bunlarda benim postalar tamamen amatörce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RAMAZAN ABA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
RAMAZAN ABA
Meslek
BANKACI
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• 20130713_135210.webp
    20130713_135210.webp
    655.4 KB · Görüntüleme: 2,046
  • 20130713_135136.webp
    20130713_135136.webp
    758.9 KB · Görüntüleme: 2,186
  • 20130713_135220.jpg
    20130713_135220.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 2,053
arkadaşlar merhaba bana bunlar hediye geldi postadan anlamam sizce iyi midir suan yumurtladılar

Maşallahları var ikisi de zıpkın gibi, kapıyı açık bulsalar direk kaçarlar :)

Üretim için mavi renkleri tercih etmeni öneririm, mavi renkler orjinaldir, beyaz kahverengi kırçıllı olanlar genelde kırma postadır ve bakıcı olarak kullanılırlar, uzun mesafe de pek evi tutturamazlar.

Allah can pekliği versin.

Hayırdır Ramazan bey postayamı dönüyosun.

Mavidede kırmalık var gibi alası var alnında ama güzel kuşlar mavi posta besle damızlık olarak yavrularını uçurur yarıştırırsın :heyo: :tamam: :tamam:

teşekkür ederim bu güzel yorumlarınıza ben taklacı besliyorum bırakmayıda kesinlikle düşünmüyorum? bu postalar belçika postası bizede belçikadan geldi yukarda yazıldığı gibi kırma olma şansı hiç yok gibi? kuşların göz renkleri çok farklı sonuçta hediye..

Gözlerde bi farklılık göremiyorum abi ama belçikadan hediye geldi diyorsun zaten yavrularını alıp bi uçurursan anlarsın abi :evet:

hediye değerlidir.yumurtlamışlar ,maşallah .yavrularını denerseniz,belli olacaktır.güzel ve sevimliler.ALLAH CAN PEKLİĞİ UZUN ÖMÜRLER VERSİN.BELÇİKA'YA DOĞRU BAKIYORLAR .. :haha: AMAN DİKKAT..! SEVGİLERİMLE.

ARKADAŞIM KUŞLAR GÜZEL 2 SİDE KIRMA DEĞİL.....BİLDİĞİN POSTA.....KIRMA OLUP OLMAMASININ RENKLE BİR İLGİSİ YOK...YAVRULARINI AL UÇUR , BİKAÇ TAKIM YAPIP GEREKİRSE TAKLACILARIN YAVRULARINI POSTALARADA BAKTIRABİLİRSİN.KOLAY GELSİN....

Bende posta var...Şami ve döneğe merak saldım..bunların üçü yan yana uçarmı acaba hiç uçuran varmı..??

Geri