BUNLARDA BENİM ASLANLARIM!!!!:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
A

Anonymous

Misafir
Selamlar,posta ve taklacı güvercinlerimi sizinle paylaşmak istedim;
1zpsahx.jpg

bgwi6r.jpg

ulhg5.jpg

kav4p.jpg

6qv6tw.jpg

2prgtnr.jpg

2d122wh.jpg

avlno3.jpg

28tz5ud.jpg

2sbwp34.jpg

2igzjok.jpg

5pnaky.jpg

kf1szs.jpg

34glpq1.jpg

121vlg1.jpg

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xwediu_guvercynlerym_animals#.UOGk5OQ3u-Y[/dailymotion]

Abilerim bunlarda benim beslediklerim umarım beğenirsiniz video açılmassa ;
http://www.dailymotion.com/video/xwediu ... OGk5OQ3u-Y
dan izleyebilirsiniz,bir de posta ve taklacıları posta bölümüne koydum umarım yanlış yapmamışımdır.

tek kelime ile maşallah, ortamın güzelliği kuşlarının duruşundan tüylerinden belli, allah hepsine uzun ömürler versin.

hem taklacı hem posta aynı kümesde olamıs caner bir karar vermen gerek ya posta ya takla
ayrıca taklacılarında güzel saglıklı kümes zemini çok kirli heveslisin anlıyorum

ama acı ile tatlıyı ayn anda yemek gibi bir sey her kus türünü bizlerde severiz ama en sevdigin verimli olacagın vede kusların birbirlerine kırılmasına engel ve sebeb vermeden karar vermen gerek bir koltukda iki karpuz götüremezsin istesende biri mutlaka eve gidene dek kırılır bunları sevkini kırmak için degil sana yardımcı olabilmek adına söylüyorum karar senin caner

Saol abi,Ben zaten daha büyük bir kümes yapıcam 1-2 haftaya ve içinde sadece posta besliyecem.

MAŞALLAH KUŞLARININ HER BİRİ AYRI GÜZEL MAVİLERİN BEYAZLARIN.POSTALARINI BAKICI OLARAK MI KULLANIYOSUN UÇURUYOMUSUN (: ÖZELLİKLE BEYAZ POSTALARIN ÇOK HOŞUMA GİTTİ.

Mardinleriniz güzel gözüküyor, özellikle kirli kır kanat kırma perçemli daha bir albenili maşallah . selamalrŞEREF

5 resimde hemen öndeki paçalı beyazın ırkı nedir

Allah inşallah böle çatı kuş kümes banada nasip eder AMİN

Yorumlarınız için teşekkürler;
1-Abi postalarımı uçuruyorum bakıcı değiller allah nasip ederse üreticem(oğuzhan kasap)
3-saol abi(şerafettin karagöz)
2-6. dakini soruyorsan mısıri abi(hakan aydın)
3-Amin inşallah abi.(hakan aydın)

Geri