Bunlarda benim balkondaki, kargalar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
SLm.

Bango ve kelebek besliyorsun galiba bende de eskiden bir çift bango vardı her gün bir defa uçuruyordum ve her uçurduğumdada 2-3 saat ve sinekte uçuyorlardı.

...SAYGILARIMLA...

Ceşke Bütün Kargalar Böle Olsa.Bunlarda Kargaysa Artık On Numara Kuşlar.Allah Nazarlardan Saklasın Böle KArgalara Cankurban:D:D

EFKARLI_ÇOCUK

Kşlarınızı küçümsemeyin gayet güzel kuşlar.bolyavru alırsınız inşşallah.balkonda bunları uçurabiliyormusunuz?
kırmızı akkuyruk olanların ırkı nedir?

gerçekten güzeller hepsi maşallah

Kırmızı akkuyruklar çakal, makaracı sınıfından;
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, biz kuşcular ne kadar iyi kuş beslesekte kendimizce,birbirimize karkacı deriz,

gokay merhaba sıze bısey sorucam kuslarınızı rahat rahat ucarbılıyormusunuz sormamın sebebı bende balkonda beslıyorum belkı bır fıkır verebılırsınız selamlar

Gökay bey merhabalar,bence kuşlarınıza karga diyerek onlara biraz hakaret etmiyormusunuz?kostüm olarak gayet çok güzel kuşlara sahipsiniz,şüphem yokki hava performanslarıda en az kostümleri kadar güzeldir.Benim orada dikkatimi çeken çakallar oldu,gayet güzel bir renk pigmentine sahipler,bangolarda öyle.Balkonda güvercin beslemek gerçekten zor bir durumdur,zamanında bende beslemiştim,bir çok problemler yaşadım,gerek komşu şikayetleri gerekse uçurma zorlukları.Balkonunuz biraz büyükçe gibi ,kümesinizinde hoş bir yapısı var ,ebatları kaçar metre kümesinizin? içerisi baya bir kuş almış.Sağlıklı üretimler ve atmacasız uçurmalar dilerim.

Abi ne kargası mis gibi kuş bendede artık kelebek,dolapçı,başka ve tip var

gökhan @k' Alıntı:
Gökay bey merhabalar,bence kuşlarınıza karga diyerek onlara biraz hakaret etmiyormusunuz?kostüm olarak gayet çok güzel kuşlara sahipsiniz,şüphem yokki hava performanslarıda en az kostümleri kadar güzeldir.Benim orada dikkatimi çeken çakallar oldu,gayet güzel bir renk pigmentine sahipler,bangolarda öyle.Balkonda güvercin beslemek gerçekten zor bir durumdur,zamanında bende beslemiştim,bir çok problemler yaşadım,gerek komşu şikayetleri gerekse uçurma zorlukları.Balkonunuz biraz büyükçe gibi ,kümesinizinde hoş bir yapısı var ,ebatları kaçar metre kümesinizin? içerisi baya bir kuş almış.Sağlıklı üretimler ve atmacasız uçurmalar dilerim.
Merhaba Gökhan bey;
Şu an elimde 2 çift çakal kaldı,azaltmaya başladım kuşları,2 çakal yumurtam var cıkmasını bekliyorum ilk kez yavru almaya karar verdim çakallardan nihayet,benim balkonum catı arasında, gizli üstü acık ve yüksek,komşu derdim yok ,balkonun acık yeri 3 m2. ufak aslında, ama kuşlar acıkken catımda duruyo, kümesim alcak, tabanı2.2o ye 1.o 0 metre,yüksekliği 90 dan başlıyo 40 cm. ye kadar duşuyo catının içine gömdüğüm için,30 tane kuşu rahat alır.İlginiz için sağolun.

Geri