bunlarda benim sayalarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M&J__Who_Is_It
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert semercioğlu
Meslek
kasiyer
İlgi Alanı
Kuşlar

hastalanan dişim :hungur: kurumaya girdi

sLm güzel kuşlar paylaşım için teşekkürler.

........................:uŞaKTaN____sSeRDaRr____aRSLaN:........................

selam mert kardeşim burda bir yanlış yokmu? kuşlarımdan dişim hasta diyor ve resmini çekiyorsun güzelde hala diğer kuşların arasında yani yine biz kuşçular bildiğimiz halde yapmadıklarımızdan birisi bu değil mi karantinaya alman gerekmezdi diğer kuşlarına geçeçek bir hastalık varsa bunu önlemek için :=(

Kusların saglıklı gorunuyor. Ozellıkle su gerdanlıyı sevdim :D

tengelli' Alıntı:

selam mert kardeşim burda bir yanlış yokmu? kuşlarımdan dişim hasta diyor ve resmini çekiyorsun güzelde hala diğer kuşların arasında yani yine biz kuşçular bildiğimiz halde yapmadıklarımızdan birisi bu değil mi karantinaya alman gerekmezdi diğer kuşlarına geçeçek bir hastalık varsa bunu önlemek için :=(

hastalık bulaşıcı değil ishal yada virüsten değil halsiz düştü şahin vurdu alamadı sonra bu hale geldi

M&J__Who_Is_It' Alıntı:
tengelli' Alıntı:

hastalık bulaşıcı değil ishal yada virüsten değil halsiz düştü şahin vurdu alamadı sonra bu hale geldi

normaldir yorgun bitkin düşmesi can havli iyiki ödü patlamamış.Ama kuşların güzelmiş...

gökay' Alıntı:
Sayalarında kostum yok, oyunlumu seviyosun? damızlık secerken neye dikkat ediyosun Mert kardeşim.

kostum değil oyunlu kuşlar
9-8-7-6-5 inci kuşlar aynı anne farklı babaların yavruları :) arap haricinin aslında soylarında pekte karalık yok verdikleri yavrularda kara olmuyor zaten:) resimdeki tepelinin eşinin fotosu yok onlar bi tek kendine benziyen yavru veriyor yavrular oyuna çabuk düşüyo bunlarda oyunluydu ama makasladım bikaç tanesini:) ben damızlık seçerken genelde tanıdığım kişilerden soy ağacını bildiğim kuşları alırım o saydığım 4 kuşun soyağacını biliyorum diğerlerininin sadece ana ve babalarının ne olduğunu biliyorum yawru almadım onlardan daha bakalım onlar nasıl vericek

Resimdeki arapın eşi nedir, imkanın olursa ona bir tane karabaşlardan gelme beyaz vur, yavrusuna bak bakalım ne cıkacak, bozalımı , karabaşmı ? az cok arabın soyunun nerden geldiğini anlarsın.Bu arada yavrulardan düz ,siyah ve beyaz cıkma ihtimalide yüksek.Bende de böle bir arap var soyunu bilmiyorum, karabaşlardan gelme beyazla eşleştirdim yavruları bugün yarın cıkacak, nasip olursa resimleri koyarım foruma.

Kuşlarınızın maşallahı var.Özellikle arap ve arkatepe sayalarınızı çok beğendim.Sağlıklı bol yavrulu bir sezon dileğiyle.Saygılar...

gökay' Alıntı:
Resimdeki arapın eşi nedir, imkanın olursa ona bir tane karabaşlardan gelme beyaz vur, yavrusuna bak bakalım ne cıkacak, bozalımı , karabaşmı ? az cok arabın soyunun nerden geldiğini anlarsın.Bu arada yavrulardan düz ,siyah ve beyaz cıkma ihtimalide yüksek.Bende de böle bir arap var soyunu bilmiyorum, karabaşlardan gelme beyazla eşleştirdim yavruları bugün yarın cıkacak, nasip olursa resimleri koyarım foruma.

:) arabın eşi yumurtadaki karanfil yavruları gerdanlı tarzında bişeyler veriyo genelde anasına benziyo yavrular.

walla güsel kuşlar inş. bol yarulu sezon eçirisin ayrıca tepeli kelebek güselmiş
KUBİLAY saygılarımla......

kuscuyum_45' Alıntı:
walla güsel kuşlar inş. bol yarulu sezon eçirisin ayrıca tepeli kelebek güselmiş
KUBİLAY saygılarımla......
tepeli güzeldide şahin aldı
buda sezonun ilk yavrusu:) son resimdeki arapla 4. resimdeki karanfilin yavrusu tuğla üstündeki foto 22 günlük hali

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0013.webp
    Fotoğraf-0013.webp
    83.5 KB · Görüntüleme: 1,051
  • Fotoğraf-0014.webp
    Fotoğraf-0014.webp
    141.4 KB · Görüntüleme: 1,057
Öncelikle maşallah diyelim, sağlıklı büyürler inşanlah.

ustam kuşların güzel yanlız kafadan gelen siyahlıgın biraz daha aşagı inmesini saglanamn lazım öyle olursa daha iyi olur

Geri