hünkaribaba
Üye
- Ad Soyad
- ömür deniz
- Meslek
- müdür
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhabalar mahir kardeşim.benim bakıcı olarak kullandığım kuşlar her zaman 2yavruyu eşit büyüklükte ve zaiyat vermeden çok rahat büyütebiliyor.belki 3-4 tanede büyütebilir fakat ben eziyet olur düşüncesiyle hiç denemedim.zaten benim bakıcıdan beklediğimde her koşulda iki adet yavruyu sağlıklı büyütmesidir.saygılar ÖMÜR DENİZ.havacı' Alıntı:MRB.LAR GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM BAKICILAR KAÇ KUŞA KADAR BAKABİLİYORLAR BİRDE VERİM NASIL...
mahir kardeşim merhaba bakıcı kuş fotalarında bulunan siyah bakıcıyı şahin kaptığından dolayı altında bulunan yavruları mecburen posta ile eşi yabaninin oltına koyup onlara baktırmak zorunda kaldım.bu kuşlar dört yavruya rahaçça bakıp büyüttüler.saygılar.ÖMÜR DENİZ.havacı' Alıntı:MRB.LAR GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM BAKICILAR KAÇ KUŞA KADAR BAKABİLİYORLAR BİRDE VERİM NASIL...
ahmett1988' Alıntı:3 4 adet yavruyu buyutmesı imkansız buyutebılecek olsa 3 yada 4 yumurta yapar kus
arkdaşım ben bakıcıda olsa mecbur kalmadıkça kuşun altına 3-4 yavru koymam.fakat öyle bir durum oldu ki fotodaki siyah erkek bakıcıyı şahin kaptı .kendim mamalıkla besleyecek bir vaktimde yoktu.tüylenmiş 4 eşit büyüklükteki yavruyu aynı bakıcı kümesine koyunca kuşlarda itiraz etmedi ve besleyip büyüttü.fakat benim için bakıcıda aradığım en iyi özellik iki yavrunun eşit ve sağlıklı büyümesidir.ahmett1988' Alıntı:3 4 adet yavruyu buyutmesı imkansız buyutebılecek olsa 3 yada 4 yumurta yapar kus
hüseyin kardeşim ben bakıcının fiyatıyla veya güzelliğiyle çirkinliği ile ilgilenmem.benim prensibim bakıcı iyi bakıcı ise bakıcıyıda üretirim.çünkü o soydan gelen kuşlar,gözlemlediğim kadarıyla her zaman iyi bakıcıdır.yani sürekli yavru besletip o kuşun soyunu tüketmem.fotodaki bakıcılar 9 yaşında .elbette fırsat oldukça bakıcı olarak kullanmak için nesli gençleştirmek gerekli,huseyin_oncu' Alıntı:bakıcılarına kendi yavrularına baktırmıssın resim de görülüyor bizim buralarda o bakıcılar 1 tl baktırdığına değmez
huseyin_oncu' Alıntı:bakıcılarına kendi yavrularına baktırmıssın resim de görülüyor bizim buralarda o bakıcılar 1 tl baktırdığına değmez
tengelli' Alıntı:huseyin_oncu' Alıntı:bakıcılarına kendi yavrularına baktırmıssın resim de görülüyor bizim buralarda o bakıcılar 1 tl baktırdığına değmez
selamlar sizin orda gerçekten 1 tl ise bana 100 tane bulun resimlerini atın ben sizden 2 tl den alıyım ama sağlıklı olsun sayı 200 tanede olabilir kırma olmasın yeter marka olmasada olur. :=)