokteşekkür ederim.

Ortam güzel bunlar uçurmalık değil damızlık olucak kuşilar o yüzden çok iyi bakılması lazım.. Yani hastalık falan dikkat etmek lazım yerlere gazete kagıdı ser abim diğer türlü pislikler yerde kalıp koku yapabilir

yorumların için teşekkür ederim;
kümesim daha yapım aşamasında benim hedefim duvarları sıvatmak yerlere komple ızgara sermek follukları düzene sokmak ve bekar tünekleri yapmak.malum bunlarda para ve en önemlisi zaman gerektiriyor.kuşlarım aşılı yem olarak da buğdaysız karışık yem veriyorum sularından sirke sarımsak eksik olmuyor.yıkanma sularına dahi dikkat ediyorum.
kuşlarım zaten damızlık çoğu abilerimin hediyesi kümeslerine çıkıp şunu alayımmı bunu veririmisin bu lazım dedim aldım saolsun onlarda verdiler.yaza nasipse uçurucam yavrularını beğendiğim iki oyun kuşu soyunu bırakıp gerisini elicem.
zaten bana 5 saat uçan minare boyu fişek yapan kuş lazım değil.1-2 saat uçsun gelsin 5-10 baş yapsın yeter.yoksa başa bela olur hırsız hat safhada ve o kadar uzun kalamam çatıda iş güç geçim derdi zaten hayat yaşamak problem bide kuşlar çıkmasın başıma .

şimdilik gece kondu gibi kümesim ama imar çıkarsa villa yapmayı düşünüyorum :)

Merhabalar;
kuşların çok güzel allah nazardan saklasın. kuşlarına iyi baktığını söylüyorsun ancak gördüğüm kadarı ile dışkılar sulu, yerlere bakarsan benek benek ıslaklıklar var, sanırım kuşların arasında hasta olanlar var, mesela kümesin kapısının önündeki çifttepeli gök gibi...dikkat et hasta olanları ayır, ayrı bir karantina kümesi yap....inşallah gönlündeki kuşu uçurursun...

yorumlarınız için teşekkür ederim;
karantina kümesim var .birde o kuş hasta değil özellikle gözüne bakıyorum.zannedersem eser var dediğim gibi toplama kuşlar ondan bundan.kuşlarıma iyi bakmıyorum demekki ;ben ilaç kullanmayı sevmiyorum .pirinç ,kırmızı kil ,taşdan başka ne vermemi tavsiye ederisiniz Orhan Bey.
saygılarımla,

Merhabalar;
sabırlı006' Alıntı:
yorumlarınız için teşekkür ederim;
karantina kümesim var .birde o kuş hasta değil özellikle gözüne bakıyorum.zannedersem eser var dediğim gibi toplama kuşlar ondan bundan.kuşlarıma iyi bakmıyorum demekki ;ben ilaç kullanmayı sevmiyorum .pirinç ,kırmızı kil ,taşdan başka ne vermemi tavsiye ederisiniz Orhan Bey.
saygılarımla,

kuşlarınıza ishal için, bebekler için hazırlanan su, tuz, şeker karışımını yapabilirsiniz, hem karın ağrısını dindirir, hem ishali keser, hemde şekerden dolayı enerji verir. (eşlerinize veya annelerinize sorabilirsiniz onlar bilirler)...hoşçakalın..

http://www.orhanberberguvercin.com/

Sevimli kuşlarınız var Maşallah , sağlıkla bakın .. selamlarŞEREF

Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim Orhan Bey;
Öğüdünüzü yerine getireceğim.
saygılarımla.

iyi günler ;
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
saygılar.

Maşşallah Allah nazardan saklasın,tüyünce hayrını gör.

Birde bunlar hangi mankenlik ajansına bağlı çalışıyorlar merak ettim)))

Selamlar sağlıklı,bol yavrular.

Şeno Bey iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
saygılar.

Geri