Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reaperboys1' Alıntı:Bakalm beyenicekmsnz .. )))
reaperboys1' Alıntı:Bakalm beyenicekmsnz .. )))
amin .. kardesm cok saolblueye' Alıntı:maşallah allah nazardan saklasın
erkan abi bunada şükür diyelim babam zaten razı değildi yalvara yalvara en sonunda böyle bir kafes yaptım ..Erkn' Alıntı:maşallah kardeşim, bana kümesleri küçük geldi biraz
Erkn' Alıntı:ama kuş sayın çok fazla dikkat et hastalanmasınlar, bu kadarcık yere 20 kuş çok çok fazla
doğru diosn erkan abi ..Erkn' Alıntı:artık bu senin hobine beklentilerine kalmış birşey
Soner zaten bunların hepsini satıcam güzel bir ırk alıcam sence ne alıyim ?komran' Alıntı:kardeş karışık kuş bakma yavruları bozuk çıkar ve işine yaramaz kuşlarına gelince vallha hiç iyi değil :S
öylemi dersin ))ertugondes' Alıntı:kardeşim benden tavsiye karışık kuş bak çünkü hep aynı renkte kuş görünce bir anlamda sıkılıon bende bir ara öyle yapıyım dedim olmadı bende gittim 1 çift basıktepe mavi ala ,1 çift sarı kafa miski,1çift te portakal(sarı) aldım gayet güzel oldu =))ama kuşlarınız çok güzel allah nazardan saklasın
Abi çok doğru diyosun aslında bu kadar beslenmez kuş ama bizim amca oğulları var benden büyük onlar çok abartıyolar .. malesefmuygun' Alıntı:O KÜMESE BU KADAR KUŞU SIĞDIRIYOSAN HELAL OLSUN
reaperboys1' Alıntı:öylemi dersin ))ertugondes' Alıntı:kardeşim benden tavsiye karışık kuş bak çünkü hep aynı renkte kuş görünce bir anlamda sıkılıon bende bir ara öyle yapıyım dedim olmadı bende gittim 1 çift basıktepe mavi ala ,1 çift sarı kafa miski,1çift te portakal(sarı) aldım gayet güzel oldu =))ama kuşlarınız çok güzel allah nazardan saklasın
tmm ..bi düşünüyim .. cok saol hersey icin ..ertugondes' Alıntı:reaperboys1' Alıntı:öylemi dersin ))ertugondes' Alıntı:kardeşim benden tavsiye karışık kuş bak çünkü hep aynı renkte kuş görünce bir anlamda sıkılıon bende bir ara öyle yapıyım dedim olmadı bende gittim 1 çift basıktepe mavi ala ,1 çift sarı kafa miski,1çift te portakal(sarı) aldım gayet güzel oldu =))ama kuşlarınız çok güzel allah nazardan saklasın
öyle derim dediğim gibi yap bak daha güzel olur ama eşler birbirne benzesin yavruların düzgün çıkar basık tepeye,tepesiz kuş vurma basıksa eşide basık olsun =)) renkler uyumlu olsun çok güzel yavrular alırsın