BUNLARDA BENİM BANGOLARIM :)))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan conconreis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

conconreis

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
levent dağ
Meslek
nakliye
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
BENİM BANGOLARIM [email protected]

BANGOLARIMIN DEVAMI

DEVAMI

DEVAMI 3

DEVAMI 3

DEVAMI 6

Slm. Levent bey;
Bangolarınız güzel görünüyo, biraz bakımsız gibi ,kuşları yenimi aldınız yoksa bayadır besliyomusunuz, besliyosanız yavru aldınızmı hiç ?

Merhaba Gökay Bey, kuşları alala çok fazla uzun zaman olmadı, fakat kümesten aldım, aldığım kişilerde bangoculukta belli başlı kişilerdir. Kanat kuyruklar Turhan Albayrağın kuşudur www.turhanalbayrak.com dan turhan beyin kuşlarının soyunu görebilirsiniz, diğer kuşlar Fındıkzadeli Kemalin ve Büyükçekmecede bulunan Kabzımal Cemalin kuşlarıdır. Alırken çok seçici davrandım anlayacağınız.

Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim Levent bey, güle güle besleyin ,bol yavru almak dileğiyle paylaşımınızın devamını dilerim.

slm abi kuşlarım güsel ama biras kirli güzüküolar tabiki bişe diyemem ama akıl wermek gibi olmasın biras güneşlendiersen bir kaç gün temizlenecegini zannediorum...

Vay vay vayyyy abime bak kuşları almış resimlerini çekmiş siteye bile koymuş ama alacağın olsun kara kanadı vermedin ya :)

arkasım kuların cok güzeller allah bol yavru kazasız belasız ucurmayı nasip etsin

Kuşlarınız güzel görünüyor bol yavrular...

Geri