Bunlarda Benim Taklacalılar!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erginaras36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ergin aras
Meslek
üniversite öğrencisi
İlgi Alanı
Kediler
Bunlarda benim tek güvercinlerimm şimdi yumurtlamalarını bekliyorumm yorumlarınızı bekliyorummmm!!!!!

Ekli dosyalar

• Görünt000.webp
    Görünt000.webp
    66.5 KB · Görüntüleme: 1,386
  • Görünt001.webp
    Görünt001.webp
    65.4 KB · Görüntüleme: 1,368
  • Görünt002.webp
    Görünt002.webp
    29.9 KB · Görüntüleme: 1,359
yorumlarınız için teşekkürler

merhabalar hemşerim kuşların duruş olarak çok güzel ,yuvaları yokmu içerdemi besliyorsun , kendine iyi bak Allah'a emanet ol :slm:

kuşlarınızın maşallahı var güle güle besleyin... :slm:

maaşallah kuşların görünüşleri çok güzel.Peki uçuruyormusunuz performansları nasıl?
NE kadar uçuyolar kaç takla atıyolar ortalama??

abi hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim ilk önce hemşerim gökhan abim kuşların yuvası varr ilk geldiği gün çektim bu resimleri polllat abi kuşları hiç uçurmadım havalar biraz soğuk ama onun için atmadım karsın havasını bilmezsiniz siz hemde kuşların kanatları çekili olduğu için yeni yeni çıkıyor tüyleri tekrar yorumlarınız için teşekkürler

Merhaba arkadasım kuslarin guzel gorunuyorlar masallahi var.Ala kusun aynisi bendede var kardes gibiler :) acaba nerden ikamet ediyorsunuz performansi nasıl kusun

Ekli dosyalar

• DSC01530.webp
    DSC01530.webp
    51.6 KB · Görüntüleme: 1,412
evet bende senin kuşu gördüm çok benziyorlar kafa deseni aynı ama benimkilerin kanatları aynı ben karsta ikametkağ etmekteyim sen nerde ikametgah ediyorsun istersen msn adresimi vereyim [email protected] tanışırız

alalar mükemmel maşallah allah nazardan korusun.ya arkadaslar ben nasıl foto yollayacagım buraya yada kendim nasıl koyacagım resimleri.:) cahilim biraz.

Kuşlar o kutuda biraz zor yumurtlar arkadaş , yinede maşallah

Geri