Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aşşağıda resmini vereceğim kuşlarım çok orijinal hepsi özenle ve tizitizlikle seçilmiştir.3 ayrı 70 senelik bi soydur burda haksızlığa maruz kalmamak için lütfen kuştan anlamayan tecrübesiz arkadaşlar boşa yorum yapmasın.elimdeki en güzel damızlıklarımın bunlar olduğunu bilip yorumlayın lütfen.sizce ben bunlarla yola devam edim mi yoksa araya başkada kan sokmalımıyım!!!!bu elimdeki damızlıklarda ışık görüyosanız bunlar turnuvalarda kupa getirirmi..lütfen işten anlayan porofosyenel arkadaşlar detaylı yorumlasın ilgi alaka ve yorumlar için şimdiden teşekkürler...
resimler geliyor sıralamayı düzgün tutup tek tek yorumlarsanız makbule geçer sizlerin görüşleri benim için çok değerlidir yorum yapanların elleri bol para saysın inşallahhh....
bunlarda jameykadan getirtiğim özel damızlıklarım.köklerinin afrikaya dayandığı ve kunta kinte ustanın öz soylarından olduğu bilgisiyle özel olarak rasim baba gönderilerek rasim babanın okeyiyle alınmıştır.
herkesin beğendiği ve beslediği kuş cinsi farklılık gösterebiliyor benim kargalarda bunlar işte umarım yorumlarını esirgemez büyük ustalar...bu şaheserler bana özel çok değerli kuşlardır..bunların altındanda bunlar kadar orijinal kuşlar gelir ben sazlı sözlü yada ön tepe veya başka bi renk attığını hiç görmedim on numara renkler hep ayni orjinalin tıpkısını verir...anne baba rengini direk yansıtırlar sürpriz yapmazlar....hastalık ve yaşam dirençleri olağan üstüdür.