BUNLARDA BENİM KUŞLARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Serkan BONCUK

Gold Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
Serkan BONCUK
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı

mavi cakal benim için bir tutkudur

maaşallah güzel paçalı dönekleriniz var.Allah tüyleri kadar ömür versin.

saolasın sinan kardesim kelebeklerimden cok memnunum ne yalan soyleyim cakal kuşu daha bi başka benim için

değerli kardeşim diyecem, yanlış anlamassan kuşların güzel dönüşleri hakkında bilgi verirmisin ,birde ayaklarına halka takmasan pacaları daha güzel olur sanıyorum.SAYGILAR

eyw. mehmet abi ne yanlışı sen bizim abimizsin valla kuşların dönüşleri çok aşırı degil mükemmel denecek gibi degil yani mükemmel denilecek tek birşeyleri var cok asırı uçuyolar atayım havaya pırıltı vermezsen 1 saat uçarlar zaten amacım yavru alıp egitmek

kardeşim seni iki şey için tebrik ediyorum, birinci ve en önemlisi beslediğin güvercinin tek ırk olması,(porofesyonel bir kuşuçu olmak için 1. adım,ben dahi beceremiyorum bunu) 2.si ise kendi imkanlarına göre az ve öz kuş bakman, tavsiyem kesinlikle başka ırk,tür kuş sokma maaşallah çakalların çok güzel, sağlıklı nice yavrular alman dileklerimle..

tşk ederim mehmet abi evet kümesim tek ırk benim hepsi mavi çakal 1 çift macır selanik var onlarıda saten sitemizden satışa çıkardım yarında mezata götürcem ve satcam 2 çift daha mavi çakal almayı düşünüyorum allah nasip ederse

bu arada hemşeriymişik mehmet abi bende balıkesir dursunbeyliyim (:

evet, ben gönenliyim, orda esnaf kefalette çalışan ümit abi var tanırmısın,

yok tanımıyom benim sadece dogum yerim orası bursada oturuyom 18 seneden beri ama gidip geliriz devamlı

kuslarınız guzel ve saglıklı gorunuyor ama macır selanıgı dedıgınız pacalı gorunmekte sanırım onlar selanık degıl gıbı. yanlışmı bılıyorum acaba.

tşkler alkan bey bursada paçalı döneklere macır veya selanik denir onun için öyle yazdım

kuşlarıma yenilerini ekledim en kısa surede resimlerini koycam

Geri