kemal
Üye
- Ad Soyad
- Kemal Tüfekçi
- Meslek
- kuyumcu
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah razı olsun teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun..Eskilerden' Alıntı:41 kere maşallah Araplar pek bi güzeller diğerleride tabi tüyleri kadar ömürleri ve yavruları olur inşallah..
Herşey Gönlünüzce Olsun
Teşekkür ederim Nadir abi iyi dileklerin için..Elimizden geldiğince hem havada hem yerde bizi memnun edicek kuşları yetiştirmeye çalışıyoruz..Kuşların tamamını net çekemedim makinenin pili bitti aslında süt beyaz tel kuyruklarım da vardı onlar pek belli olmamış ...saygılar..FANTOM' Alıntı:MAŞALLAH KEMAL KARDEŞİM ALLAH NAZARDAN SAKLASIN HARİKA ARAPLAR ŞEŞLER SARI ARKALAR HEPSİDE KELEBEĞİN TAM VASIFLILARINDAN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA ELLERİNİZE EMEKLERİNİZE SAĞLIK BOL YAVRULU HASTALIKSIZ GÖNLÜNÜZE GÖRE YAVRULU BİR SEZON DİLİYORUM GÖZLERİMİZ ŞENLENDİ İNANIN SEVGİ VE SAYGILARIMLA N ÇAKIR.
Sen beğendiysen problem yok demektir kuşlarda Kuş kolay Gürcay ayarlarım bi takım yavrulardan hayırlısıyla Umre yi yapıp gelelim görüşürüz ...gurcay10' Alıntı:kemal maşallah kuşlara.arapların bir takımını istiyorum.bol yavrulu sezonlar dilerim.
Teşekkür ederim bilmukabele Ayhan kardeşim..ruko' Alıntı:maşallah allah can peklıgı versın bır kelebek kusuna gonul vermıs bırı olaak gurur duydum sizle....
Teşekkür ederim ..Kuşlar ayrı ayrı soy takibi yapılıyor....Bütün mesele aslında kuşların oyun olarak bizi memnun etmesi..tel kuyruk ve enseliler karşıya 2-3 7-8 kanat alabiliyorlar daha uzun mesafe yapabilenleride var tabiki..Araplar ve şeşler dönüş mesafesinde sınır tanımıyorlarANTALYADAN' Alıntı:Hakkaten maşallah dememek mümkün değil.Havadaki performansları nasıl kuşların , değişik birkaç tür görünüyor hangilerinin performansı daha iyi?
Beğendiğiniz için teşekkürler emek verildiği zaman güzel şeyler oluyor..erciben' Alıntı:kuşların hepsi çok güzel..ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN..sağlıklı bol yavrular..
fotoğraf makinesinin pili bitti hepsini çekemedim şeşler mesela pek belli olmuyor tel kuyruk yavrularım vardı onlar da oyle ...İnşallah uygun olduğu zaman haberleşirizErtuğrul Yavuz Yıldırım' Alıntı:Selamlar Kemal,
Kuşlara maaşAllah...Güzel günlerde beslemeye devam etmen dileğiyle...
Resimlerde pek yavru göremedim ama,birer takım arap ve şeşlerden istiyorum bilgin olsun... :evet:
Allah sana daha güzellerini nasip etsin..Durmak yok yola devam sabır etmeden bir yere varılmaz..hayal_gemisi' Alıntı:Maşallah kemal abim her biri ayrı ayrı güzel ve sağlıklılar . Unutma ki kelebek sevdasını sen öğretttin ve yolunda yürümeye devam abi =)