bunlarda benim kelebekler ve kümesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dushekimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

dushekimi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet fenerci
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kuşlar

kuşlarınız ve kümesiniz bir harika bol ve sağlıklı yavrular alman dileğimle

selamlar. süper bir paylaşım olmuş elinize sağlık. kuşlar ve kümese bir diyecek yok gerçekten. yalnız bir şeyi öğrenmek istiyorum. en son resimdeki sarı kelebeklere bulunduğunuz yerde özel bir isim veriliyor mu acaba? ben izmir'deyim ve bu kuşlara buralarda "bursa sayası" deniyor.
dostlukla...

tüm yorumlar için teşekkürler, sarılar için burda sarı akbaş diye adlandırırız, tamamenkostüm kuşudur, ve akıllıdır da .

Maşallah kuşlar sağlıklı ve keyifli...fakat bir kümes te ayrı ayrı cins beslemek zor olmuyormu çünkü orada dönek var kelebek var mardin kuşu var hepsinle ayrı ayrı ilgilenebiliyormusunuz uçuşlarıyla alakalı olarak..

kemal' Alıntı:
Maşallah kuşlar sağlıklı ve keyifli...fakat bir kümes te ayrı ayrı cins beslemek zor olmuyormu çünkü orada dönek var kelebek var mardin kuşu var hepsinle ayrı ayrı ilgilenebiliyormusunuz uçuşlarıyla alakalı olarak..

yorumlarınız için teşekkürler, haksız değilsiniz, kaliteli bir kuşçuluğun sizin dediğiniz gibi tek ırk yada ayrı kümeslerde her kümeste tek ırk bakarak yakalanacağını da biliyorum ama, ben böyle kuşçuluktan zevk alıyorum, dönekleri kelebeklerle uçuruyorum hepsi ayrı ayrı oyun yapıyor, mardinler ise pek sevmem ama havadan geldi sahibide çıkmayınca kaldı, uçtu zaman inmek biliyorlar,

kümesimi her hafta mutlaka temizlerim dezen ilacıyla ilaçlarım, sularını kesinlikle her gün değişitirim suluk ve yemliklerinide her gün dezenfekte ederim, bide haftada bir iki kez maydanoz doğrarım önlerine, kuşçu bir büyüğümden öğrenmiştim, çok şükür uzun zamandır hastalık görmedim kümesimde...

Mehmet Fenerci bey Balıkesirde Kuş pazarı kuruluyormu?
Kuruluyorsa ne zaman nerede bizi bilgilendirirseniz sevinirim.

balıkesir de pazar günleri eskicilerin bulunduğu yerde kurulduğunu duydum, ama çevre ilçelerdeki mezatlar tüm ihtiyaçları karşıladığından hiç balıkesirdeki pazara gitme gereği duymadım, susurluk,kemalpaşa,gönen mezatlar şu aralar çok yoğun oluyor.

Kemalpaşadaki mezatlara biliyorsan bana tarih yer verebilirmisin tesekkurler.

cumartesi gecesi ama yerini tarif edemem, her hafta giden arkaşların sayesinde gidiyorum, adresini bilmiyorum ama yarın öğrenir size yazarım ok.

tearfulchild' Alıntı:
Mehmet Fenerci bey Balıkesirde Kuş pazarı kuruluyormu?
Kuruluyorsa ne zaman nerede bizi bilgilendirirseniz sevinirim.
balıkesirde güvercin pazarı pazar günleri saat 8 -12 arası eski zahire pazarındaki dernegin önüne kuruluyor salı ,persembe ,cumartesi zahire pazarındaki dernekte pazartesi, carsamba ,cuma günleride gündogan mahallesinde cengiz topel yolu üzerinde aksam saat 8ile 10 arası ihale oluyor geleceksen yardımcı oluruz

Cok tesekkur ederim galip bey umarim gelmek nasip olur. Gelip bir cayinizi icmek isterim.

ne demek,herzaman bekleriz, maksat dostluk,sohbet, kuş bahane

cok gùzel kuslar ve temiz bir dùzen tebrik ederim allahtan kazasiz hastaliksiz zahiyatsiz gùnler dilerim

kuşlarınız ve kümesiniz bir harika bol ve sağlıklı yavrular alman dileğimle

Geri