bunlarda benim postalarım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deniz_efe09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
deniz efe
Meslek
sigortacı
İlgi Alanı
yorumlarınızı bekliyorum bunlar bikısmı daha yenlerin resmlerini yakında paylaşırım sizlerle

Ekli dosyalar

• 29112008368.webp
    29112008368.webp
    49.4 KB · Görüntüleme: 1,333
  • 29112008370.webp
    29112008370.webp
    55 KB · Görüntüleme: 1,342
  • 29112008371.webp
    29112008371.webp
    54.8 KB · Görüntüleme: 1,315
:tamam: :tamam:

Ekli dosyalar

• 29112008356.webp
    29112008356.webp
    44.9 KB · Görüntüleme: 1,328
  • 29112008367.webp
    29112008367.webp
    49.5 KB · Görüntüleme: 1,302
  • 29112008369.webp
    29112008369.webp
    56.7 KB · Görüntüleme: 1,266
:tamam: :tamam: bukuş benm damızlık erkeğim yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• 29112008347.webp
    29112008347.webp
    50.3 KB · Görüntüleme: 1,298
arkadaşım kuşlarının hepsi sülün gibi maaşallah

maaşallah kuşlar çok sağlıklı görünüyor.Posta olduklarına göre uçuş performanslarını sormaya gerek yoktur heralde :hhh:

saygılar.....

gerçekten posta cinsi kuşlarınız görüntü ve sağlık olarak çok iyi gözüküyorlar maşallah .... bol yavru almalar :)

sağlıklı kuşlar maşallah bol yavrulu sezonlar dilerim .selamlar.ŞEREF

öncelikle selamlar dilerim.çok güzel kuşların var.hangi şehirde besliyorsun.ayrıca hiç yarışa katıldınızmı.dereceleriniz varmı.kazasız uçurmalar.bizimle paylaştıgın için teşekkürler

slm arkadaşlar kuşları beyenmenize sevindim ben aydın nazilliden dereceli kuşların resmleri daha eklenmedi onları ekliycem tabikide performanslar daha benim için yetmez şuan için bi kuşcuyu kat kat memnun edecek şekilde ucuyolar havadan indirmesi zor oluyo ama bizim istedimiz posta besleyenler olarak daha fazla performans :tamam: ekim 1 de yarışımız var konya etabı ona hazırlık yapıoruz hayırlısı bakalım yorumlar için tşkler arkadaşlar saygılar :slm:

postalarıyın masallahı var kardesim allah bol yavru almayı nasip etsin

deniz kuşların gercekten cok guzel allah nazardan saklasın maşallahı var bana verdığin postalar cok guzel yakında uçurmaya başlarım artık senden yenı fotoğraflar beklıyorum kuşlararına nazar değmesın

tşkler arkadaşlar allah herkeze iyikuşlar beslemek nasip etsin buarada yeni resimler yakında gelicek uygar abi bunlar sadece bikacı daha yenileri var postalar hakkında bilgi edinmek isteyenlerede elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya calışıcaz arkadaşlar benim hep kızdım bişi vardır bu postaları bakıcı olarak kullanıyolar yok donekmiş yok hünkariymişş tamam butün kuşlar iyidir ama postaları bakıcı olarak kullanmayın postalarımızın nesli tukenmesin türkiyede çok değerli kuşlarımız bulunmakdadır posta olarak ama awrupa bu konuda bizden ileride bu işi birlikte yüklenerek sırtlanalımki kuşlarımız değer kazansın çünkü ewine sadıklık bakımından postaları hiçbir kuş gecemez bunları sizde biliyosunuz soylediklerimi dikkate alırsanız sevinirim arkadaşlar saygılar

Deniz Ben murat maşşalh kardeşim çok gsl postalar bol yavrular almanı dilerım ....

rdesler postaların kıymetını bılmıosun gordugum kadarıyla nedenını sorarsan kusların hıcbırınde marka yok ayıp valla bole guzel hayvanları harcıosun yarısalra katıl bu kuslarda ıs var benım gordugum kadarıyla saygılar

kardeş kocakuşa markatakılmaz daha çıkmadı bana geldiklerinde bunlar büyüklerdi merak etmesana markalılarıda göstercem çift ayağı markalılar var kendi yawrularım olsa takıcakdımda kendi yawrularımdeil bunlar ama görüşün için saol kardeşimm :tamam: bakalım eleme yapıcam içinden iyi kuş kutuda belli oluyo biliyosun :D

güzel postalar yarışlarda bol şanslar

hepinize tşkler arkadaşlar aramızda kimle posta besliyo yeni bi konu acalım postalarla ilgili orda potalar hakkında konuşalım bilmediklerimizi öğrenelim bildikleriimizi paylaşalım arkadaşlar olurmu ?? :tamam:

Güzel postalar paylaşım için tşkler.UşAkTaN SeRDaR aRSLaN...

saolasın serdar kardeşim ama bugün azkalsın gece calıyolarmış kuşları sonanda yetişmişler :( :hungur:

Beşinci resimdeki beyazdan 1 takım vardı bendede bakıcı olarak kullanıyordum , geçen lerde çıkardım kümesiin önüne kuş arkasına bile bakmadan kalktığı gibi gitti . selamlar .ŞEREF

doğrudur şeref kardeşim beyazların içindende çok güzel postalar cıkmaktadır onlar pek gitmicek gibi duruyolar ama kaldırdınmı indiremezsin :) bende damızlıklarvar yawrularını aldım büyüttüm ve halendaha kacmak için uğraşıyorlar :) posta çok zevkli bir işdir iyi kuş denk getirirsen kardeş

postaların çok güzel fakat dikkatimi çeken tek şey bu cins kuşlar yarışlarda markalı yani seri nolu bilezikleri olması gerekli bende 1 çift edindim.damızlık ilk ögrendigim yaışacak kuşa yıl ve seri nosu olan bilezik takılması gerektigiydi.
bu resimdekiler sanırım daamızlık ve yarışlara katılmayacak benim dişinin erkek kardeşi konya kul klasmanında geldl. erkek ise anne ve babası alman şimdilik tek yavru aldım 2010da yarışlara hazırlamamk için 3 takım posta daha edinecegim. sana bol yavrulu bir sezon geçirmem ve yarışlarda başarılar dilerim

kardeş bupostalar bana büyükken geldi biliyosun yawruyken takılıyo marka pek postalarla ilgilenmiyosun galiba orda kanatları kırpık kendi kuşlarım olsa kanatları olur dimi :) bunlar yarışa girmiyo bunları yawruları zaten yeterince derece yaptılar yawruları markalı busene ekimde konya etabında yarışıcaklar yawruları :tamam:

kardeş postalarından satmak istersen ben bir çift almak istiyorum malatyadan özcan [email protected] satmak istersen eğer ekle benı görüşelim

kardeş postalarından satmak istersen ben bir çift almak istiyorum malatyadan özcan [email protected] satmak istersen eğer ekle benı görüşelim

Allahım nazardan sakLasın yarıştırıyormusun kardeşim. yada böyle bir dereceleri geldikLeri Km.. Felan varsa paylaşırsan bizlere acıklama yaparsan iyi Olur gercekden merak'dan soruyorum tşk ediyorum :)

Geri