erkan64
Üye
- Ad Soyad
- erkan alnar
- Meslek
- serbest meslek
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erkan64' Alıntı:s.a taklacı meraklısı kardes sende bu kuslardan varsa getır ben sana cıftını 700-1000 euro satalım müsterılerı hazır selamlar
erkan64' Alıntı:kuslar calinmistir allaha havale ediyorum yapanlari allah bildigi gibi yapsin
erkan64' Alıntı:illaki daha iyiylerini bulmaya calisacagiz evet öyle avrupadada cok kus besleyen var
erkan64' Alıntı:özur dilerim ben yanlis anladim inanin burda daha kolay calmak .Ama vben allaha havale ettim
kuscu_marik' Alıntı:S A ERKAN KARDEŞİM OLANLARA ÇOK ÜZÜLDÜM KENDİM DE DAHİL PEK ÇOGUMUZUN BAŞINA GELEN DEVAMI DA KACINILMAZ ÜZÜCÜ OLDUGU KADAR DÜŞÜNDÜRÜCÜ NE ANLARLAR ANLAMIŞ DEGİLİM AGLAYANIN MALININ KİME FAYDA SAGLADIGI NERDE GÖRÜLMÜŞTÜR YAPILAN ONCA EMEK KENDİNİ BİLMEZ BU DÜŞÜNCEYİ TAŞIYANLARINerkan64' Alıntı:özur dilerim ben yanlis anladim inanin burda daha kolay calmak .Ama vben allaha havale ettim allah bildigi gibi yapsin selamlar
ETTİKLERİ YANLARINA KAR KALACAKLARINI SANMASINLAR EDEN BULUR DÜNYASI KİTLE OLARAK YOGUNLUMUZU BU VE BUDURUMDA KALDIGIMIZ DA KULLANAMADIGIMIZ VE HER ZAMAN DİLE GETİRİP AMA BİR TÜRLÜ SAGLAYAMADIGIMIZ BİRLİK BERABERLİGİMİZİ NETLEŞTİREMEDİGİMİZ SÜRECE BU VE BU GİBİ DURUMAR HEP YAŞANACAKTIR GENELDE BANA DOKUNM AYAN YILAN BİN YASASIN DÜŞÜNCESİ TAKİ YILANIN O KİŞİYE DOKUNUNCAYA KADAR VURDUM DUYMAZ OLUŞUMUZ MALESEF BU DURUMLARA ENGEL OLMAKTA ÇARESİZLİGİMİZİ ORTAYA KOYAMAMAMIZA ENGEL OLUYOR TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN DİYOR ÜZÜNTÜNÜ PAYLAŞIYOR EMEGİNE SAYGI DUYUYOR
SAGLIK OLSUN DİYORUM SAYGILAR
erkan64' Alıntı:s.a taklacı meraklısı kardes sende bu kuslardan varsa getır ben sana cıftını 700-1000 euro satalım müsterılerı hazır selamlar