Bunlarda benim kelebeklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

kemal

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kemal Tüfekçi
Meslek
kuyumcu
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü0353.webp
    Görüntü0353.webp
    149.3 KB · Görüntüleme: 1,697
  • Görüntü0394.webp
    Görüntü0394.webp
    96.1 KB · Görüntüleme: 1,709
  • Görüntü0390.webp
    Görüntü0390.webp
    187.6 KB · Görüntüleme: 1,689
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü0470.webp
    Görüntü0470.webp
    206 KB · Görüntüleme: 1,564
  • Görüntü0403.webp
    Görüntü0403.webp
    42 KB · Görüntüleme: 1,679
  • Görüntü0404.webp
    Görüntü0404.webp
    121.3 KB · Görüntüleme: 1,605
Kemal abi kuşların çok güzeller sağlıklı yavrular alman dileğiyle!

[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü0393.webp
    Görüntü0393.webp
    107 KB · Görüntüleme: 1,712
  • Görüntü0397.webp
    Görüntü0397.webp
    132.8 KB · Görüntüleme: 1,697
  • Görüntü0400.webp
    Görüntü0400.webp
    156.5 KB · Görüntüleme: 1,696
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü0462.webp
    Görüntü0462.webp
    289.3 KB · Görüntüleme: 1,680
  • Görüntü0465.webp
    Görüntü0465.webp
    195.6 KB · Görüntüleme: 1,689
  • Görüntü0473.webp
    Görüntü0473.webp
    190.5 KB · Görüntüleme: 1,699
Maaşallah Kemal Abicim dökmürmüşsün yine. Allah nazardan saklasın, Bol yavrulu sezonlar...

...............SİNAN ÖZTEKİN.................

Benim dikkatimi mavi başlar cekti kesmeleri guzelmis masallah.

Selamlar Kemal,
Allah can pekliği versin maşallah çokta sağlıklı duruyorlar.
İlk bir kaç resme bakmaya başladığım da içimden eyvah! Kemal sende mi demedim dersem yalan söylemiş olurum :hayir:
Ama sayfayı aşağıya indirmeye başladıkça karaboyun tellileri görünce şüphelerim azaldı (:
Tekrar maşallah...güle güle besle
Sevgiler...

kemal dostum kuşların maşallahı var.4 4lük. kırmızı boyumnlar mehmet abiden mi?- hepsinin oyunu güzeldir tahmin edebiliyorum.selamlar...

toplu saya alımı yapılır...

Maşallah kuşların kostüm ve boyları güzel görünüyor.Dönüşleri de bi o kadar güzeldir.Hastalıksız kümesler.

Kemalcim iyi akşamlar kuşlar baya yakışıklı olmuşlar.karaboyunları ucuruyormusun,saclı telkuyruk kuyruğunun arasında beyazı var onu ucudunmu.SAYGILAR

cnbc1980' Alıntı:
Selamlar Kemal,
İlk bir kaç resme bakmaya başladığım da içimden eyvah! Kemal sende mi demedim dersem yalan söylemiş olurum :hayir:
Ama sayfayı aşağıya indirmeye başladıkça karaboyun tellileri görünce şüphelerim azaldı (:
Sevgiler...
Teşekkür ederim Ertuğrul geçtiğimiz bayram Edirneye ziyaretimiz olacaktı yalnız rahatsızlığımdan dolayı ben gelemedim arkadaşlar oradaydı baya bi kelebek toplamışlar iyide kelebekler bulmuşlar seyretme imkanlarıda olmuş çok iyi dönen kelebekler mevcutmuş..Kırmızı arkalar( kara arkalar akkuyruk)olanlar dönüş olarak telliler kadar tad vermese de çoğu kelebek besleyicisini tatmin edecek şekilde oyun yaparlar..ELimizden geldiğince daha iyilerini yetiştirebilmek için zaman zaman kuşların eşlerini bozup yeni eşleşmeler yapıp yavruları deniyoruz şu an tek tek kanat atıp geniş bir alanda gezen kuşlarımız ,kanat almaya başladığında çok uzun mesafe dönüşü kesmeden giden kuşlarda var hepsinin ayrı ayrı keyfi var..Sağ olsun Mehmed abi bu konuda büyük desteği oldu Allah razı olsun ...saygılar..

cnbc1980' Alıntı:
Selamlar Kemal,
Sevgiler...
Teşekkür ederim Ertuğrul geçtiğimiz bayram Edirneye ziyaretimiz olacaktı yalnız rahatsızlığımdan dolayı ben gelemedim arkadaşlar oradaydı baya bi kelebek toplamışlar iyide kelebekler bulmuşlar seyretme imkanlarıda olmuş çok iyi dönen kelebekler mevcutmuş..Kırmızı arkalar( kara arkalar akkuyruk)olanlar dönüş olarak telliler kadar tad vermese de çoğu kelebek besleyicisini tatmin edecek şekilde oyun yaparlar..ELimizden geldiğince daha iyilerini yetiştirebilmek için zaman zaman kuşların eşlerini bozup yeni eşleşmeler yapıp yavruları deniyoruz şu an tek tek kanat atıp geniş bir alanda gezen kuşlarımız ,kanat almaya başladığında çok uzun mesafe dönüşü kesmeden giden kuşlarda var hepsinin ayrı ayrı keyfi var..Sağ olsun Mehmed abi bu konuda büyük desteği oldu Allah razı olsun ...saygılar..

Maşallah güzel kuşlarınız var.Atmacasız bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle saygılar.

dushekimi' Alıntı:
kemal dostum kuşların maşallahı var.4 4lük. kırmızı boyumnlar mehmet abiden mi?- hepsinin oyunu güzeldir tahmin edebiliyorum.selamlar...
Teşekkür ederim Mehmed ..kırmızı boyunlar Mehmed abi nin verdiği yavrular değil onlardan bir tanesini kaybettim muhtemelen atmacaya gitti diğerini ayrı bir damızlık salmam var orada tutuyorum uçurdum ve dönüşünü gördüm ayırdım ne olur ne olmaz..oyunları derken tek tek kanat atanlar da var daha uzun seri dönenlerden var memnunuz zamanal eşleri değiştirip çıkan yavrulara göre daha iyilerini bulmak için uğraşıyoruz..saygılar..

gökay' Alıntı:
Maşallah kuşların kostüm ve boyları güzel görünüyor.Dönüşleri de bi o kadar güzeldir.Hastalıksız kümesler.
teşekkür ederim Nizam bey kuşların kostümlerinden ziyade performasları için eşleştirmeler yapıyoruz..lakin arada çıkan güzel kostümlü yavrularda oluyor...saygılar..

merhaba kardeşim gerçekten hepsi birbirinden güzel kuşlar AMA SÜTBEYAZ TELKUYRUKLARIN BİR HARİKA GÖRÜNÜYOR TEBRİKLER.... N ÇAKIR..

selam kemal abicim
kuşlarının maşallahı var her zamanki gibi RABBİM hepsini nazarlardan korusunn..
yakın zamanda ziyaretine gelicem inşallah

EDİRNEDEN SELAMLAR :)

kuscu522' Alıntı:
selam kemal abicim
kuşlarının maşallahı var her zamanki gibi RABBİM hepsini nazarlardan korusunn..
yakın zamanda ziyaretine gelicem inşallah

EDİRNEDEN SELAMLAR :)
Allah razı olsun Cihan'cım inşallah geldiğin zaman beklerim..İstanbul'dan Edirne'ye selamlar..

FANTOM' Alıntı:
merhaba kardeşim gerçekten hepsi birbirinden güzel kuşlar AMA SÜTBEYAZ TELKUYRUKLARIN BİR HARİKA GÖRÜNÜYOR TEBRİKLER.... N ÇAKIR..
teşekkür ederim..süt beyaz tel kuyruklar benim için ayrı bir tutku..resimleri çekmeden bir kaç gün önce iki tane süt beyaz tel kuyruk kuşumu atmacaya verdik nasip yapacak bir şey yok çoğalırlar inşallah zamanla..

Geri