Bunlarda benim taklacılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Hoca

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hayrettin BÜYÜK
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Bunlarda Kayseri'den benim taklacıların bazıları..

Ekli dosyalar

• S6300109.webp
    S6300109.webp
    117 KB · Görüntüleme: 2,126
  • S6300140.webp
    S6300140.webp
    211.9 KB · Görüntüleme: 2,028
  • S6300104.webp
    S6300104.webp
    118.4 KB · Görüntüleme: 2,146
selamlar. paylaşım için teşekkürler. taklacıdan pek anlamam ama 2. resimdeki kuşlar "ben takla atarım" diyorlar gibi geldi bana :heyo:

Selamlar.
Paylaşım için teşekkür ederiz. Allah sağlıklı bol yavrular almanızı nasip etsin.
Kuşlar havada performansın zirvesine bayrak dikecek gibi görüntü sergiliyorlar. :)

Taklacılarınız çok güzeller,Allah nazarlardan korusun işallah,Özellikle beyazlar çok hoş duruyor,beyaz taklacılar her zaman ilgimi çekmiştir.Paylaşımınız için teşekkür ederiz,Atmacasız,şahinsiz,kedisiz ve sansarsız günlerde yetiştiriciliğinizi sürdürmenizi dilerim.

güzel kuşlarınız var renk ten ziyade daha çok oyunuyla ilgileniyosunuz sanırım.

3. rsimdeki beyaz küllü gibi olan sazlamama hariç kuşklrının geri güzeller

allah bol taklalı günler nasip etsin kuşlarınız çok güzel tam bir oyun kuşu.

Kuşlarınız gayet bakımlı ve sağlıklı görünüyorlar paylaşım için teşekkürler.

güzelmiş kuşlar
iii günlerde bakman dileğiyle

Teşekkür ederim. Gerçi hızla değişen bir kuş trafiği var ama yeni resimleri de inşallah yakında eklerim. Bu çaba iyi kuş bulamamaktan değil daha iyi kuşa erişme çabasından kaynaklanıyor. Bir de sayıyı 20 güvercinle sınırlı tutmaya çalışınca bir kısmı geliyor kısmı gidiyor işte. :hmm:

S.A Beyler...

Hayrettin hocam maasallah kuslarin gayet güzel ve saglikli görünüyorlar,dilerim kus konusunda hersey gönlünce olur.Sana bol bol saglikli yavrular ve atmacasiz günler.

ALLAHA EMANET OL.

............................................................................................................................................

Senin bas ucunda tas,benim gözümde yas
Sen borcunu ödedin,sira bende reis...

* BOZOGLU *

Eyvallah arkadaşlar. Bu güzel temennileri Allah herekese nasip etsin.

S.A Hayrettin hocam.....

Gönderdigin 2. resimdeki kuslardan bize biraz bahsedebilirmisin acaba mahsuru yoksa tabiki.Oyunlari nasildir,atislari varmi,cikislari nasil vs...?
Benim hosuma gitti,merakimdan sordum.Eger benim istedigim sekilerde iseler edinmek isterim hocam ins.

Simdiden ilgin icin cok sagolasin,hayirli günler...

bunların hepsi oynar

maşallah güzel kuşlar hocam allah güle güle beslemeyi nasip etsin

Kuslarin masallahi var beyazlarınız guzelmıs performasnlarınıda bizimle bi video ile paylasırsanız seviniriz..

saygılarımla

Maşallah güzel kuşlar,Allah güle güle beslemeyi nasip etsin.Bolu'dan saygılar,sevgiler.

ömer sende kaçtane var butaklacılardan

selamunaleykum hocam
masallah kuslar cok guzel huzurla beslemenizi dilerim benim beyazlar daha cok hosuma gitti daha deyisik resimler varsa gormek isterim
saygilarla ferhat

Maşallah ; İkinci resimdeki kuşlara poz vermesini falan mı söylediniz :)

Geri