BUNLARDA BENİM ORJİNAL KARGALARIM-KUŞLARIMI YORUMLARMISINIZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan -BEYAZADAM-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 960
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan erde
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
aşşağıda resmini vereceğim kuşlarım çok orijinal hepsi özenle ve tizitizlikle seçilmiştir.3 ayrı 70 senelik bi soydur burda haksızlığa maruz kalmamak için lütfen kuştan anlamayan tecrübesiz arkadaşlar boşa yorum yapmasın.elimdeki en güzel damızlıklarımın bunlar olduğunu bilip yorumlayın lütfen.sizce ben bunlarla yola devam edim mi yoksa araya başkada kan sokmalımıyım!!!!bu elimdeki damızlıklarda ışık görüyosanız bunlar turnuvalarda kupa getirirmi..lütfen işten anlayan porofosyenel arkadaşlar detaylı yorumlasın ilgi alaka ve yorumlar için şimdiden teşekkürler...

Re: BUNLARDA BENİM ORJİNAL KARGALARIM-KUŞLARIMI YORUMLARMISI

resimler geliyor sıralamayı düzgün tutup tek tek yorumlarsanız makbule geçer sizlerin görüşleri benim için çok değerlidir yorum yapanların elleri bol para saysın inşallahhh....

bu en kıymetlilerimizden Diyarbakırlı büyük usta şamo ağanın kümesinden bin bir hatırla araya dostlar sokularak alınmış olan zikirli belma

bu frenkeştayn nuri kümesin ağır toplarından olmazsa olmazlarından tek başına ap ayrı bi kandır..

bunlarda jameykadan getirtiğim özel damızlıklarım.köklerinin afrikaya dayandığı ve kunta kinte ustanın öz soylarından olduğu bilgisiyle özel olarak rasim baba gönderilerek rasim babanın okeyiyle alınmıştır.

herkesin beğendiği ve beslediği kuş cinsi farklılık gösterebiliyor benim kargalarda bunlar işte umarım yorumlarını esirgemez büyük ustalar...bu şaheserler bana özel çok değerli kuşlardır..bunların altındanda bunlar kadar orijinal kuşlar gelir ben sazlı sözlü yada ön tepe veya başka bi renk attığını hiç görmedim on numara renkler hep ayni orjinalin tıpkısını verir...anne baba rengini direk yansıtırlar sürpriz yapmazlar....hastalık ve yaşam dirençleri olağan üstüdür.

arkadaşım bişi sorucam tuhaf geldi bunları senmi besliyorsun yaw harbi karganın kargası bunlar benmı yanlıs goruyorum senmı beslıyon bunlarıı hocam ?

evet kardeşim..ne kadar güzeller muhteşemler deyilmi??sanırım sende hayran oldun...bunlardan daha güzelleri senin olur inşallah...

Geri