bunlarda benim kuşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat yımaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat yılmaz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
köyde beslediğim kuşlar

Ekli dosyalar

• ALIM0157.webp
    ALIM0157.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,395
  • ALIM0155.webp
    ALIM0155.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,349
  • ALIM0161.webp
    ALIM0161.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,399
s.a maşallah güzel kuşlara benziyor bol yawrulu atmacasız günler

maşallah kuşlar çok güzel bol yavrular...

kuşlarınız çok iyi güzel de kümes biraz kirlenmiş herhalde temizleseniz iyi olur

iyi kötü yorum yapan herkese teşekkürler...evet haftada bikaç kere gidebildiğim için temizliği aksatıyorum haklısınız..yeniden iç dizaynını yapıcam en kısa zamanda.

devamı...

Ekli dosyalar

• ALIM0164.webp
    ALIM0164.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,381
  • ALIM0144.webp
    ALIM0144.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,388
  • ALIM0137.jpg
    ALIM0137.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 1,384
selamın aleyküm maşallah güzel kuşlarınız var heleki limon sarılara bayıldım.limon sarılardan satılık olan varmı yada yavrularından oyunlu olup olmaması önemli deyil.

Masallah kuslarınız cok guzel sarıları cok begendim renkleri kadar performanslarıda iyidir umarım saglıklı bol yavrulu gunler

saygılarımla...

herkese selamlar..hepiniz iyi dilekleriniz için sağolun..özellikle limonların 6 senelik falan geçmişi bendeydi zaten kuşların hepsi kendi yavrularım.ana babaları oyunlu kuşlardı özellikle limonların..ama çoğu kuşu mu şahine kaptırdım ne yazıkki hatta hala uçuramıyorum öyle arsız olmuşki kuşları çatıya çıkarınca evin üstüne geliveriyo.

Murat bey sarılarınızın geçmişi nedir nereden aldınız oyunları nasıldır kısaca anlatırmısınız teşekkürler.

Köyde iyi alan olduğundan kuşlar düzenli uçurulduğunda iyi performans sergilerler diye düşünüyorum ; maşallah

Geri