sopar
Üye
- Ad Soyad
- oynarci
- Meslek
- Bilgi İşlem Yöneticisi
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sopar' Alıntı:Bunlarda benden yorumlarınızı bekliyorum
sopar' Alıntı:sopar' Alıntı:Bunlarda benden yorumlarınızı bekliyorum
sopar' Alıntı:aytaç kardeşim merhaba
iyi dileklerin için teşekür ederim
ilk resimdeki baba ve yavruları kanatlarındaki grilik dediğin
karyağdı deriz biz beyaz tüyler vardır ilk tüyden sonra onları atacaklar
AFERİN ; AYTAÇ.the_fix' Alıntı:maşallah. cok guzel gozukuyorlar.ama aklima takilan birsey oldu, ilk resimlerdeki kuslarda mulakat kani olabilir mi? gagalar oldukca kisa ve kanat ustunde hafif grilikler var gibi. sevgi ve saygilarimla.
maşallah ,inşallah ..yazmak iyi tabbi ki..oguzhan_kasap' Alıntı::slm: MAŞALLAH NEŞELERİ SAĞLIKLARI YERİNDE .HERŞEY GÖNLÜNÜZE GÖRE OLUR İNŞALLAH.
[email protected]' Alıntı:maşallah ,inşallah ..yazmak iyi tabbi ki..oguzhan_kasap' Alıntı::slm: MAŞALLAH NEŞELERİ SAĞLIKLARI YERİNDE .HERŞEY GÖNLÜNÜZE GÖRE OLUR İNŞALLAH.
sopar rumuzlu arkadaşımı kırmak amaçlı yazımız yoktur.sohbetimiz oynar güvercini .bende de var .belden beyazlı kırmalar bakıcıdırlar.doğrudan yana kalp kırmadan ,dostlukla paylaşım en hoşudur..
yoksa ; sopar arkadaşım kuşların çok hoş ,sağlıklı ve güzeller Allah can pekliği versin der -geçerdim.
sohbet edeceğiz.paylaşacağız .kızmak ,darılmakla işimiz yok.niye kişileri üzelim.ne kazanacağız kuşunu kötülemekle.
sopar arkadaşım ; 50 + sayfa başlığım var göz attığınız kanaatına vardım.beğendiğiniz ve beğenmediğiniz kuş veya kuşlar hakkındaki yorumlarınıza açığım.
siz de açık olmanız temennilerimle..kişileri küstürmekle elimize ne geçer ki..!
CAMİAMIZ AYNIDIR.O DA BURSA OYNAR GÜVERCİNİ.sevgilerimle.