M&J__Who_Is_It
Üye
- Ad Soyad
- mert semercioğlu
- Meslek
- kasiyer
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tengelli' Alıntı:hastalanan dişim :hungur: kurumaya girdi
selam mert kardeşim burda bir yanlış yokmu? kuşlarımdan dişim hasta diyor ve resmini çekiyorsun güzelde hala diğer kuşların arasında yani yine biz kuşçular bildiğimiz halde yapmadıklarımızdan birisi bu değil mi karantinaya alman gerekmezdi diğer kuşlarına geçeçek bir hastalık varsa bunu önlemek için :=(
M&J__Who_Is_It' Alıntı:tengelli' Alıntı:hastalanan dişim :hungur: kurumaya girdi
selam mert kardeşim burda bir yanlış yokmu? kuşlarımdan dişim hasta diyor ve resmini çekiyorsun güzelde hala diğer kuşların arasında yani yine biz kuşçular bildiğimiz halde yapmadıklarımızdan birisi bu değil mi karantinaya alman gerekmezdi diğer kuşlarına geçeçek bir hastalık varsa bunu önlemek için :=(
hastalık bulaşıcı değil ishal yada virüsten değil halsiz düştü şahin vurdu alamadı sonra bu hale geldi
gökay' Alıntı:Sayalarında kostum yok, oyunlumu seviyosun? damızlık secerken neye dikkat ediyosun Mert kardeşim.
gökay' Alıntı:Resimdeki arapın eşi nedir, imkanın olursa ona bir tane karabaşlardan gelme beyaz vur, yavrusuna bak bakalım ne cıkacak, bozalımı , karabaşmı ? az cok arabın soyunun nerden geldiğini anlarsın.Bu arada yavrulardan düz ,siyah ve beyaz cıkma ihtimalide yüksek.Bende de böle bir arap var soyunu bilmiyorum, karabaşlardan gelme beyazla eşleştirdim yavruları bugün yarın cıkacak, nasip olursa resimleri koyarım foruma.
tepeli güzeldide şahin aldıkuscuyum_45' Alıntı:walla güsel kuşlar inş. bol yarulu sezon eçirisin ayrıca tepeli kelebek güselmiş
KUBİLAY saygılarımla......