Bunlarda benim evlatlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bysmoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

bysmoke

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Kediler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Satılık veya takaslık siyah dişi akbaş varmı

Canım kardeşim kümesin ve kuşların güzel ve sağlıklı yavrularını güle güle büyüt yanlız yuvalıkların arasına 15-20 cm lık ince sunta veya tahta cakmanı tavsiye ederim kümeste kontrolu eline alır kavga ve didişmeler ortadan kalkar kümes sakinleşir selamlar.

Eline koluna sağlık Burak kardeşim dört dörtlük bir kümes olmuş Allah sağlıkla beslemeyi nasip etsin . Ben dahil bu hobiyle uğraşan herkesin hayalindeki bir yere sahipsin güvercin beslemek için . Ayrıca çok temiz ve küçük dostlarımızın mutlu yaşaması için mükemmel bir kümes. Sadece bir şeyi merak ettim yuvalıklarda hiç çöp yok doğrudan plastik follukların üzerinde mi duruyor yumurtalar sorun olmuyor mu yavruların ayaklarında falan?

rap2007' Alıntı:
Kardeşim 1 tane anaç dişim var birde yavrusu var dişi olarak oda yeni eş aldı boşta olsaydı inan yardımcı olurdum.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim kümesin ve kuşların güzel ve sağlıklı yavrularını güle güle büyüt yanlız yuvalıkların arasına 15-20 cm lık ince sunta veya tahta cakmanı tavsiye ederim kümeste kontrolu eline alır kavga ve didişmeler ortadan kalkar kümes sakinleşir selamlar.

Sağol ahmet abim güzel dileklerin için. Söylediklerini dikkate alıcam zaten düşünüyordum söylediklerini boş vaktimin olduğu bir zaman yapacağım inş.

Dörtışık' Alıntı:
Eline koluna sağlık Burak kardeşim dört dörtlük bir kümes olmuş Allah sağlıkla beslemeyi nasip etsin . Ben dahil bu hobiyle uğraşan herkesin hayalindeki bir yere sahipsin güvercin beslemek için . Ayrıca çok temiz ve küçük dostlarımızın mutlu yaşaması için mükemmel bir kümes. Sadece bir şeyi merak ettim yuvalıklarda hiç çöp yok doğrudan plastik follukların üzerinde mi duruyor yumurtalar sorun olmuyor mu yavruların ayaklarında falan?

Çok tşk ederim elimden geldiğince kuşların rahat etmesini sağlamaya çalıştım. İnş RABBİM herkeze yapmayı istediği kümesi nasip etsin. Çöp konusuna gelince ben sadece yumurtlamadan 1-2 gün önce hazır satılan çöplerden koyuyorum videoda kümesi yeni temizlemiştim henüz çöpleri yenilememiştim. Küçük bir yanlışlık olmuş adım mehmet.

bysmoke' Alıntı:
rap2007' Alıntı:
Kardeşim 1 tane anaç dişim var birde yavrusu var dişi olarak oda yeni eş aldı boşta olsaydı inan yardımcı olurdum.

Allah utandırmasın diyelim o zaman sağlıklı şekilde besle kuşlarını. Çöp konusunda bi tavsiyem olucak park bahçe orman gibi yerlerden bulabiliyorsam çam yaprağı at önlerine ufak olduğu için yuvalığa tam oturuyor birde kokusu gereği olmalı ki böcek ve paraziti minimum seviyede tutuyor.

Yakın çevremde çam ağacı olmadığından hazır satılan süpürgeliklerden koyuyorum bitlere faydalıysa getirteyim ozaman zaten yaz geliyor umarım faydası olur. Tşkler.

Yeni kümesiniz güzel olmuş balkondan vazgeçtiniz herhalde, kuşlar da temiz ve sağlıklı güle güle besleyin.

Çok teşekkürler.Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu kümesi yapalı 1buçuk sene oldu öncesindede yine çatıdaydı kümesim balkon kümesim hiç olmadı.

bysmoke' Alıntı:
Çok teşekkürler.Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu kümesi yapalı 1buçuk sene oldu öncesindede yine çatıdaydı kümesim balkon kümesim hiç olmadı.
Başka biriyle karıştırdım o vakit.

scutaro' Alıntı:
bysmoke' Alıntı:
Başka biriyle karıştırdım o vakit.
Olsun insanlık hali.

:ckmk: Yanlışlık için özür dilerim Mehmet kardeşim nereden görmüşüm de Burak yazmışım bende anlamadım. :ckmk:

:haha: Estağfirullah özürlük bişi yok abi insanlık hali.

Geri