Bunlarda Benim Kuşlarım.''Karışık''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suskun_75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

suskun_75

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat Karakaya
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Kediler
Bunlarda beinm kuşLarım şimdilik bu kadar giden mardinlerimide hiç sormayın 4 tane :)

Konu başlığınıza tarafımdan müdahale edilmiştir.H. Aydoğmuş.

Ekli dosyalar

• Yeni Resim.webp
    Yeni Resim.webp
    3.1 MB · Görüntüleme: 1,748
Re: Bunlarda benim KuşLarım Arkadaşlar biras Karışık BirKümes OLdu ama bakcıaz çaresine !!!

Dönek güzelmiş, paçalımı dönek ?

Re: Bunlarda benim KuşLarım Arkadaşlar biras Karışık BirKümes OLdu ama bakcıaz çaresine !!!

yok kardeşim dönekte paça yok :(

peki öndeki 3 tane beyaz kuş nedir cinsleri ??

Arkadaş resmini çektiğin yer kümesinmi acaba??

beyazlar çandır belli onlar çok güzel cülük bakıyo ya

baskaya bittim ya maşşallah

Saolun arkadaşlar öndeki 3 beyazın bir çifti saten posta arkada yem yerken eğilen kuş beyaz mardinim var odur çift tepeli dişi :) Ewt arkdaşlar kümeste odur biras küçük ama idare edoır gsl ibr kümes normalde köpek yuvasıdır ama ben kümes olarak kullanıorum çünkü yeni bir kümes yapmak istemedım nedeni agustosda askerim ....

teşşekkürler kardeş ... :evet:

Geri