Bunlarda benim kuşLarım .. :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
G

Guest

Misafir
Bakalm beyenicekmsnz .. :))))

Ekli dosyalar

• PaçaLı 002.webp
    PaçaLı 002.webp
    448.1 KB · Görüntüleme: 1,404
  • PaçaLı 003.webp
    PaçaLı 003.webp
    632.5 KB · Görüntüleme: 1,370
  • SL371118.webp
    SL371118.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,267

Ekli dosyalar

• SL371120.webp
    SL371120.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,284
  • SL371122.webp
    SL371122.webp
    476.9 KB · Görüntüleme: 1,310
  • SL371125.webp
    SL371125.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,344
maşallah allah nazardan saklasın

maşallah kardeşim, bana kümesleri küçük geldi biraz

Erkn' Alıntı:
maşallah kardeşim, bana kümesleri küçük geldi biraz
erkan abi bunada şükür diyelim :D babam zaten razı değildi yalvara yalvara en sonunda böyle bir kafes yaptım .. :)

ama kuş sayın çok fazla dikkat et hastalanmasınlar, bu kadarcık yere 20 kuş çok çok fazla

Erkn' Alıntı:
ama kuş sayın çok fazla dikkat et hastalanmasınlar, bu kadarcık yere 20 kuş çok çok fazla

erkan abicim hepsini satıp 1 çift kuşla başlamayı düşünüyorum zaten ama bir türlü karar veremedim ne besliyeceğime dair..

artık bu senin hobine beklentilerine kalmış birşey

kardeş karışık kuş bakma yavruları bozuk çıkar ve işine yaramaz kuşlarına gelince vallha hiç iyi değil :S

komran' Alıntı:
kardeş karışık kuş bakma yavruları bozuk çıkar ve işine yaramaz kuşlarına gelince vallha hiç iyi değil :S
Soner zaten bunların hepsini satıcam güzel bir ırk alıcam sence ne alıyim ?

kardeşim benden tavsiye karışık kuş bak çünkü hep aynı renkte kuş görünce bir anlamda sıkılıon bende bir ara öyle yapıyım dedim olmadı bende gittim 1 çift basıktepe mavi ala ,1 çift sarı kafa miski,1çift te portakal(sarı) aldım gayet güzel oldu =))ama kuşlarınız çok güzel allah nazardan saklasın

O KÜMESE BU KADAR KUŞU SIĞDIRIYOSAN HELAL OLSUN

ertugondes' Alıntı:
kardeşim benden tavsiye karışık kuş bak çünkü hep aynı renkte kuş görünce bir anlamda sıkılıon bende bir ara öyle yapıyım dedim olmadı bende gittim 1 çift basıktepe mavi ala ,1 çift sarı kafa miski,1çift te portakal(sarı) aldım gayet güzel oldu =))ama kuşlarınız çok güzel allah nazardan saklasın
öylemi dersin :)))

muygun' Alıntı:
O KÜMESE BU KADAR KUŞU SIĞDIRIYOSAN HELAL OLSUN
Abi çok doğru diyosun aslında bu kadar beslenmez kuş ama bizim amca oğulları var benden büyük onlar çok abartıyolar .. malesef

reaperboys1' Alıntı:
ertugondes' Alıntı:

öyle derim dediğim gibi yap bak daha güzel olur ama eşler birbirne benzesin yavruların düzgün çıkar basık tepeye,tepesiz kuş vurma basıksa eşide basık olsun =)) renkler uyumlu olsun çok güzel yavrular alırsın

ertugondes' Alıntı:
reaperboys1' Alıntı:
ertugondes' Alıntı:

öyle derim dediğim gibi yap bak daha güzel olur ama eşler birbirne benzesin yavruların düzgün çıkar basık tepeye,tepesiz kuş vurma basıksa eşide basık olsun =)) renkler uyumlu olsun çok güzel yavrular alırsın
tmm ..bi düşünüyim .. cok saol hersey icin ..

Geri