bunlarda benden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RAMAZAN ABA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
RAMAZAN ABA
Meslek
BANKACI
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0386.webp
    Fotoğraf0386.webp
    439.8 KB · Görüntüleme: 1,310
  • Fotoğraf0400.webp
    Fotoğraf0400.webp
    399.4 KB · Görüntüleme: 1,272
  • Fotoğraf0498.webp
    Fotoğraf0498.webp
    811.5 KB · Görüntüleme: 1,311
masallah ramazan kardesim saglıklı güzel kuslar güle güle besle takkalı boz kirlide bir baska güzel

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
masallah ramazan kardesim saglıklı güzel kuslar güle güle besle takkalı boz kirlide bir baska güzel

SAYGILAR

Teşekkür ederim abi,
sağolasın.

Ramazan bey benim asıl favori renklerim limon ve portakal ama bozlarada hayır demem. Maşallah güzel boz güle güle besle :tamam: ...

kenalp' Alıntı:
Ramazan bey benim asıl favori renklerim limon ve portakal ama bozlarada hayır demem. Maşallah güzel boz güle güle besle :tamam: ...

Teşekkür ederim.

Maşaallah..güle güle beslemek nasip etsin.

saglıklı gunlerde cogaltmanız ve ucurmanız dıle ıle
umarım o arkadakı soba borusu fail durumda deildir?

Maşşalah güzel kuşlar,tüyü kadar ömürleri olsun.

Sağlıklı kuşlar ve kümesler olsun inşallah,güle güle besle.

Selamlar sağlıcakla kal.

julyo_s' Alıntı:

teşekkur ederim soba fail durumdadır oda sıcaklığı derecesinde bakıyorum kış ayları, havalandırması ve sürkülasyonu uygun durumdadır söylemek istediğinizi anladım kuşun içi kurur biliyorum sistemim çok farklı yinede uyardığınız için tşk

şenol tunç' Alıntı:
Maşşalah güzel kuşlar,tüyü kadar ömürleri olsun.

Sağlıklı kuşlar ve kümesler olsun inşallah,güle güle besle.

Selamlar sağlıcakla kal.

A.S. TEŞEKKUR EDERİM

şeref' Alıntı:
Sağlıkla bakın maşallah . selamlarŞEREF

A.S TEŞEKKÜR EDERİM ŞEREF BEY

[No message]

Ekli dosyalar

maşşalah ALLAH nazardan sakınsın tüyü kadar hayırlarını görün kuşlarınız

kaynarcalı25' Alıntı:
maşşalah ALLAH nazardan sakınsın tüyü kadar hayırlarını görün kuşlarınız

TEŞEKKÜR EDERİM

Ramazan bu sene yenidoğan kupasını aldığın kuş sendemidir ? sendeyse uçuruyormusun ? uçuruyorsan ne yapmaktadır birde puanlandığı günün çizelgesi varsa sende paylaşırsan sevinirim.

tengelli' Alıntı:
Ramazan bu sene yenidoğan kupasını aldığın kuş sendemidir ? sendeyse uçuruyormusun ? uçuruyorsan ne yapmaktadır birde puanlandığı günün çizelgesi varsa sende paylaşırsan sevinirim.

Kenan bey,

iyi akşamlar yenidoğan kupası deyil yenimahalle belediyesinin düzenlediği kupa kuşun puan çizelgesini telefona çekmiştim donuk çıkmıştı, o yüzden paylaşamadım yenimahalle belediyesi kupasını düzenliyenlerden istedim en kısa zamanda paylaşacağım. kupaya uçurduğum kuşu atmaca kovalamıştı kaybettim, sonradan buldum şuan yumurtaları var
malum kış şartı uçurmuyorum.

iyi akşamlar.

saygılarımla,

RAMAZAN ABA

ramazan maşallah güle güle bak kazasız belasız.

RAMAZAN ABA' Alıntı:
tengelli' Alıntı:

Kenan bey,

iyi akşamlar yenidoğan kupası deyil yenimahalle belediyesinin düzenlediği kupa kuşun puan çizelgesini telefona çekmiştim donuk çıkmıştı, o yüzden paylaşamadım yenimahalle belediyesi kupasını düzenliyenlerden istedim en kısa zamanda paylaşacağım. kupaya uçurduğum kuşu atmaca kovalamıştı kaybettim, sonradan buldum şuan yumurtaları var
malum kış şartı uçurmuyorum.

iyi akşamlar.

saygılarımla,

RAMAZAN ABA

yanlış yazmışım :=) ben bu kuşun cizelgesini çok merak ettiğim gibi onun gibi oynayan olursa yazın davet edersen izlemek isterim..

RAMAZAN ABA' Alıntı:
julyo_s' Alıntı:

teşekkur ederim soba fail durumdadır oda sıcaklığı derecesinde bakıyorum kış ayları, havalandırması ve sürkülasyonu uygun durumdadır söylemek istediğinizi anladım kuşun içi kurur biliyorum sistemim çok farklı yinede uyardığınız için tşk
pekı bılıncındeysenız durumun ve onlemlerınızı aldıysanız sıkıntı yok ıyı gunlerde saglıklı beslemenız umuduyla:)

KUŞ SOĞUKTAN ÜŞÜMEZ SOBA BORUSU, ISITICI VS. GEREKMEZ.. SADECE KUŞUN AYAKLARI SUYA BASMASIN VE KÜMESİNİZ CEREYAN YAPMASIN YETERLİ.. SAĞLICAKLA..

filo' Alıntı:
KUŞ SOĞUKTAN ÜŞÜMEZ SOBA BORUSU, ISITICI VS. GEREKMEZ.. SADECE KUŞUN AYAKLARI SUYA BASMASIN VE KÜMESİNİZ CEREYAN YAPMASIN YETERLİ.. SAĞLICAKLA..

Merhaba,

Soba fail durumdadır oda sıcaklığı derecesinde bakıyorum kış ayları, havalandırması ve sürkülasyonu uygun durumdadır. söylemek istediğinizi anladım kuşun içi kurur biliyorum sistemim çok farklı yinede uyardığınız için tşk.

saygılarımla.

RAMAZAN ABA

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0603.webp
    Fotoğraf0603.webp
    686.5 KB · Görüntüleme: 655
  • Fotoğraf0604.webp
    Fotoğraf0604.webp
    817.9 KB · Görüntüleme: 651
  • Fotoğraf0605.webp
    Fotoğraf0605.webp
    763.4 KB · Görüntüleme: 656
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0500.webp
    Fotoğraf0500.webp
    755.7 KB · Görüntüleme: 641
  • Fotoğraf0493.webp
    Fotoğraf0493.webp
    775.4 KB · Görüntüleme: 671
  • Fotoğraf0495.webp
    Fotoğraf0495.webp
    825.7 KB · Görüntüleme: 663
Maşallah, Allah sağlıkla beslemek nasip etsin.

Selamlar.

atik' Alıntı:
Maşallah, Allah sağlıkla beslemek nasip etsin.

Selamlar.

A.S. TEŞEKKÜR EDERİM ATİLLA BEY,

AMİN,

SAYGILARIMLA,

RAMAZAN ABA

s.a y.mah kupasında birinci olduğunuz kuşlar bunlar galiba tebrikler baya iyi puan toplamış süper kuşun performansını yazarsanız güzel olur rengi bozkirlimiydi kuşun birde fotodaki boz takka saadet abinini kuşlarının kanı varmı aynı o şekil boz takka erkek var bendede güle güle bak kardeşim kuşların on numara

maşallah allah agız tadıyla beslemek nasip etsin selamlar

Geri