isyankarbfc
Üye
- Ad Soyad
- yıldırım ata
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beneklıler kırıkkaleden tanıdıgımız bır kısı getırdı fakat kımın soyu dersen alan kısı kuscu olmadıgından soy felan bılmıyor hedıye olrak geldıler ve kırıkkalelı metının kusları var ontepe mavıler namları beton olarak bılınmekte bu kusların begendıgınıze sevındım saygılar.maskeler' Alıntı:maşallah benekliler ve alalara bayıldım . 17 sene kırıkkale'de kaldım kimlerin kuşu bilmek isterim
evet aksam oldugundan yemlerını verdım ve hepsı yemlerını yedıler yavruları olanlar hemen kustular sabunıde yenı yavruya kusmustu kurumasını beklemedım usendım cekmısken hepsını bı anda cekeyım ıstedım ınsallah bol yavru almak nasıp olur guzel dusuncenız ıcın tesekkur ederım.senol1981' Alıntı:bende sivaslara bayıldım özellikle sabuniye yavruya yeni kusmuş herkalde
diğer kuşlar da çok güzel tabi bol yavrulu bir sezon geçirmek dileği ile
saygılar
kırıkkale kuşlarının her zaman farklı bir yeri vardır ben de . beton namını duymuştum videosunu izledim bir sefer güle güle besleyinisyankarbfc' Alıntı:beneklıler kırıkkaleden tanıdıgımız bır kısı getırdı fakat kımın soyu dersen alan kısı kuscu olmadıgından soy felan bılmıyor hedıye olrak geldıler ve kırıkkalelı metının kusları var ontepe mavıler namları beton olarak bılınmekte bu kusların begendıgınıze sevındım saygılar.maskeler' Alıntı:maşallah benekliler ve alalara bayıldım . 17 sene kırıkkale'de kaldım kimlerin kuşu bilmek isterim
sagol usta ınsallah herkese bol yavrulu sezon olur saygılar.kırıkkaleli metin' Alıntı:güle güle besle. fuat. bol yavrulu sezonlar dilerim
yunus81' Alıntı:Maşallah Fuat hocam.
Güle güle besle, uçur, izle, izlet.
Allah nazardan saklasın, çok güzeller.
Selamlar.
Şenol
maskeler' Alıntı:kırıkkale kuşlarının her zaman farklı bir yeri vardır ben de . beton namını duymuştum videosunu izledim bir sefer güle güle besleyinisyankarbfc' Alıntı:beneklıler kırıkkaleden tanıdıgımız bır kısı getırdı fakat kımın soyu dersen alan kısı kuscu olmadıgından soy felan bılmıyor hedıye olrak geldıler ve kırıkkalelı metının kusları var ontepe mavıler namları beton olarak bılınmekte bu kusların begendıgınıze sevındım saygılar.maskeler' Alıntı:maşallah benekliler ve alalara bayıldım . 17 sene kırıkkale'de kaldım kimlerin kuşu bilmek isterim
tesekkurler ılker bey.ilker' Alıntı:güle güle besleyin
şeref' Alıntı:Kuşların hepsi hoş gözüküyor , ancak ben kirli ala çifti ve son resim deki boz kirliyi birazdaha çok beğendim .. selamlarŞEREF