Bunlarda Benim Kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isyankarbfc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yıldırım ata
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler

kuslarımın cogu kırıkkale ve sıvasa aıt kuslardır.

maşallah benekliler ve alalara bayıldım . 17 sene kırıkkale'de kaldım kimlerin kuşu bilmek isterim

bende sivaslara bayıldım özellikle sabuniye yavruya yeni kusmuş herkalde :)
diğer kuşlar da çok güzel tabi bol yavrulu bir sezon geçirmek dileği ile

saygılar

maskeler' Alıntı:
maşallah benekliler ve alalara bayıldım . 17 sene kırıkkale'de kaldım kimlerin kuşu bilmek isterim
beneklıler kırıkkaleden tanıdıgımız bır kısı getırdı fakat kımın soyu dersen alan kısı kuscu olmadıgından soy felan bılmıyor hedıye olrak geldıler ve kırıkkalelı metının kusları var ontepe mavıler namları beton olarak bılınmekte bu kusların begendıgınıze sevındım saygılar.

senol1981' Alıntı:
bende sivaslara bayıldım özellikle sabuniye yavruya yeni kusmuş herkalde :)
diğer kuşlar da çok güzel tabi bol yavrulu bir sezon geçirmek dileği ile

saygılar
evet aksam oldugundan yemlerını verdım ve hepsı yemlerını yedıler yavruları olanlar hemen kustular sabunıde yenı yavruya kusmustu kurumasını beklemedım usendım cekmısken hepsını bı anda cekeyım ıstedım ınsallah bol yavru almak nasıp olur guzel dusuncenız ıcın tesekkur ederım.

maşallah güzel kuşlar hayırlı günlerde uçurmanız dileklerimle..saygılar.

isyankarbfc' Alıntı:
maskeler' Alıntı:
beneklıler kırıkkaleden tanıdıgımız bır kısı getırdı fakat kımın soyu dersen alan kısı kuscu olmadıgından soy felan bılmıyor hedıye olrak geldıler ve kırıkkalelı metının kusları var ontepe mavıler namları beton olarak bılınmekte bu kusların begendıgınıze sevındım saygılar.
kırıkkale kuşlarının her zaman farklı bir yeri vardır ben de . beton namını duymuştum videosunu izledim bir sefer güle güle besleyin

güle güle besle. fuat. bol yavrulu sezonlar dilerim

Maşallah Fuat hocam.
Güle güle besle, uçur, izle, izlet.
Allah nazardan saklasın, çok güzeller.
Selamlar.

Şenol

yunus81' Alıntı:
Maşallah Fuat hocam.
Güle güle besle, uçur, izle, izlet.
Allah nazardan saklasın, çok güzeller.
Selamlar.

Şenol

cok cok sagol senol hocam guzel dusuncelerın ıcın ınsallah kısmet olursa ızleyıp ızletecem bu sene cogu kusumdan umudum var bakalım kısmet saygılar selamlar hocam.

valla mustafa kardesım aslında herkesın sevdıgı tek kan tek damardır ama ben bazı kuslarımdan vazgecemedıgımden cesıt ve kan cok hepsınden ayrı zevk alıyorum hepsının oyun tarzı farklı gozunuz kalmasın aman ha kuslara bısey olur :)

güle güle besleyin

Kuşların hepsi hoş gözüküyor , ancak ben kirli ala çifti ve son resim deki boz kirliyi birazdaha çok beğendim .. selamlarŞEREF

maskeler' Alıntı:
isyankarbfc' Alıntı:
maskeler' Alıntı:
kırıkkale kuşlarının her zaman farklı bir yeri vardır ben de . beton namını duymuştum videosunu izledim bir sefer güle güle besleyin

bende kırıkkalenın kuslarını sevıyorum elımdekıler olsun sagda solda ızledıklerım olsun kuslar benı mest edıyor tabı herkesın zevkı farklıdır ben saygı duyarım bana hıtap eden kuslar kırıkkale ve sıvas kusları serı olmaları samatalı olmaları gezmelerı ucmalarını herseyını sevıyorum.

şeref' Alıntı:
Kuşların hepsi hoş gözüküyor , ancak ben kirli ala çifti ve son resim deki boz kirliyi birazdaha çok beğendim .. selamlarŞEREF

sagolun guzel dıleklerınız ıcın herkes alaları begenıyor onlar bılmedıgım kuslar sadece altlarından kesme ala geldıgı ıcın beslıyorum yem param cıkıyor yavrulardan :) yoksa kusları bılmıyorum ama erkegını ucuruyorum sıkta suan bakalım oyunları guzel olursa koyarım sıteye :) boz kırlı ankaralı matbaacı denılen kuslar ve aksaraylı cengız mercanoglunun kuslarından cıkma yanı ıkı kanın bırlesımı :) selamlar saygılar guzel kırıkkaleye.

Geri