Bunlarda benim sarılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Roshan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Roshan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kubilay ERDOĞAN
Meslek
Tekstil
İlgi Alanı
Kediler

maşallah kuşlarınız çok güzel. ama aklıma bişi takıldı her kuşun yanında suyu ayrımı ? dikkatimi çekti resimde

Kahve olan erkek sarı olan dişi.Şuan yumurtaya oturuyolar.Sorunuza gelince fabrikanın bagzı noktalarında ona benzer su kapları var(buralar öglen 40 dereceyi buluyor sercelerinde yakında su içe bilcekleri bir yer yok aklıma geldikce o kapları dolu tutmaya çalışıyorum.Bagzı köşelere yem de atıyorum kümese girmesinler diye çünkü kümesimin duvarla kesişen bölümünü açık bıraktım güvercinler istedikleri zaman girip cıksınlar diye,fakat serçeler bu acıklıktan yem ve su icin iceri giriyorlar bende böyle bi önlem aldım :) )

çok iyi bi önmem almışsınız hem sevaba giriyorsunuz hem kuşlarınızdan uzak tutuyorsunuz. havalarda çok sıcak. allah razı olsun.

Roshan' Alıntı:
Kahve olan erkek sarı olan dişi.Şuan yumurtaya oturuyolar.Sorunuza gelince fabrikanın bagzı noktalarında ona benzer su kapları var(buralar öglen 40 dereceyi buluyor sercelerinde yakında su içe bilcekleri bir yer yok aklıma geldikce o kapları dolu tutmaya çalışıyorum.Bagzı köşelere yem de atıyorum kümese girmesinler diye çünkü kümesimin duvarla kesişen bölümünü açık bıraktım güvercinler istedikleri zaman girip cıksınlar diye,fakat serçeler bu acıklıktan yem ve su icin iceri giriyorlar bende böyle bi önlem aldım :) )

Selamlar.
Size teşekkür ederim bu duyarlı davranışınızdan dolayı.
Ama kuşların cinsi ırkı neydi paylaşırmısınız. Yanlış anlamayın ben dönek ve dolapçı haricinde nadir tanırım kuşları.. :?

Vallahi hüseyin bey bende tam olarak bilmiyorum.Pazardan denk gelmisti.Sarı olanı olan hosuma gitmişti satan arkadasda eşinide gösterdi aldım geldim.Onlara baksan azmandır ama azman deil.Benim hosuma gitti besliyorum suan yumurtaya oturuyorlar.

Kuşlarınız gayet güzel ve sağlıklı serçeler içinde güzel bir önlem düşünmüşsünüz paylaşım için teşekkürler.

merhaba arkadaşım bu kuşlar bulgar yüksek uçucuları bizde bunlardan 30 tane var baskaya benziyorlar araştırmalarıma göre bu kuşlar 8 .9 saat havada kalmaları lazım tabi bunu yapmak içinde de antrenman yaptırmak gerekiyor beslemeni tavsiye ederim şunu unutma piyasada az olan kuş herzaman degerlidir başarılar

Re: Bunlarda benim sarılar
aykut_34_58 29 Kasım 2008 00:25

merhaba arkadaşım bu kuşlar bulgar yüksek uçucuları bizde bunlardan 30 tane var baskaya benziyorlar araştırmalarıma göre bu kuşlar 8 .9 saat havada kalmaları lazım tabi bunu yapmak içinde de antrenman yaptırmak gerekiyor beslemeni tavsiye ederim şunu unutma piyasada az olan kuş herzaman degerlidir başarılar

ewet bende aykut arkadaşa katılıyorum kafa yapısı ve duruşu baskayı andırıyor bende bu kuşları uçucu olarak biliyorum kümese alıştılar ise ufak ufak antreman yaptır bencede...maşallah kuşların güzelmiş...kib..by..

valla ne diyeceğim bilmiyorum yakında neler çıkıcak bulgar yüksek uçuçu adamlar bizim pallları kırdılar wuta cıkardılar biz baska japon ne bulursak kırdık bide tuttuk kuşların soy acını adamlara veriyoruz valla bravo bize baska ile kırmışlar birşey kırmızı kesmesiz baska atmış diğeri baska yada macar kırması :=) millet paskanın basık tepelisinide cıkarmıştır coktan haberiniz olsun elde kuş araman kırdıgınızda türk ismi takın lütfen

birde bütün kuşcu arkadaşlardan rica sayılır bu diyeceklerim hep kırma kuş gördüklerinde coluk cocuga kızarlar ama ne bulursa birbirleriyle kendileri kırarlar.safkan yerli ırklarımızı kırarak yok etmeyelim.

az önce sitelerde gezerken ne gördüm azman resimleri sayfayı tıklayıp girip bakayım bu nedir.birde ne göreyim bizim cocuklugumuzda ki kara kuyruk bango olmuş azman bide bozukları hehe demek ki gagası kısa olan her renk hayvana şimdi azman dene biliyor allah aşkına bütün site yapan insanlara olsun bu sözüm eger biri bir resim gönderip bu diyorsa o kuşun ustasını bulup o mu değilmi doğru şekilde yansıtın yoksa yakında ne bango nede baska kalıcak hepsi azman olacak adamlar bizim alaları almışlar ingiliz pigeon diye yarışıyor ona göre sonra döneklerimiz afrikadan mardinlerimiz çinden gelme cıkmasın lütfen doğru ırka doğru isme ve dogru bilğiye önem verelim.

gerçekten güsle bi önlem çok iii yapıyosun sewab işliyosun allah bol bol yawru wersin
KUBİLAY saygılarımla.......

maşaallah bu hafta bu kuşlardan bulmak pazar pazar dolaştım ama bi dişi buldum şerçeler için çok iyi önlem

selamlar
kenan tengelli arkadaşım senin karakuyruk bango olmuş azman dediğin nedir.azman nedir bango nedir bikere söylermisin azman karakuyruk,karaciba ve sütbeyaz renklerden oluşur bunun dışında renk ayrımı yoktur.çocukluğundaki bango karakuyruk ne ile kırıldıda karakuyruk bango çıktı acaba bana söylermisin

selamar şimdi ben bu dediklerine cevap yazsam bunlar uzar gider. eğer bu dediklerin denizligüvercin ei sitesinde gördüğün resimlerdendiyorsan ben o sitenin 10 yıldan daha eski olarak ilk yapıldıgı ve koyulan azman resimlerini cok iyi biliyorum ondan bu olayı fzla uzatmadan ben ne desem sen yok bu şu diyeceksin ondan özür dilerim ust dogru diyosn onlar azmanmış ben bango biliyormuşum.

selamlar
arkadaşım denizli bangosu (azman) resimlerini özelliklerini konu açtım buradan bakabilir ve okuyabilirsin 22 yıldır bu ırkı yetiştiriyorum babamda 50 yıldır bu ırkı yetiştirmekte asıl seni kırdıysam ben özürdilerim karakuyruk azman değil demişsin bunu tartışmak istedim.
saygılar

selamlar.bu kuşlar azman değil diye düşünüyorum çünkü sitedeki azman standartlarıyla alakası yok.ne renk ne fizik hiç uyuşmuyor.

macar sanırım bunlar

KEMALO' Alıntı:
selamlar.bu kuşlar azman değil diye düşünüyorum çünkü sitedeki azman standartlarıyla alakası yok.ne renk ne fizik hiç uyuşmuyor.

selamlar

Kuşlar kesinlikle azman değildir kırmadır.

Geri