bunlarda benim kaplamalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fetorres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

fetorres

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre kara
Meslek
işçi ve kuşçu
İlgi Alanı
Köpekler
bir çift altınbaş ım kaldı mardin ciliği bırakıyorum bunları kendime ayırdım

Ekli dosyalar

• n821439659_1061156_9207[1].webp
    n821439659_1061156_9207[1].webp
    29 KB · Görüntüleme: 1,125
Maşallah güzel kuşlar tüylerince hayrını görürsün inşallah emeğine sağlık Ömer YENER

Güzel hayvanlar .maşallah.. selamlar.ŞEREF

bir kaplama üreticisi olarak tebrik ederim tavsiye isterseniz benim dişi daha çok hoşuma gitti onu başka bir erkeğe denemeniz daha iyi sonuçlar verebilir birde biraz daha resim sunsanız çok daha güzel olur

Maşallah kuşların en güzelini ayırmışsın sağlıklı bir sezon geçirmen dileğiyle.

Çok güzel kuşlar Tüyleri kadar ömrü lsun bu kuşlar neden bu kadar pahalı kuşçuda sordum 120 tl dio takımına ama onun başka özelliği warsa bilemem ama aynı böleydi nerdeyse

capkin' Alıntı:
Çok güzel kuşlar Tüyleri kadar ömrü lsun bu kuşlar neden bu kadar pahalı kuşçuda sordum 120 tl dio takımına ama onun başka özelliği warsa bilemem ama aynı böleydi nerdeyse

bu saruyu ben yanıtlıyım isterseniz kaplamalar kostüm yani masa kuşudur bu kuşlardan anlamayan eksiklerini göremez bu yolla birçok kişide bu kaplamaların çalışılmış yani kırılmış olanları var mezattlarda öldü denildiğide bu kırıklar yoksa iyisi yine iyi para bu kuşların iyileri piyasadan yine toplanıyorlar ve üretime geçiliyor çok sürmeyecek tekrardan o eski durumuna gelecek ben elinde iyi soyu olanlara ellerinden çıkartmamalarını tavsiye ederim bu kuşlar herzaman paradır

Geri