Bunlarda Benim Kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan julyo_s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

julyo_s

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sidar Sarıkaya
Meslek
web master
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba dostlar Bunlarda Benim Kuşlarım uzun sure once kus beslemıstım fakat sora tasınmak zorunda kalınca kuslarımı dagıtmıstım uzun suredır musaıt olmayan bır evde oturuyoduk fakat sırf guvercın beslemek ıcın teraslı dublex bir ev kiraladım aşagıdakı kuslara bakıp cınslerını solersenız sevınırım emın olmadıklarım var bıde sızce yer mardım felan beslemek ıcın uygunmudur sızce

wi0tck.jpg

2n8395w.jpg

2n8395w.jpg

w70lme.jpg

2qd7gk5.jpg

Ekli dosyalar

• 14082011380.webp
    14082011380.webp
    297.8 KB · Görüntüleme: 1,119
  • 14082011382.webp
    14082011382.webp
    237.9 KB · Görüntüleme: 1,094
  • 14082011383.webp
    14082011383.webp
    245.5 KB · Görüntüleme: 1,052
bos gecmeden yazarsanız sevınırım dostlar

evet delı ucuyorlar ozellıkle corumla hunkarı sınek oluyolar :)

ah be guzel abım bu kusculuk vazgecılmez bı duygu yerın cok guzel bence bu ısı bılen durust kuscu arkadaslarımızdan al bı kac mardın hem seyret hem zevkını yap allah senı kusuluktan ayırmasın hayırlı ramazlar

bu_son_gece' Alıntı:
ah be guzel abım bu kusculuk vazgecılmez bı duygu yerın cok guzel bence bu ısı bılen durust kuscu arkadaslarımızdan al bı kac mardın hem seyret hem zevkını yap allah senı kusuluktan ayırmasın hayırlı ramazlar

çevrem baya genısdır eskıdende cok uzun kusculuk yaptıgımdan kaynaklı bı tane arkadas duymus kusculuk yaptıgımı getirdi bir çift dumanlı hediye etti kuşlar çok güzel yakında resımlerını eklerım bu resımdekı kuslar pacoz maksat kumese kus alıstırmak bunları bır hafta sora felan yollıcam ısteyen olursada verebılırım ayrıca guzel dıleklerın ıcın tesekkurler kardesım

bunlar güvercin mi yabani mi :D

sana cok sey solemek ısterdım ama gerek yok sadece sunu solıyım unutmakı yabnılerde guvercin ;)

oynakcı.yasin' Alıntı:
bunlar güvercin mi yabani mi :D
sana cok sey solemek ısterdım ama gerek yok sadece sunu solıyım unutmakı yabnılerde guvercin ;)

biraz geç oldu ama kafama takıldı. ben hünkari göremedim o kuşların arasında. bi de hünkari nasıl sinek oluyo. uçuyo mu ki okadar? 2. soruyu bilmediğimden sordum. ben de yeni 1çift hünkari aldım da merak ediyorum.

ılk oncelıkle evınde kuslarında hayırlı olsun kardesım allah gule gule oturmak gule gule kus ucurmak nasıp eylesın bence ımkanın varsa kumesı bıraz daha genıs ve ferah yapsan daha olur dıye dusunuyorum bıde baska turu alısımı kolay kuslaRdan koyarsan hem gozune suan besledıklerınden daha hos gorunur hemde kolay alıstırırsın

Yeni Kümesim Evimin içindedir odamdadır bı kapısı terasa bakıyor eskıden kılerdı o kuslarım cok tan gıttı 4 takım damızlıkla beraber bana gore çok harika kuşlara sahibim umarım yakın zamanda resimlerini paylaşırım.

ben soruma cevap alamadım :D

gurkanmurkan' Alıntı:
biraz geç oldu ama kafama takıldı. ben hünkari göremedim o kuşların arasında. bi de hünkari nasıl sinek oluyo. uçuyo mu ki okadar? 2. soruyu bilmediğimden sordum. ben de yeni 1çift hünkari aldım da merak ediyorum.

evet ılk resımdekı o arka tepe olan hunkarıydı evet sınek oluyodu baya yuksek ve uzun ucuyodu fakat o kulardan eser kalmadı kusura bakmayın sorunuzu gec gordum!

Geri