BUNLARDA BENİM GARGALAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguz06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

oguz06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oğuzhan OĞUZ
Meslek
İnş.Müh.
İlgi Alanı
Kediler
s6002502.jpg

s6002503.jpg

s6002483.jpg

s6002489.jpg

s6002485.jpg

s6002487.jpg

s6002484.jpg

s6002492.jpg

s6002495.jpg

s6002498.jpg

s6002500.jpg

Uçurup deneme şansım olmadı.
Kısmet olursa denenip elenecek.
Görsel olarak yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılar..

güzel kuşlar güle güle besle hayrını gör

oğuz bey yeriniz baya müsait göründüğü kadarıyla. kazasız bezasız bereketli sezonlar yaşarsınız inşallah...

oğuz bey kuşların maşallahı var umarım içlerinden gönlünüze göre oyun yapanlar çıkar

ben bu kuşların içinde garga göremedim ayrıca elenecek gibi bi tipleri de yok maşallahları var kuşlarınızın güle güle beslemenizi dilerim, tüyü kadar hayrını görürsünüz inşallah.

gerçekten kuşlarınız güzel. Maşallah...

Arkadaşlar iyi temennileriniz için ayrı ,ayrı teşekkürler.
Umarım sizlerde gönüllerinizdekinin en güzellerini beslersiniz.
Saygılar..

Gargamı bunlar :D

görsel olarak güzel gözüküyorlar bi süt beyaz eksik

selamlar.ne kargası .keşke herkesde böyle karga olsa .teşekkürler.

Yorumlar için teşekkürler.Karga yavrusunu şahinim,kirpi de pamuğum diye severmiş.Bizde garga yavruları sahipsiz kalmasın dedik garga diye seviyoruz.Ne zaman gözümüzü havada okşarlarsa performans olarak o zaman
belki bende pamuğum diye severim.:)
Saygılar..

merhaba oğuz bey,
kuşlarınızı güle güle besleyin,
dumanlı takkalı ve dumanlı benekli aynı nesil eski bir soya benziyor.
saygılarımla

Saygı bizden hasan abi dumanlı benekli eski bir soy evet,dumanlı takkalının soyunu bilmiyorum.Bir yetişticinin kümesinden yerde görüp satın aldım.Dumanlı takkalıyla ilk resimdeki dumanlı kirli akkuyruk eş 1 senedir bir türlü yavru büyütemediler hastalık v.s. şu an bir çift yavruları var.Yavrularını en çok merak ettiğim kuşlarımdan.
İşin kötüsü kuşlar ve ben ayrı yerlerdeyiz malum yer sıkıntısı.Kuşlar köyde yer süper uçuracak kimsede yok.(hüseyin bey sormuştu yer meselesini)
Tavuk gibi girip çıkıyolar işte damızlık sözde.
Kısmet olursa bi şekilde denenecek yavrular.Orda ki kuşlarımdan bilinen bir arap erkek,birde dumanlı benekli erkek var.Gerisi beğenip aldığım kuşlar T.G.Y.B de sayfanızı hikayelerinizi beğenerek takip ediyordum.Sizleri yeniden görmek güzel.
Portakallar ayrı merakım süs için değil oyun için besliyorum.
Saygılar..

Geri