Bunlarda benim elimde bulunan irak kuslari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

erkan64

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erkan alnar
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kediler
Irak kuslari

Ekli dosyalar

• DSC01079.webp
    DSC01079.webp
    322.8 KB · Görüntüleme: 4,176
  • DSC01080.webp
    DSC01080.webp
    326.1 KB · Görüntüleme: 4,196
  • DSC01081.webp
    DSC01081.webp
    372 KB · Görüntüleme: 4,220
irak kuslari

Ekli dosyalar

• DSC01082.webp
    DSC01082.webp
    275.7 KB · Görüntüleme: 4,230
  • DSC01090.webp
    DSC01090.webp
    351.9 KB · Görüntüleme: 4,183
  • DSC01088.webp
    DSC01088.webp
    256.9 KB · Görüntüleme: 4,264
irak kuslari

Ekli dosyalar

• DSC01085.webp
    DSC01085.webp
    344 KB · Görüntüleme: 4,216
kuşları uçuruyormusun?
oyun sitillerini tarif edermisin

kuslari hic daha ucurmadim 11ayda getirdim su anda atmaca göz actirmiyor Allah nasip ederse marttan sonra deneyecegim insallah umdugumuz gibi cikar. Selamlar

SA
MERHABA ARKADAŞIM

SİTEYİ GEZERKEN KUŞLARINI GÖRDÜM. ÇOK BEĞENDİM. ÜRETTİ İSEN SATARMISINIZ.05335549623

selamunaleykum
masallah guzel hayvanlar son yillarda bu kuslar hakkinda cok sey duyorum insallah sizde umdugunuzu bulursunuz genel olarak ii seyler soyleniyor tabi her irkin ii side var kotusude umarim ucumlari gonlunuzce olur

bunlar ırak kuşu falan değil....orjianal türk kuşu,kendi oyun kuşlarımız neden başkalırnın yapmaya çalışıyoruz anlamıyorum!!! bu kuşların akibeti hakkında bilgisi olan varmı?

Maşallah orjinal Irak oyun kuşları tabiki bilmeyenler risasileri miroları musul gaga dedikleri kısa gagalı kuşları Irak'ın oyun kuşları sanıyor Irak'ın gerçek oyun kuşları bunlardır uzun saatler uçarlar oyunları çok taklalı dik uzun ve serttir tek kusurları orjinallerinde sefer sayıları az uzun uçumlu kuşlardır ama kırıklarından Türkiyeden şuan uçan iyi kuşlar vardır bu kuşların Türkiyede yayılması bir kaç abi bir kaç arkadaş sayesinde olmuştur bunlardan biride Tujan Sayoglu dur .. Bu kuşların en belirgin özellikleri sert sesli ve tırnaklarının üzerinde paca olmamasıdır kısa ve az paçalı kuşlardır iyi kuşu arayanlar için özleri iyi çalışma kuşlarıdır ama şuan piyasada çakmalarıda çoktur onun içinde dikkatli olmak lazım

s.a Mümin bey ben kendim almanyada kaliyorum agustosta bu kuslardan tr getirecegim(kardesimde kuscudur) ancak o zaman olur selamlar

s.a erdekli kardes arkadasa verdiginiz cevap icin tsk.ler.bu kuslar uzun uctugu icin burda cok korkuyoruz ucurmaya atmaca göz actirmiyor onun icin yerli kusla kiriyoruz ve o sekilde birseyler yapmaya calisiyoruz selamlar

bu kuşlar ırak kuşumu bence değil:??

niyemi kayseride ve çevre illerinde pazarlarda 5-10 tl ye satılıyolar haa haberimiz yokken kayseriyi ırak a verdiyse devlet bilemem

s.a taklacı meraklısı kardes sende bu kuslardan varsa getır ben sana cıftını 700-1000 euro satalım müsterılerı hazır selamlar

kuslar calinmistir allaha havale ediyorum yapanlari allah bildigi gibi yapsin

merhabalar
erkan64' Alıntı:
s.a taklacı meraklısı kardes sende bu kuslardan varsa getır ben sana cıftını 700-1000 euro satalım müsterılerı hazır selamlar
erkan64' Alıntı:
kuslar calinmistir allaha havale ediyorum yapanlari allah bildigi gibi yapsin

öncelikle geçmiş olsun inşallah daha iyileri nasip olur, bir önceki yazınız 15 eylül 2010, son yazınız 26 ocak 2011 desenize almanyayıda Türkiye'ye çevirmişiz

illaki daha iyiylerini bulmaya calisacagiz evet öyle avrupadada cok kus besleyen var

özur dilerim ben yanlis anladim inanin burda daha kolay calmak .Ama vben allaha havale ettim allah bildigi gibi yapsin selamlar

erkan64' Alıntı:
özur dilerim ben yanlis anladim inanin burda daha kolay calmak .Ama vben allaha havale ettim

kuscu_marik' Alıntı:
erkan64' Alıntı:
özur dilerim ben yanlis anladim inanin burda daha kolay calmak .Ama vben allaha havale ettim allah bildigi gibi yapsin selamlar
S A ERKAN KARDEŞİM OLANLARA ÇOK ÜZÜLDÜM KENDİM DE DAHİL PEK ÇOGUMUZUN BAŞINA GELEN DEVAMI DA KACINILMAZ ÜZÜCÜ OLDUGU KADAR DÜŞÜNDÜRÜCÜ NE ANLARLAR ANLAMIŞ DEGİLİM AGLAYANIN MALININ KİME FAYDA SAGLADIGI NERDE GÖRÜLMÜŞTÜR YAPILAN ONCA EMEK KENDİNİ BİLMEZ BU DÜŞÜNCEYİ TAŞIYANLARIN
ETTİKLERİ YANLARINA KAR KALACAKLARINI SANMASINLAR EDEN BULUR DÜNYASI KİTLE OLARAK YOGUNLUMUZU BU VE BUDURUMDA KALDIGIMIZ DA KULLANAMADIGIMIZ VE HER ZAMAN DİLE GETİRİP AMA BİR TÜRLÜ SAGLAYAMADIGIMIZ BİRLİK BERABERLİGİMİZİ NETLEŞTİREMEDİGİMİZ SÜRECE BU VE BU GİBİ DURUMAR HEP YAŞANACAKTIR GENELDE BANA DOKUNM AYAN YILAN BİN YASASIN DÜŞÜNCESİ TAKİ YILANIN O KİŞİYE DOKUNUNCAYA KADAR VURDUM DUYMAZ OLUŞUMUZ MALESEF BU DURUMLARA ENGEL OLMAKTA ÇARESİZLİGİMİZİ ORTAYA KOYAMAMAMIZA ENGEL OLUYOR TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN DİYOR ÜZÜNTÜNÜ PAYLAŞIYOR EMEGİNE SAYGI DUYUYOR
SAGLIK OLSUN DİYORUM SAYGILAR

arkadaşım bendede ırak uşlarından var.bunlarda ayrı bir ırk kaplama miski.diğerlerinin de resmini çekersem paylaşırım.saygılar.hayırlı kandiller...

Ekli dosyalar

• Photo-0116.webp
    Photo-0116.webp
    19.3 KB · Görüntüleme: 2,795
s a imdat kardeşim hoş geldın paylaşım için teşekkürler güle güle besle
saygılar

tsk.ler alakaniza. sizinde dediginiz gibi birlik olmamiz sart.

erkan64' Alıntı:

halen buralardaysanız bunlar ve kralı var bende isterseniz irtibata geçelim 1000 euroya kaç çift dersen daha da bulurum hemde kayserili değil gerçek kerkük musuldan gelme:??

hali hazırda 8 çift var renkleri risasiye benzer çakmaklı benekli nuhudi ve sade nuhudi yok başka renk derseniz gider onuda getirrim kerkük ten bizzat ben gidip getiriyorum:??
cevabınızı bekliyorum:??

s.a kardes ben yurt disinda kaliyorum 8 ayda izine gelecegim sizinle o zaman görüselim selamlar

bunlar kerkükten bizzat getirdiğim kuşlardan sadece bir takımıdır nuhudi saddam bozdumanlı risasi gibideğişik renklerde vardır ayrıca musul beyaz musul arap musul şarabisi musul portakal vardır hepside türünün orjinallerindendir

nx0xp5.jpg

güzel kuslar masallah güle güle besle

Geri