RAMAZAN ABA
Üye
- Ad Soyad
- RAMAZAN ABA
- Meslek
- BANKACI
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuscu_marik' Alıntı:masallah ramazan kardesim saglıklı güzel kuslar güle güle besle takkalı boz kirlide bir baska güzel
SAYGILAR
kenalp' Alıntı:Ramazan bey benim asıl favori renklerim limon ve portakal ama bozlarada hayır demem. Maşallah güzel boz güle güle besle :tamam: ...
julyo_s' Alıntı:saglıklı gunlerde cogaltmanız ve ucurmanız dıle ıle
umarım o arkadakı soba borusu fail durumda deildir?
şenol tunç' Alıntı:Maşşalah güzel kuşlar,tüyü kadar ömürleri olsun.
Sağlıklı kuşlar ve kümesler olsun inşallah,güle güle besle.
Selamlar sağlıcakla kal.
şeref' Alıntı:Sağlıkla bakın maşallah . selamlarŞEREF
kaynarcalı25' Alıntı:maşşalah ALLAH nazardan sakınsın tüyü kadar hayırlarını görün kuşlarınız
tengelli' Alıntı:Ramazan bu sene yenidoğan kupasını aldığın kuş sendemidir ? sendeyse uçuruyormusun ? uçuruyorsan ne yapmaktadır birde puanlandığı günün çizelgesi varsa sende paylaşırsan sevinirim.
RAMAZAN ABA' Alıntı:tengelli' Alıntı:Ramazan bu sene yenidoğan kupasını aldığın kuş sendemidir ? sendeyse uçuruyormusun ? uçuruyorsan ne yapmaktadır birde puanlandığı günün çizelgesi varsa sende paylaşırsan sevinirim.
Kenan bey,
iyi akşamlar yenidoğan kupası deyil yenimahalle belediyesinin düzenlediği kupa kuşun puan çizelgesini telefona çekmiştim donuk çıkmıştı, o yüzden paylaşamadım yenimahalle belediyesi kupasını düzenliyenlerden istedim en kısa zamanda paylaşacağım. kupaya uçurduğum kuşu atmaca kovalamıştı kaybettim, sonradan buldum şuan yumurtaları var
malum kış şartı uçurmuyorum.
iyi akşamlar.
saygılarımla,
RAMAZAN ABA
pekı bılıncındeysenız durumun ve onlemlerınızı aldıysanız sıkıntı yok ıyı gunlerde saglıklı beslemenız umuduylaRAMAZAN ABA' Alıntı:julyo_s' Alıntı:saglıklı gunlerde cogaltmanız ve ucurmanız dıle ıle
umarım o arkadakı soba borusu fail durumda deildir?
teşekkur ederim soba fail durumdadır oda sıcaklığı derecesinde bakıyorum kış ayları, havalandırması ve sürkülasyonu uygun durumdadır söylemek istediğinizi anladım kuşun içi kurur biliyorum sistemim çok farklı yinede uyardığınız için tşk
oflusu' Alıntı:ramazan maşallah güle güle bak kazasız belasız.
filo' Alıntı:KUŞ SOĞUKTAN ÜŞÜMEZ SOBA BORUSU, ISITICI VS. GEREKMEZ.. SADECE KUŞUN AYAKLARI SUYA BASMASIN VE KÜMESİNİZ CEREYAN YAPMASIN YETERLİ.. SAĞLICAKLA..
atik' Alıntı:Maşallah, Allah sağlıkla beslemek nasip etsin.
Selamlar.