BUNLARDA BİZDEN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KALİTECİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
KUŞ 2011 YILI KIŞ YAVRUSU OLUP YENİ YENİ OYUNA BAŞLAMİŞTIR DAHA YENİ YER YAPMA TELAŞINDA YİNE SİZ DEGERLİ ARKADAŞLARIMIZLA PAYLAŞMAK İSTEDİM YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ

SAYGILARIMLA

paylasım ıcın tesekkurler.yenı baslamıs bır kus ınsallah sonu ıyı olur

teşekkür ederim murat bey

teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun ertan bey

teşekkürler bilal bey daha ıyılerı sızın olur ınsallah
nasıl kuşda umut varmı ne dersiniz???

o yönden sıkıntı yok bilal bey vallaha onlara baktıgımız gıbı kendimize bakmıyoruz desek yeridir bakımlarına ve uçuş saatlerine dikkat ediliyor daha yavru yumurta görmedi herşey daha sonra şekillenecek bakalım kısmet azmettik beklıyoruz ne cıkacak diye

güle güle besleyin zamanla iyi olur. zaten nasıl olacagını üç aşşagı beş yukarı tahmin edebiliyosunuzdur.
tabiki deneme değilse. selamlar memlekete

aleyküm selam memleketten metin bey kuş deneme sayılır
ana babalar denendi yavrular da denendi bu torun ucan dumanlı sımdı ne cıkacak ona bakacagız kısmet ınsallah emegimiz hiç olmaz ınsallah

saygılar

iyi maşallah. kırıkkalenin adamı bu konuda işini bilir.
güle güle besleyin.

teşekkür ederim metin bey

teşekkür ederim daha iyilri sizlerin olsun

kardesim kusumn hos umarım daha ıyı olur hareketleri seri ve hırlı anladım kadarıyla ne olacanı bellı edıyor yumurta cücük görsün yeni video larını paylasırsın izleriz saygılar

teşekkür ederim ali bey inşallah o gunleri gorursek hep beraber ızlerız saygılar

KALİTECİ' Alıntı:
o yönden sıkıntı yok bilal bey vallaha onlara baktıgımız gıbı kendimize bakmıyoruz desek yeridir bakımlarına ve uçuş saatlerine dikkat ediliyor daha yavru yumurta görmedi herşey daha sonra şekillenecek bakalım kısmet azmettik beklıyoruz ne cıkacak diye

MASALLAH GÜLE GÜLE BESLE EMEKLERİNİN KARSILIGINI ALIRSIN İNSALLAH

SAYGILAR

teşekkür ederim muharrem bey daha iyileri tüm dostlarımızın olur insallah

YAVRU BUGUN ÇIKTI ŞİMDİ KUŞDA NEGİBİ DEGİŞİKLİKLER OLACAK YENİ VİDEOLARLA HEPİMİZ İZLEYECEGİZ KISMETSE

İNŞALLAH HİÇ BİRİMİZİN EMEGİ BOŞA CIKMAZ

yarın yenı vıdeolarımı koyacagım ınsallah

2012 yavruları hazır çok yakında izleriz hep beraber inşallah

güzel hareketlii çalışkan bir yavruya benziyor ama yorum için erken oldugunu düşünüyorum ama kusta ısık var diye düşünüyorum sert hareketli çalışkan bir kus olur gibime geliyor hırslı yavru insallah emekeriniz bosa çıkmaz diyorum emeginize saglıkk kazasız belasız ucurmanız dilegiyle saygılar.

Geri