BUNLARDA BENİM MİROLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan izmirli erman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: BUNLARDA BENİM MİROLAR YENİ

Mekan ları güzelmiş.Emeğe sağlık

değerli dostum..maşallah diyelim öncelikle..mirolar baya oldu sanırım elin de eğer elden çıkaracam dersen ben buradayım alabilirim yoık eğer devam beslemeye dersen tüyleri kadar hayrını gör değerli dostum ..saygılar..

Erman bey maşallah güzel kuşlarınız var paylaşımınız için teşekkürler ben çocukluk yıllarımda uzun zaman taklacı besledim fakat benim çucukluğumda bu renkler de taklacı yoktu ya da var dı bana beslemek kısmet olmadı bu kuşların renginin güzelliği yanında oyun damarlarıda sağlam mı acaba?Performansları hakkında da bilgi aktarırsanız daha da güzel bir paylaşım olcağı kanaatindeyim teşekkürler.

yorumlarınız için tşk ben ucurmuyorum bu kuşları ama taklacı ırktır ucuruldugunda iyi kötü bi oyun sergilemeleri lazım.

mirolarınız guzel masallah hayrını gorun tuyunce

erman kardesım hepsı guzeller massallah dıyelım nerden buluyosunuz bu mıroları neyle neyı esleyınce oluyo merak edıyorum aslında dolapcı beslıyorum .ayrıyetten usaklıyım bu mırolara cok ozendım dogrusu satıyomusun satıyosan ne kadar .en kısa zamanda. cevap verırsen sevınırım .usak yakın .ıletısım kolay olur dıye dusunuyorum.tanıstıgıma memnun oldum yolunuz duserse usaga beklerım .USAKTAN ...ARS......

bunlar saf ırk kırma kuşlar degiller

işallah yolumuz düşerse ugrarız tşk

admin bu ilk resimi kaldırıp bu son eklediklerimi başa alırsan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri