kemal
Üye
- Ad Soyad
- Kemal Tüfekçi
- Meslek
- kuyumcu
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim Ertuğrul geçtiğimiz bayram Edirneye ziyaretimiz olacaktı yalnız rahatsızlığımdan dolayı ben gelemedim arkadaşlar oradaydı baya bi kelebek toplamışlar iyide kelebekler bulmuşlar seyretme imkanlarıda olmuş çok iyi dönen kelebekler mevcutmuş..Kırmızı arkalar( kara arkalar akkuyruk)olanlar dönüş olarak telliler kadar tad vermese de çoğu kelebek besleyicisini tatmin edecek şekilde oyun yaparlar..ELimizden geldiğince daha iyilerini yetiştirebilmek için zaman zaman kuşların eşlerini bozup yeni eşleşmeler yapıp yavruları deniyoruz şu an tek tek kanat atıp geniş bir alanda gezen kuşlarımız ,kanat almaya başladığında çok uzun mesafe dönüşü kesmeden giden kuşlarda var hepsinin ayrı ayrı keyfi var..Sağ olsun Mehmed abi bu konuda büyük desteği oldu Allah razı olsun ...saygılar..cnbc1980' Alıntı:Selamlar Kemal,
Allah can pekliği versin maşallah çokta sağlıklı duruyorlar.
İlk bir kaç resme bakmaya başladığım da içimden eyvah! Kemal sende mi demedim dersem yalan söylemiş olurum :hayir:
Ama sayfayı aşağıya indirmeye başladıkça karaboyun tellileri görünce şüphelerim azaldı
Tekrar maşallah...güle güle besle
Sevgiler...
Teşekkür ederim Ertuğrul geçtiğimiz bayram Edirneye ziyaretimiz olacaktı yalnız rahatsızlığımdan dolayı ben gelemedim arkadaşlar oradaydı baya bi kelebek toplamışlar iyide kelebekler bulmuşlar seyretme imkanlarıda olmuş çok iyi dönen kelebekler mevcutmuş..Kırmızı arkalar( kara arkalar akkuyruk)olanlar dönüş olarak telliler kadar tad vermese de çoğu kelebek besleyicisini tatmin edecek şekilde oyun yaparlar..ELimizden geldiğince daha iyilerini yetiştirebilmek için zaman zaman kuşların eşlerini bozup yeni eşleşmeler yapıp yavruları deniyoruz şu an tek tek kanat atıp geniş bir alanda gezen kuşlarımız ,kanat almaya başladığında çok uzun mesafe dönüşü kesmeden giden kuşlarda var hepsinin ayrı ayrı keyfi var..Sağ olsun Mehmed abi bu konuda büyük desteği oldu Allah razı olsun ...saygılar..cnbc1980' Alıntı:Selamlar Kemal,
Allah can pekliği versin maşallah çokta sağlıklı duruyorlar.
İlk bir kaç resme bakmaya başladığım da içimden eyvah! Kemal sende mi demedim dersem yalan söylemiş olurum :hayir:
Ama sayfayı aşağıya indirmeye başladıkça karaboyun tellileri görünce şüphelerim azaldı
Tekrar maşallah...güle güle besle
Sevgiler...
Teşekkür ederim Mehmed ..kırmızı boyunlar Mehmed abi nin verdiği yavrular değil onlardan bir tanesini kaybettim muhtemelen atmacaya gitti diğerini ayrı bir damızlık salmam var orada tutuyorum uçurdum ve dönüşünü gördüm ayırdım ne olur ne olmaz..oyunları derken tek tek kanat atanlar da var daha uzun seri dönenlerden var memnunuz zamanal eşleri değiştirip çıkan yavrulara göre daha iyilerini bulmak için uğraşıyoruz..saygılar..dushekimi' Alıntı:kemal dostum kuşların maşallahı var.4 4lük. kırmızı boyumnlar mehmet abiden mi?- hepsinin oyunu güzeldir tahmin edebiliyorum.selamlar...
teşekkür ederim Nizam bey kuşların kostümlerinden ziyade performasları için eşleştirmeler yapıyoruz..lakin arada çıkan güzel kostümlü yavrularda oluyor...saygılar..gökay' Alıntı:Maşallah kuşların kostüm ve boyları güzel görünüyor.Dönüşleri de bi o kadar güzeldir.Hastalıksız kümesler.
Allah razı olsun Cihan'cım inşallah geldiğin zaman beklerim..İstanbul'dan Edirne'ye selamlar..kuscu522' Alıntı:selam kemal abicim
kuşlarının maşallahı var her zamanki gibi RABBİM hepsini nazarlardan korusunn..
yakın zamanda ziyaretine gelicem inşallah
EDİRNEDEN SELAMLAR
teşekkür ederim..süt beyaz tel kuyruklar benim için ayrı bir tutku..resimleri çekmeden bir kaç gün önce iki tane süt beyaz tel kuyruk kuşumu atmacaya verdik nasip yapacak bir şey yok çoğalırlar inşallah zamanla..FANTOM' Alıntı:merhaba kardeşim gerçekten hepsi birbirinden güzel kuşlar AMA SÜTBEYAZ TELKUYRUKLARIN BİR HARİKA GÖRÜNÜYOR TEBRİKLER.... N ÇAKIR..